kayınvalidemin hakaretleri

kısaca anlatmak istiyorum ama basarabilecekmiyim bilmiyorum eşimin yoğun iş temposundan dolayı 10 gündür kayınvalideme gidemedik ve biraz önce aradı beni açtı ağzını yumdu gözünü 15 yaşında çocuğum var benim yeni evli falan değilim bir sürü hakaret istediğim yere gidiyormusum istediğimle görüşüyomuşum bilinçli yapıyormuşum of ya bıktım artık sinirlerimi bozdu hiç gitmeyimde görsün gününü ben gitmeyim desem eşime sen tek git desem kapılarını bile itmez ben yoruluyorum kimsenin nazına gelemem der oysa ben onu her hafta zorla götürürüm çocuklar kopmasın aile olgusunu benimsesinler saygıyı öğrensinler 10 gün olmuş ben onu oğlundan koprmak için yapıyormuşum bende dayanamdım oğlun sabahtan akşam eve gelene kadar özgür gelmek istese gelirdi engel olmuyorum demekki bu dırdırınla bıktırmışsın dedim dayanamadım ya yanlış mı yapmışım çok mu kırıcı olmuş üzgünüm :KK14::mad::mad::mad::mad:

Az bile olmuş. .

kısaca anlatmak istiyorum ama basarabilecekmiyim bilmiyorum eşimin yoğun iş temposundan dolayı 10 gündür kayınvalideme gidemedik ve biraz önce aradı beni açtı ağzını yumdu gözünü 15 yaşında çocuğum var benim yeni evli falan değilim bir sürü hakaret istediğim yere gidiyormusum istediğimle görüşüyomuşum bilinçli yapıyormuşum of ya bıktım artık sinirlerimi bozdu hiç gitmeyimde görsün gününü ben gitmeyim desem eşime sen tek git desem kapılarını bile itmez ben yoruluyorum kimsenin nazına gelemem der oysa ben onu her hafta zorla götürürüm çocuklar kopmasın aile olgusunu benimsesinler saygıyı öğrensinler 10 gün olmuş ben onu oğlundan koprmak için yapıyormuşum bende dayanamdım oğlun sabahtan akşam eve gelene kadar özgür gelmek istese gelirdi engel olmuyorum demekki bu dırdırınla bıktırmışsın dedim dayanamadım ya yanlış mı yapmışım çok mu kırıcı olmuş üzgünüm :KK14::mad::mad::mad::mad:
sende akıl yok hiccccccccccc kusura bakma nerdeyse 20 senelik gelinsin sana kim emir koyabilir sen gitme esin giderse gider hic umursama seni ararsa acma kaynanan kim ki el senin can annene benzermi esin isinde annesiyle gitsin görüssün evimin icinde huzursuzluk istemiyorum de

Seni ilgilendirir mi benim küstahlığım.
15 senedir nasıl davranmasını gerektiğini bulamadıysa ciddi trajik bir durum ortada. Hatta konunun abesliğinin kendi de farkında da aynen şöyle demiş "yeni evli sanmayın beni 15 yaşında oğlum var." bu ayrıntıyı neden söyleme gereği duydu sence?
Okumak yetmiyor, okuduğunu anlaman lazım yorum yapmak için vesselam.
ben çocuk değilim yeni evli değilim cahilde değilim ne yazdığımıda biliyorum siz beni tanımadan hakaret ediyorsunuz kendi annemi yakın zamanda kaybettim ve kimseyi kırmak istemiyorum ve anlıyorum ki sizin gibi olmak lazım bu hayatta pervasız kaba trajik bir durum varsa oda sizin durumunuz allah yardımcınız olsun bu sözlerinize ragmen allah yardımcınız olsun

Back
X