• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemin nedeni bulunamayan arıları var benzerlerini yaşayanınız var mı?

canım ben 37 yaşındayım ilk okula başlamadan bende fmf başlamış fakat hiç bir dr. bilemedi uzun süre hastalıkla uğraştım..
Canim yaa,ben de 25.
20 yasımdayken bulduk,doktorum Ahmet Gül,tanırsın .
13 yasımdan o acıları çekiyordum.
Bende akciğer şekli ,nefes almada zorluk falan
Kardeşim de fmf,onda karın şekli.
Bana artrit ve hafif karın ağrısı da eşlik ediyordu
Hamd olsun ki bulundu.öyle acılar ki o acılar,insan bulundu diye o kadar seviniyor ki genetik olması,ömür boyu sürecek olması vız geliyor ,haksızmıyım

öncelikle gecmis olsun canim benim kayin valdem 6 yil böyle yasadi her yeri agridi gitmedimiz doktor kalmadi sonra doktorlas yaslandi ilgi cekmek icin naz yapiyor dediler sonunda yatagi isemiye basladi üstüne basina saci basi felaket her kafadan bir ses ölüme kurban olum sonunda bulduk beyninde tümür varmis 7 saat amaliyat 1 ay hastanede yatti aradan 1 yil gecti sükür iyiiiii isallah sizde bulursunuz hastaligini ve tedavisiniii

çok geçmiş olsun sizede, çok teşekkür ederim

ak ciğerine bakıldı demişsiniz tam olarak ne gibi tetkikler yapıldı?
mümkünse üniversite hastanesine gidin
orda ak ciğerde bişe bulunamadıysa kardiyolojiye gönderirler olmadı hematolojiye, immünolojiye vs vs...
olmadı check-up yaptırırsınız.. bir arkadaşında dediği gibi bazı hastalıklar sinsidir.. ihmal etmeyin derim çok geçmiş olsun

filim filan çekilmiş birsürü testler yapılmış ama hatırlamıyor tabi

canım ben 37 yaşındayım ilk okula başlamadan bende fmf başlamış fakat hiç bir dr. bilemedi uzun süre hastalıkla uğraştım..

çok geçmiş olsun

Canim yaa,ben de 25.
20 yasımdayken bulduk,doktorum Ahmet Gül,tanırsın .
13 yasımdan o acıları çekiyordum.
Bende akciğer şekli ,nefes almada zorluk falan
Kardeşim de fmf,onda karın şekli.
Bana artrit ve hafif karın ağrısı da eşlik ediyordu
Hamd olsun ki bulundu.öyle acılar ki o acılar,insan bulundu diye o kadar seviniyor ki genetik olması,ömür boyu sürecek olması vız geliyor ,haksızmıyım

Ahmet gül iyi bir doktormu, hangi şehirde, bizim doktor sıkıntımızda var, bildiğiniz iyi bir doktor varsa tavsiye edebilirmisiniz

Iyi de lafmıı
Harika
İstanbulda
İç hastalıkları/revmotolji bölümü uzmanıdır,yalnız sanslıysanız erken randevu alırsınız.doktoruma falan da çıktı,Show habere de.,muayene 400 tl idi 5 yıl önce ben gittiğimde,şimdi bilmiyorum

Merhaba kızlar
kayınvalidemin uzun süredir süregel bazı ağrıları var, birçok doktora gitmesine rağmen yapılan test sonuçlarında hiçbirşey bulunamadı, fakat biz bu ağrıların bir nedeninin olduğuna ve doğru yere bakılmadığına inanıyoruz. Ara arada benzer vakalarını duyunca insan ister istemez korkuyoruz. Örneğin bir tanıdığımız yıllarca ağrı çekti birşey bulamadılar en sonunda kanser olduğu ve geç kalındığı ortaya çıktı evlerden uzak kadın birkaç ayın içinde yaşamını yitirdi. Aynı şeyin başımıza gelmesini istemediğimizden araştırmaya devam ediyoruz, yakınlarında tanıdıklarında benzer rahatsızlıkları yaşayanlarınız varsa belki bakmamız gereken yeri sayenizde bulabiliriz diye düşünüyorum.

kayınvalidemin sıkıntıları şu şekilde;

sol göğüs hizası nefes alırken batma ve ağrı, geceleri dahada artyo bazen sırta ve omuzlara vuruyo, nefesi daralıyo ve bu ağrılar hiç geçmiyo
her nefes almasında batıyo

akciğer kontrolü yapıldı birşey çıkmadı, bir tarafında hafif kalınlaşma var demişler bu ağrıya alışıcaksın demiş doktorun biri :)) gülermisin ağlarmısın

birde karaciğerde yağlanma ve büyüme tsbit ediliş ama asıl ağrılarının nedenine gelince birşeyin yok turp gibisin diyorlar

şimdiden ilginize çok teşekkür ederim

canim merhaba ben kayinvalidenizdeki agrilarin tamamen psikolojik oldugunu dusunuyorum ozellilkle gogus cevresi sikismalar diye soylemissiniz bizzat cevremden birinin yasadigina dayanarak psikolojik.vesveseli bir insansa muhtemeldir.karacigerindeki yaglanma da muhtemelen kilolu olmasiyla alakalidir.gecmis olsun

Tıbbi kontroller yapıldığı halde birşey bulunamazsa...
Büyük sebepler yerine küçük sebepler üzerinde durulabilir.

Mesela yattığı yatağı değiştirebilirsiniz.Eski yaylı yataklar yamulup ağrı yapabiliyor.
Veya belki balenli sütyenle yatıyordur,kimbilir.
Odasını çok ısıtıyordur,camdan soğuk sızıyordur,tutuluyordur vs...

piskolojik bir ağrı sürekli olmaz en azından yıllar sürmez düşünceme göre ben böyle birşy olduğuna hiç katılmıyorum doktorlar anlayamadıkları herşye bir bahane buluyorlar zaten ya pisikoljik yada spazma kas sıkışması vs bnde 17 yıldır acayip tarif edilmez acı çekiyorum ama şansızlığıma yanayım ki her ne hikmetse bu ağrı tam doktorların paydos ettiği akşam ve ikindi saatlerinde başlayıp ta sabah olana kadar sürüyor ve sabah oluncada komadan çıkmış bir halde bitkin düşüp kendime geliyorum ben hastalığım ne hep sürekli intrnetten arştırmaya öğrenmeye çalıştım ama genede kesin bir tanım yok ne yazık ki doktorlar açıkçası özel muayneye gitmeyince grek devlet gerek özel hastaneler olsun ilgilenmiyorlar ha insan ha hayvan hiç bir farkınız yok 17 ıldır sürekli doktorlardayım ultrsaon kan tahlili endoskopi gerekli herşyi yaptım ama hala hastalığım ne anlamadım anlayan anlayabilecek bir doktorda karşıma çıkmadı kader mi desem şansızlık mı bnde sadece hepatitbe ve d olduğumu teşhis ettiler artı gastriit ve fmf hastalığı olabileceğinide düşündüler fmf testim için tam tanı konulmadı zaten kesin tanısı yok karaciğerden kaynaklı olsa ağrı yapmaz karaciğer dyorlar karaciğerim kronik hepatit be ve d olduğumdan tabi hasarlı bir durumda gastrit içinde doktor gene aynı şekilde sadece yanma ve gaz olur böyle bir ağrı yapmaz dedi ancak göğsün sağ alt tarafında karaciğerin olduğu bölgede ve mideye doğru yaygın bir ağrı şeklinde en az 14 saat süren ağrının ardından bulantı geliyor ve kusmaya başlıyor ardından rahatlıyorum nedenini anlayamadıkları için sürünüyorum artık doktora gitmekten acillerde sürünmektende bıktım çünkü acilde vurdkları serum agrı kesicilerde işe yaramıyor artık alıştım mecburen ağrı gelince çekiyorum hesabım böyle diyerekten doktorların ilgisziliği ve duyarsızlığı yuyzunden kötü bir hastalığım varsada kurban olucam anlayamadıklarından dolayı velhasıl sonuç alamamaktan bıktım artık kaderime razı oldum çünkü doktora gitmekte hiç bir fayda göre3medim hiç biri işe yaramıyorrr

Back
X