Kayınvalidemin kardeşime karşı olan tavrı

yk cnm asla hakaret etmedm bugüne kadr ettirmesn Allah. çünkü annedir sonçta dediğin gibi ..
eve ağlayarak girdim gittim yattım falan hiç ilgilenmedm, babamı arayıp özr diledi biraz konuştular bzde o sırada baroşmış olduk. annesinin lafını bile etmiyorum. günde 10 kere arayan kadın hiç aramıyo 2 gündür, keşke hep böyle olsa evmde huzur yelleri esmeye başladı. bigün durup ertesi gün kesn bize geliyolar 10da gelip 1lerde kalkılıyo.
her geldiğinde evimi karıştırıyo, eşyaların yeri hak getire zaten. koyduğumu bulamıyorum. böylesi çok çok daha iyi. keşke farklı şehrlerde olsaymışız çokmu şey istiyorm :)

aman eşinizle mutlu olun da..

eşyalarının yerini değiştirme hakkını nasıl kendinde bulabiliyor :47::47: hiç hoş değil. sizin evli olduğunuzu idrak edemedi sanırım kabullenemiyor :19:

aman eşinizle mutlu olun da..

eşyalarının yerini değiştirme hakkını nasıl kendinde bulabiliyor :47::47: hiç hoş değil. sizin evli olduğunuzu idrak edemedi sanırım kabullenemiyor :19:

aynen öyle şekerm ama şükürler olsun ki eşim kıskanıldığımzn farkında :) oyzden içim çok rahat

Back