kayınvalidemin karışımı ile hamile kaldım:)

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
arkadaşlar konuları görünce bende yazmak istedim öykümü ben şuan6 yıllık evliyim evliliğim ilk yılı bebek düşünmedik ikinci yılı sürekli istedik tık yoktu...
dr gittik pko çıktı eşimde hareket az..kayınvalidem başımızda tabii bizim oralarda kayınvalisiz dr gidilmez:)dr bir ton şey anlattı ilaçlar yazdı eşim de bende şoktaydım kayınvalidem lokman aktarı var lokman amca deriz hala aldı bizi oraya götürdü amca bize iki kavonoz hazırladı allah razı olsun...hayıt tohumu çörek otlu ve 4-5 daha ot var kendi toplarmış baharda öyle demişti anzer ballı.zorla aldık geldik eve eşimde bende 1 ay yedik zorla allerjiler olamama rağmen yedim... sonra kayınvalidem beni bir hafta hamama götürdü adetten 1 hafta önce hergün yarım saat havuza giriyordum hergün...o ay bir adet oldum sanki düşük yapıyorum okadar yoğundu yani..balı kestik ikinci ay yemedik bitmişti ben adet bekliyorum olmadım bekle bekle dedim geçen ay çok oldum bu ay menepoza girdim herhalde ..sonra meğer meleğim gelivermiş canım oğlum bitanem kayınvalidem eskiden dr mu vardı der dururdu şimdi bazen söz dinlekte iyiymiş diyorum onuda çok seviyorum herkeze tavsiyemdir büyük sözü tavsiyesi şart....aktar amcama gelince benden sonra 2 ark daha gitti sağolsun çok iyi sonuçlar aldılar yeri hala aynı eskişehirde isteyen herkeze rabbim bebiş versin çok verip bunaltmasın vermeyip aratmasın

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm nasil bir karisim bu bulundugmz ilde bulabilirmiyiz ne var baska icinde tskr simdiden

arkadaşlar konuları görünce bende yazmak istedim öykümü ben şuan6 yıllık evliyim evliliğim ilk yılı bebek düşünmedik ikinci yılı sürekli istedik tık yoktu...
dr gittik pko çıktı eşimde hareket az..kayınvalidem başımızda tabii bizim oralarda kayınvalisiz dr gidilmez:)dr bir ton şey anlattı ilaçlar yazdı eşim de bende şoktaydım kayınvalidem lokman aktarı var lokman amca deriz hala aldı bizi oraya götürdü amca bize iki kavonoz hazırladı allah razı olsun...hayıt tohumu çörek otlu ve 4-5 daha ot var kendi toplarmış baharda öyle demişti anzer ballı.zorla aldık geldik eve eşimde bende 1 ay yedik zorla allerjiler olamama rağmen yedim... sonra kayınvalidem beni bir hafta hamama götürdü adetten 1 hafta önce hergün yarım saat havuza giriyordum hergün...o ay bir adet oldum sanki düşük yapıyorum okadar yoğundu yani..balı kestik ikinci ay yemedik bitmişti ben adet bekliyorum olmadım bekle bekle dedim geçen ay çok oldum bu ay menepoza girdim herhalde ..sonra meğer meleğim gelivermiş canım oğlum bitanem kayınvalidem eskiden dr mu vardı der dururdu şimdi bazen söz dinlekte iyiymiş diyorum onuda çok seviyorum herkeze tavsiyemdir büyük sözü tavsiyesi şart....aktar amcama gelince benden sonra 2 ark daha gitti sağolsun çok iyi sonuçlar aldılar yeri hala aynı eskişehirde isteyen herkeze rabbim bebiş versin çok verip bunaltmasın vermeyip aratmasın

merhaba canım allah bebegını sag salım kucağına alabılmeyı nasıp etsın ınsallah... bende yıllardr pko ıle bas etmeye calısan bırıyım adetımın en basından berı yasıyorum bu durumu yasım 29 buarada. benım bır evladım var allah hayırlı evlat eylesın ınsallah hepımızınkını. sımdı ıkıncıyı ıstıyorum pko olduğu ıcınde halıyle çalışmalara erkenden başladım yanı oğlum suan 16 aylık 2 ay önce başladık çalışmalara henüz tık yok dr uma gıttım adetımın 5.günü ılaca baslıcam ama gelen gıden adet de yok işin kötüsü bır hafta gecıktı gebe de degılım .senın yazını okuyunca merak ettım hangı otlar olduğunu ılac ıse yaramazsa asılama v.s olmadan bunu denemek ısterım eger ögrenebılırsen cok yardımcı olmuş olursun .ben havuza gıdıp yüzemem büyük ıhtımal ıle ama belkı otlar işe yarar dıyorum.bende ızmırdeyım...umarım cevabımı kısa zmanda görürsün canım hoşçakal

mrb günaydın hayırlı sabhalar arkadaşım bende hamile değilim 3 yaşını biraz geçmiş bir oğlum var allah bağışlasın evlatlarımızı dün bir kaç ark daha sordu ben 2 yıl çok çektiğim için nedek olduğunu çok iyi biliyorum kayınvalidemden ayrıntıları öğrendim dilersen eskişehirde 40 yıllık lokman aktar ömer biliniyormuş.. yeride var adamın cep num var hatta kayınvalidem almış benden sonra çok soran olunca :)amerikaya bile gönderiyormuş ilaç yapıp dene herşey allahtan elbette ama bunlarda vesile diyelim..bulamazsan .istersen numarada veririm

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm nasil bir karisim bu bulundugmz ilde bulabilirmiyiz ne var baska icinde tskr simdiden

mrb arkadaşım valla sanırım lokman aktar kendi yapıyor çünkü taze kullanıyorum hepsini demişti ben adres ve tel aldım dileyenlere gönderiyormuş yurt dışına bile rabbim bu kandilde herkezin yavrusunu nasip etsin inş...

evet aynı çayı ben de biliyorum,isteyen lütfen benle iletişime geçsin,anzer ballı gerçekten çok etkili bir karışım.isteyene direkt tarif veririm satmaya gerek yok.ama özel mesajla ulaşın lütfen

merhaba canım allah bebegını sag salım kucağına alabılmeyı nasıp etsın ınsallah... bende yıllardr pko ıle bas etmeye calısan bırıyım adetımın en basından berı yasıyorum bu durumu yasım 29 buarada. benım bır evladım var allah hayırlı evlat eylesın ınsallah hepımızınkını. sımdı ıkıncıyı ıstıyorum pko olduğu ıcınde halıyle çalışmalara erkenden başladım yanı oğlum suan 16 aylık 2 ay önce başladık çalışmalara henüz tık yok dr uma gıttım adetımın 5.günü ılaca baslıcam ama gelen gıden adet de yok işin kötüsü bır hafta gecıktı gebe de degılım .senın yazını okuyunca merak ettım hangı otlar olduğunu ılac ıse yaramazsa asılama v.s olmadan bunu denemek ısterım eger ögrenebılırsen cok yardımcı olmuş olursun .ben havuza gıdıp yüzemem büyük ıhtımal ıle ama belkı otlar işe yarar dıyorum.bende ızmırdeyım...umarım cevabımı kısa zmanda görürsün canım hoşçakal

mrb günaydın ark bence senin işin kolay sadece sende sorun varmış benim çift tarflıydı yani izmir neresinden benimde evka 5 evim var :)
sen hamama gidemezsen dayanamazsan sıcak su oturması yap demişti bana adamın tek dediği ilaç yumurtayı bozar ilaç yok aspirin dahi yok ...neyse istersen gönderiyorlar mış dilersen ara bir konuş sorularınıda daha rahat sorarsın elbette tesellin de var kendini üzme bence evladını sana bağışlasın rabbim

Senay hayirli olsun bebegin bende almanyada yasiOrum banasa ozelime nrsini gonderirmisin. Bendeki sorun vajina agzindaki akintinin ph si bozuk opdugundan spermi olduruyormus 1, 5yil kalamadim gamile. Banada annemin amcasinin hanimi yasli hamama git bak hhemen hamile kalirsin demisti daha gitmedim hamama

Arkadaşım insanlar burda bir umut arıyor sen orda lokman amcanın çayını pazarlıyorsun.Ben olsam asla almam bilmediğim şehrin bilmediğim lokmanının özel tarifini.Burda tarifi açıkla herkes sebeplensin.Bir umutla tanımadığımız insanlara para döküyoruz sonrası fos çıkıyor.Geçenlerde arkadaşım burdaki bir üyeden pko hastaları için bir karışım satın aldı içinden bildiğin mate çayı çıktı.kız parasına mı yansın çayın sahte olduğuna mı?

evet aynı çayı ben de biliyorum,isteyen lütfen benle iletişime geçsin,anzer ballı gerçekten çok etkili bir karışım.isteyene direkt tarif veririm satmaya gerek yok.ama özel mesajla ulaşın lütfen

mrb sanırım bu umutla bişeyler yapmaya çalışan insanlara bişeyler pazarlama çabasındasın niye özel msj yazın diyosun ki yazda hepimiz ulaşalım bizlerde ikinci bebeklerimize umut ol....

Eskiden doktor mu vardı gibi söylemlerle insanları yanlış yönlendirmeyiniz lütfen ve lütfen falanca aktar yurtdışına da yolluyor, telefon numarasını vereyim vb reklam sayılacak yorumlar yapmayınız...

Back
X