• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin kaynanası

Madem kaynanana da çok çektirmiş,kaynananla güçlerinizi birleştirip kayınvalidesini alt edin. :=)))

İkisi bir araya gelirsen o otoritesini kaybedecektir eninde sonunda.Yıldırma politikasını uygulayabilirler.

yok benim fikrim iyiydi bu saaten sonra yaşlı kadın terbye edilemeye calışılmaz. vercen uyku hapın uyutcan. yada allaha dua edicen al bunu yanına sana gelmek istiyo diye. valla ben istemiyorum.

kızlar o kayın valıdeyle olacak bır ıs degıl canlarım sız sadece eslerınıze derdınızı dokun cunkı kayınvalıdelerde hep yuze gulup arkadan vuranlardandırlar herkez ıcın soyleyemıcem ama öle işte bende 1 bucuk sene yasadım allahım eşimi üzmemek için seslenmıyordum ama su bardaktan tastı her yaptıklarını soyluyordum ılk basta muhattap olmayın fazla kaynana kayın baba kayın gorumce her kım varsa kımseyıde dost bılmeyın kendınıze...vede kesınlıkle herseyı cok bılmıslık yapmayın sunu yap bunu yap dedıklerınde ben bılmemkı yapamam daha once hıc yapmadım dıyın ozaman zaten bılmıyor deyıp kendı ıslerını kendılerı goreceklerdır ama gelecek laflarıda yutun aksamda esınız geldıgınde ben artık boyle yapamıyorum olmuyor cıkalım dıye soz edın ama sakınce kesınlıkle esınızı kırmadan masum bı sekılde kendı ıyılıgınız ıcın benım 1 bucuk seneden sonra aklım basıma geldı en son hazıladım valızı koydum kapının onune ya bu evden cıkılacak yada ben gıdıyorum dıe kı esınız hayatını sızınle paylasmaya hazır oldugu ıcın dırek cıkmak ıstıcek allah yardımcınız olsun NOT: tekrar soyluyorum herseyı bılırım dıye kesınlıkle atlamayın yapın ojelerı makyajları ben dedıgınız ıslerden anlamam kaynana yada buyuk kaynana gel sen bana ogret dıyın en yapamadınız nasılsa yıne kendı yapacak sızde basında bekleyın tekrar yap dedıgınde ben tam anladım sen bana tekrar goster deyın ıste bı sekılde yapın bırseyler ;)

bir an önce kendi evine git canım kimseyi dinleme :50:3 nesil aynı evin içinde olur mu hiç:26:böyle sorunlar mutlaka çıkar.kırılanı üzüleni düşünme evini ayır canım yoksa sen daha çok üzülürsün

duble kaynana...:53: çekilir çile değil...:15:

kayınvalidenle ittifak olun, alt edin..:47:

k.validen bişey diyemiyor mu?bana çektirdin şimdi gelinimde mi sıra diye?

Anlatmama gerek yokki görüyo olanları.Elinden geleni yapıyo.Ama nafile.Bizamanlar sabahtan akşama ev temizlettiği kayınvalidemin kıymetini şimdi anlamış sanki.Elinden çamaşırları falan alıp bana veriyo.Ama ona da hala rahat vermiyo.Kayınvaldemle odaya kapanıp ağlıyoruz bizde.Ben kendi evimize gidicem sanrım.

kendi evimize gidicem derken. Siz ağlayıp neden kendinizi yıpratıyosunuz .Benim babamın annesi babaanne diyemediğim insan.anneme çok çektirdi.annem buyüzden guatır hastası oldu ağlayıp içine atmaktan.2 kere ameliyat 1 kere atom tedavisi gördü ve bize bakmadı okadın.daha sonra bana dadandı ve ailede herkez onu suçladı.çünkü annem bana iftira atmasına dayanamadığı için busefer susmamıştı.sizde susmayın .bide şeyi merak ettim.bu kadını hiç takmadığınız zaman hani dediğini yapmağınız yada duymamamazlıktan geldiğiniz zaman ne yapıyor.tepkisi ne?

Merhaba kızlar...
Uzun zamandır girememiştim.O arada o kadar şey değişti ki.Yazda evlenecektim ama erken evlenmek zorunda kaldım ve evlendim.Alel acele oldu biraz ama mutuyum.Sonuçta sevdiğim adamla evliyim.Sevdiğim insan yanımdaysa kimse üzemez beni diye düşünüyodum ama düşündüyüm gibi değilmiş.Eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz.Kayınvalidem ,kayınpederim,eşimin babaannesi,eşim ve ben.Kayınvalidmin bir melek olduğunu bildiğim için birlikte yaşamayı kabul ettim.Kadın hem annem hem ablam hem de arkadaşım oldu.Ama kayınvalidemin KAYNANAsının içinden böyle bişey çıkacağı aklımımn ucundan bile geçmezdi.Zamanında eşimin annesine de çektirmiş onca sene.Şimdi de sırada ben varım.Ben evlenmeden önce ojesini süren giyinip süslenip alışverişe giden birisiydim.Evlendikten sonra bazı şeylerin değişiceğini biliyodum ama bu kadın beni köpek gibi çalıştırıyo.Evimiz var eşimle ayrı tamirde.Kadın akrabalarınımı getirmiş napmış.Gitmemize izin vermiyo.Nolur yardım edin bana.Çok çaresizim.

3 nesil aynı evde yaşarsa olacağı o hayatının en güzel günlerini kayınvalideler yanında geçiriyorsun üzüldüm adına bence durumunuz varsa ayrı bir hayat kurun

Son düzenleme:
Back
X