- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
Aynen esim de boyle dedi ama kv 20 saattir yanimda kimse aramadi onu.Belki daha önce eltin aramıştır onda cevapsız olmuştur oda geri dönmüştür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen esim de boyle dedi ama kv 20 saattir yanimda kimse aramadi onu.Belki daha önce eltin aramıştır onda cevapsız olmuştur oda geri dönmüştür
Belki de öyledir ve öyle olmasa da siz arayın, dualarını alın ne olacak...Hayırlı Kandiller...Zaten soyledim esime annen ayseyi aradi demin dedim. Yok once ayse aramistir da annem geri donmustur dedi. Kayitlara bakcakmis bi ara. Eger oyleyse yaptigi yanlis dedi. Falan filan laf laf..
Cok yazik su yoruma bikmismis git musluman olmayan ulkeye biz elhamdulillah muslumaniz ve hep kutlayacagiz guzel kandillerimizi sukur bu gunlereBıktık şu kandillerden be uf..
Yanında olabilir de telin sesi kısıktır farketmemişsindir. Ben mesela aradıklarımı 2 bilemedim 3 çaldırıp kaptırım. Ayrıca kandil vesaire özel günlerde aramak için neden eşimizin demesini bekliyorsunuz ki bu kadar zor mu. Arayıp Kandil'iniz mübarek olsun demekAynen esim de boyle dedi ama kv 20 saattir yanimda kimse aramadi onu.
Eski konularima bi goz atarsaniz neden bu kadar zor oldugunu anlamis olursunuz. Ve aramiyorum demedim ki niye oyle anladi herkes. Konum disina tasti olay ya.Yanında olabilir de telin sesi kısıktır farketmemişsindir. Ben mesela aradıklarımı 2 bilemedim 3 çaldırıp kaptırım. Ayrıca kandil vesaire özel günlerde aramak için neden eşimizin demesini bekliyorsunuz ki bu kadar zor mu. Arayıp Kandil'iniz mübarek olsun demek
Evet durum aynen bu.Alınmayın ama bu iş bence birazda eşlerde bitiyor.Kadının oğlu eşinizin kendisi.Ararsa o arasın çok istiyosa.Yani eşiniz annesini arasın. Şayet düşündüğüm gibiyse yani eltinizin eşi daha dikse yada eşinin arayıp aramamasını sallamıyorsa, eltinizde buna güvenerek aramıyorsa, kaynananız ona yaranmaya çalışıyor galiba.Gelinden ziyade oğluna yaranmaya çalışmak oluyor bu tabi. Bunuda siz daha iyi bilirsiniz benim aklıma direkt bu seçenek geldi sadece. Ve yerinizdeolsam ben eşime söylerdim sen anneni zorla aratıyosun da annen isteyince gelinini gayette güzel kandil kutlamaya arıyor benim ne zorum var o zaman gibi. Söylemessem içimde patlayabilir çünkü:))))
Eşinin yanında kv deseydin ben aramayınca neden aramadın diyorsun Ama arayıp diğer gelinlerinin Kandil'ini arayıp kutluyorsun deseydin eve gidince de eşine sakin bir daha bana annemi ara deme deseydin o önce eşit davranmayı öğrensin diyecektin bak bakalım bir daha eşin ara dermiHer kandilde aramam gerektigi baskisini yapan esim, bazi kandillerde sen annemi aramazsan ben de anneni aramam tehditleri savururken, bazi kandillerde de kendisi annesiyle konusurken "anne bak sekerlileblebi tozu da konusmak istiyo kandilini kutlicak" diye telefonu kulagima yapistirma emrivakisinde bulunur.
Maksat annesi sayilsin aransin..
Kayinvalidemin arada bi "aramiyorsun hayirsiz gelinim" dokundurmasina maruz kalmisligim varken; kocama da hanimin beni aramiyor fisfigine de sahit olmuslugum vardir.
Bu ozetten sonra asil bomba geliyor....
Bugun kayinvalidemle beraberiz. Az once eltimi, yani gelinini bizzat kendisi gozlerimin onunde aradi ve "kandiliniz kutlu olsun kizim" dedi!
Arkadas herkesin dudugu bana mi otuyor anlamiyorum. Bir kayinvalidenin gelinini arayip kandilini kutladigina ilk kez sahit oldum.
Nedir bu cifte standart? Takdir sizin..
Ben aramazsam arayacak olan insan kocami fisfikler mi aramiyo etmiyo diye?Ben kaynanami ararim kocama da babami ara diye baskı yaparim.
Kaynanan belki sen aramasan seni arayacak eltini aradigi gibi![]()
Evet durum aynen bu.
Her kandilde aramam gerektigi baskisini yapan esim, bazi kandillerde sen annemi aramazsan ben de anneni aramam tehditleri savururken, bazi kandillerde de kendisi annesiyle konusurken "anne bak sekerlileblebi tozu da konusmak istiyo kandilini kutlicak" diye telefonu kulagima yapistirma emrivakisinde bulunur.
Kayinvalidemin arada bi "aramiyorsun hayirsiz gelinim" dokundurmasina maruz kalmisligim varken; kocama da hanimin beni aramiyor fisfigine de sahit olmuslugum vardir.
Bugun kayinvalidemle beraberiz. Az once eltimi, yani gelinini bizzat kendisi gozlerimin onunde aradi ve "kandiliniz kutlu olsun kizim" dedi!
Arkadas herkesin dudugu bana mi otuyor anlamiyorum. Bir kayinvalidenin gelinini arayip kandilini kutladigina ilk kez sahit oldum.
Her kandilde aramam gerektigi baskisini yapan esim, bazi kandillerde sen annemi aramazsan ben de anneni aramam tehditleri savururken, bazi kandillerde de kendisi annesiyle konusurken "anne bak sekerlileblebi tozu da konusmak istiyo kandilini kutlicak" diye telefonu kulagima yapistirma emrivakisinde bulunur.