- 6 Kasım 2024
- 18
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi cicekdemir
-
Konuşmak?Kızlar help! Kayınvalidem sürekli beni eltimle karşılaştırıyor. Kötü niyetle yapmıyordur diye düşünüyorum ama bu karşılaştırmalar beni üzüyor hatta artık sinirlendiğimi fark ettim . Eltim benden büyük ona abla diyorum ve Yani en basitinden organik domatesin kabuğunu soymadan yiyoruz diye ablan da öyle yer diyor . Ne yapsam ablan da öyle yapar ablan böyle söyler.. Bebek görmeye gittik orada eltimin oğlunu büyütürken yaptıklarını karşılaştırdı yani bu huy heralde aynısını çocuğumda da yapacak ne yapacağım bilmiyorum hiç istemiyorum böyle konuşmalar. Eltimin yörüngesinde olabilir ona bayılabilir bunlarda hiç sorun yok Allah muhabbetlerini artırsın ama ben başka biriyim o başka biri çok üzülüyorum bir akıl verir misiniz?
Bence güzellikle söylemen en doğrusu olur.Kızlar help! Kayınvalidem sürekli beni eltimle karşılaştırıyor. Kötü niyetle yapmıyordur diye düşünüyorum ama bu karşılaştırmalar beni üzüyor hatta artık sinirlendiğimi fark ettim . Eltim benden büyük ona abla diyorum ve Yani en basitinden organik domatesin kabuğunu soymadan yiyoruz diye ablan da öyle yer diyor . Ne yapsam ablan da öyle yapar ablan böyle söyler.. Bebek görmeye gittik orada eltimin oğlunu büyütürken yaptıklarını karşılaştırdı yani bu huy heralde aynısını çocuğumda da yapacak ne yapacağım bilmiyorum hiç istemiyorum böyle konuşmalar. Eltimin yörüngesinde olabilir ona bayılabilir bunlarda hiç sorun yok Allah muhabbetlerini artırsın ama ben başka biriyim o başka biri çok üzülüyorum bir akıl verir misiniz?
Heh aynen bu Eltim de akıllı bu durumun çok ekmeğini yiyor ben bilmem bişey deyip çekiliyor herşeyi kayınvalidem istediği gibi hazırlıyor ediyor ama benim evimde benim düzenim işliyor bi yerde eleştiri gibi geliyorKıyas olduğuna emin misiniz?
Bazı insanlar laf konuşmayı bilmiyor çünkü, hayattaki genel gözlemlerini sıralamayı sohbet zannediyorlar.
Eğer kendi kızı yoksa ya da gözlem alanında değilse, eltiyi incelemiş bu güne kadar, ordan örnek veriyor
Hayatım öyle nasıl diyim"Bana ne ondan " diyebilirsiniz
Bir daha karsilastirmaz
Ay ben de öyle yapıyorum demek böyle yaptıkça değişmeyecek bu yıllarcaBeni de kayınvalidem senelerdir eltimle karşılaştırır umurumda bile olmaz mesela Aylin çok güzel çeyizler getirmiş Aylin'in annesi çok güzel nakışlar yapmış Aylin çocuğun hiç parklara götürmüyor hep evde bakıyor.. ben de hepsine çok güzel diyorum
Aslında üslübunca söylerim ama kocam üzülür hiç istemiyor uyarmamı etmemi olan bana oluyor kendisi de halletmiyor gıcıkBence ima değil de doğrudan söyle ben karşılaştırılmaktan hoşlanmıyorum de
Bunu deneyeceğimO öyle yapsın bende böyle yapıyorum de geç, zamanla anlar belki, bunu başka söyleme yolu var mıdır emin değilim.
Aslında üslübunca söylerim ama kocam üzülür hiç istemiyor uyarmamı etmemi olan bana oluyor kendisi de halletmiyor gıcık
Eltiye aşık bir kaynanaKızlar help! Kayınvalidem sürekli beni eltimle karşılaştırıyor. Kötü niyetle yapmıyordur diye düşünüyorum ama bu karşılaştırmalar beni üzüyor hatta artık sinirlendiğimi fark ettim . Eltim benden büyük ona abla diyorum ve Yani en basitinden organik domatesin kabuğunu soymadan yiyoruz diye ablan da öyle yer diyor . Ne yapsam ablan da öyle yapar ablan böyle söyler.. Bebek görmeye gittik orada eltimin oğlunu büyütürken yaptıklarını karşılaştırdı yani bu huy heralde aynısını çocuğumda da yapacak ne yapacağım bilmiyorum hiç istemiyorum böyle konuşmalar. Eltimin yörüngesinde olabilir ona bayılabilir bunlarda hiç sorun yok Allah muhabbetlerini artırsın ama ben başka biriyim o başka biri çok üzülüyorum bir akıl verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?