kayınvalidemin hakaretleri

nazende90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
57
27
3
44
kısaca anlatmak istiyorum ama basarabilecekmiyim bilmiyorum eşimin yoğun iş temposundan dolayı 10 gündür kayınvalideme gidemedik ve biraz önce aradı beni açtı ağzını yumdu gözünü 15 yaşında çocuğum var benim yeni evli falan değilim bir sürü hakaret istediğim yere gidiyormusum istediğimle görüşüyomuşum bilinçli yapıyormuşum of ya bıktım artık sinirlerimi bozdu hiç gitmeyimde görsün gününü ben gitmeyim desem eşime sen tek git desem kapılarını bile itmez ben yoruluyorum kimsenin nazına gelemem der oysa ben onu her hafta zorla götürürüm çocuklar kopmasın aile olgusunu benimsesinler saygıyı öğrensinler 10 gün olmuş ben onu oğlundan koprmak için yapıyormuşum bende dayanamdım oğlun sabahtan akşam eve gelene kadar özgür gelmek istese gelirdi engel olmuyorum demekki bu dırdırınla bıktırmışsın dedim dayanamadım ya yanlış mı yapmışım çok mu kırıcı olmuş üzgünüm :KK14::mad::mad::mad::mad:

yaşlı kadın işte sorsan ben öyle demedim der bence kafana bile takma emin ol unutmuştur bile :63:

Bosverin yeni gelin degilsiniz ya ogrenmissinizdir artik kayinvalidenizin huyunu.Kendi kendine kuser kendi kendine barisir...

Sinirini bozmus sende söylemissin , kendiside anlayisli olmali.
Oglunun calistigini bildigi halde söylenmesi normal degil...

Az bile demişsiniz.
Keşke anlasa.
Ama anlayacak olsa zaten arayıp bu sitemde bulunmazdı.

haketmiş üzülme kırıcı oldum diye. eşine söylücekmisin, normalde ne kadar sürede gidiyosunuz, evlerinizin arası ne kadar

kısaca anlatmak istiyorum ama basarabilecekmiyim bilmiyorum eşimin yoğun iş temposundan dolayı 10 gündür kayınvalideme gidemedik ve biraz önce aradı beni açtı ağzını yumdu gözünü 15 yaşında çocuğum var benim yeni evli falan değilim bir sürü hakaret istediğim yere gidiyormusum istediğimle görüşüyomuşum bilinçli yapıyormuşum of ya bıktım artık sinirlerimi bozdu hiç gitmeyimde görsün gününü ben gitmeyim desem eşime sen tek git desem kapılarını bile itmez ben yoruluyorum kimsenin nazına gelemem der oysa ben onu her hafta zorla götürürüm çocuklar kopmasın aile olgusunu benimsesinler saygıyı öğrensinler 10 gün olmuş ben onu oğlundan koprmak için yapıyormuşum bende dayanamdım oğlun sabahtan akşam eve gelene kadar özgür gelmek istese gelirdi engel olmuyorum demekki bu dırdırınla bıktırmışsın dedim dayanamadım ya yanlış mı yapmışım çok mu kırıcı olmuş üzgünüm :KK14::mad::mad::mad::mad:
yanlış-doğru hareketleri ilişkinizde irdelemek için geç değil mi?
15 yaşında oğlun varsa en az 16 senelik evlisin.
Daha nasıl davranman gerektiğini öğrenemediysen o da senin eksiğin.

Keşke dırdır lafını kullansasaydınız da sadece oğlun istese gelirdi deseydiniz..
Eminim onu dinlemek çok sıkıcıdır ama huyu böyleyse alışmaktan başka bişey yok..
Haklıyken haksız duruma düşmeyin de..
Çünkü insanlar neden söylediğinizden çok ne söylediğinize dikkat ediyorlar..
Kışkırtana bakmadan..

Valla hak etmiş bu kv bazen çok tuaflaşıyor inşallah ben öyle olmam ya geline de yaranılmaz ki :confused:

Demekki sizi seviyor ki gönül koymuş ,heryere gidip ona gitmiyorsunuz diye.hakaret derken yazdıklarınizda ben pek birşey göremedim klasik anne kv sitemi.keşke dirdirindan bikmistir oğlun falan demeseydiniz bence ağır olmuş .

yanlış-doğru hareketleri ilişkinizde irdelemek için geç değil mi?
15 yaşında oğlun varsa en az 16 senelik evlisin.
Daha nasıl davranman gerektiğini öğrenemediysen o da senin eksiğin.

Kadın nasıl davranayım dememiş davranmış bitmiş kırıcı olup/olmadığını sormuş !
Bu ne biçim bir tavırdır senin eksiğin bilmem ne..
Bakıyorum da hemen hemen her konuya küstahça cevapların var !:KK67:

Kadın nasıl davranayım dememiş davranmış bitmiş kırıcı olup/olmadığını sormuş !
Bu ne biçim bir tavırdır senin eksiğin bilmem ne..
Bakıyorum da hemen hemen her konuya küstahça cevapların var !:KK67:
Seni ilgilendirir mi benim küstahlığım.
15 senedir nasıl davranmasını gerektiğini bulamadıysa ciddi trajik bir durum ortada. Hatta konunun abesliğinin kendi de farkında da aynen şöyle demiş "yeni evli sanmayın beni 15 yaşında oğlum var." bu ayrıntıyı neden söyleme gereği duydu sence?
Okumak yetmiyor, okuduğunu anlaman lazım yorum yapmak için vesselam.

Ben ne olursa olsun büyüklerimizle bu şekilde argo terimlerle konuşulmasına karşıyım. Aynı anlamı çok farklı bi cümleyle kurabilirdin. Sürekli böyle yapan biri mi bilemem ama bazen insanın sinir bastığı ve yakın birinden çıkardığı Zaman'lar da oluyor olmasa daha iyi ama oluyor. Aynı cümleyi eşiniz annenize kullansaydı yada size gelininiz yada damadınız diyorum başka bişey demiyorum

Konunuzda haklısınız ama o dırdır kelimesi olmamış arkadaşım, keşke cümle içinde o kelimeyi kullanmasaydın. Bu seni haklıyken haksız duruma düşürebilir. Netice eşinizin annesi.

Back
X