malesef yok oturduğumuz evi 2 sene önce aldılar kredisini ödüyoruz... hangisi birine vereyim uyku hapını :)))
yada sadece eşin ve sen al uyku hapını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef yok oturduğumuz evi 2 sene önce aldılar kredisini ödüyoruz... hangisi birine vereyim uyku hapını :)))
yada sadece eşin ve sen al uyku hapını
Madem kaynanana da çok çektirmiş,kaynananla güçlerinizi birleştirip kayınvalidesini alt edin. :=)))
Madem kaynanana da çok çektirmiş,kaynananla güçlerinizi birleştirip kayınvalidesini alt edin. :=)))
ne yapabilirler sence
İkisi bir araya gelirsen o otoritesini kaybedecektir eninde sonunda.Yıldırma politikasını uygulayabilirler.
Anlatmama gerek yokki görüyo olanları.Elinden geleni yapıyo.Ama nafile.Bizamanlar sabahtan akşama ev temizlettiği kayınvalidemin kıymetini şimdi anlamış sanki.Elinden çamaşırları falan alıp bana veriyo.Ama ona da hala rahat vermiyo.Kayınvaldemle odaya kapanıp ağlıyoruz bizde.Ben kendi evimize gidicem sanrım.
Merhaba kızlar...
Uzun zamandır girememiştim.O arada o kadar şey değişti ki.Yazda evlenecektim ama erken evlenmek zorunda kaldım ve evlendim.Alel acele oldu biraz ama mutuyum.Sonuçta sevdiğim adamla evliyim.Sevdiğim insan yanımdaysa kimse üzemez beni diye düşünüyodum ama düşündüyüm gibi değilmiş.Eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz.Kayınvalidem ,kayınpederim,eşimin babaannesi,eşim ve ben.Kayınvalidmin bir melek olduğunu bildiğim için birlikte yaşamayı kabul ettim.Kadın hem annem hem ablam hem de arkadaşım oldu.Ama kayınvalidemin KAYNANAsının içinden böyle bişey çıkacağı aklımımn ucundan bile geçmezdi.Zamanında eşimin annesine de çektirmiş onca sene.Şimdi de sırada ben varım.Ben evlenmeden önce ojesini süren giyinip süslenip alışverişe giden birisiydim.Evlendikten sonra bazı şeylerin değişiceğini biliyodum ama bu kadın beni köpek gibi çalıştırıyo.Evimiz var eşimle ayrı tamirde.Kadın akrabalarınımı getirmiş napmış.Gitmemize izin vermiyo.Nolur yardım edin bana.Çok çaresizim.