- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.321
Belki büyük bi dert değil belki dert ama artık patlayacağım bu konudan
Sorun ise kayınvalidemin her şeyin en iyisini bildiğini sanması, biz ise hiç bir şeyden anlamayan aptallarız.
Eşimle bebeğe oda takımı aldık abartısız aynı konuşma içinde 20 kez aynı soruyu sordu, "Oda takımı sıkıştırılmış kağıt değil dimi ahşap olsun vs vs.." diye diye eşimi delirtti en sonunda tartıştılar,
Hayır yani aldığımız kaliteli dedikçe sanki yalan söylüyormuşuz gibi "bak kağıt değil dimi" gibi cevap vermeler, en sonunda oğlumla tartışırım yine diye bu sefer eşimi değil beni aramaya başladı ya en az 20 kez oda takımı kaliteli dememize rağmen hala soruyor aynı soruyu,
Bizim aldığımız bütün bebek elbiseleri naylondur, ama onun aldıkları birinci sınıftır aynı markadan, aynı modeli alsak bile bizimki kötü onunki kaliteli ne hikmetse
Bir şey alırken yanımızda olursa o daha fena, bir şey hakkında o kadar araştırırız eşimle eleriz seçeriz ama kayınvalidem tek görüşte baktığımız şeyin iyi olmadığına karar verir beğenmez, sen seç deriz mırın kırın edip bir şey seçemez. Pahalı x markadan olsun illa der alırız mesela gönlü olsun diye, sonra çok pahalı oldu der, 100 liraya satılan markalı ürünü 10 liraya alalım ister.
Kadın doğum doktorum çok başarılı profesör, ama nedense kayınvalidem ona da kulp buluyor kadının yaptırdığı her şeye neden istedi, neden yaptırdı bizim aile hekimine sordum farklı dedi artık yani bir gün tak etti canıma "biri kadın doğum alanında uzman, biri aile hekimi sence hangisi daha çok anlar" dedim ama hala aynı o bilmez ben internette böyle okudum ya da böyle duydum ayağına getiriyor
Verdiğim örnekler son aylarda hamile olduğum için genelde bebek hamilelik üzerine üzerine ama genelde de tavrı hep böyle ve ben artık çok sıkıldım
Eşim kendi annesi olduğu için hadi anne yeter tamam hadi kapat konuyu diyebiliyor, ama sonra bana sarınca iş fena oluyor yeter ya hep aynı konu diyemiyorum doğal olarak off off çok sıkıldımmm bu konuşmalardan artık. Neyse içimi döktüm biraz