öyle demeyin ama bız bır aıle ısek ve ben saygıda hurmette kusur etmıyorsam neden boyle davranılsınkı. el tabı kendı annem gıbı olamıyor fakat ınsanı deger yargılarımız var . haksızlık olark gordum ben ama sızın fıkrınızede saygım sonsuzKayinvalide iste cok bisey bekleme belki baska seyelere bozulmus sana denk gelmistir. Takma kafaya sen onlara nasi el kiziysan oda sana el sonucta saygini goster sana yakisan o olur cunku ama niye surat asti sesinin tonuda soyleydi falan ne bekliyonki bosveerr
soylemeyı dusunuyorum bende kırılsın ıstemıyorum fakat ıkıdır ust uste yapıyor ve anlamsız bır sekılde.Garip kadın bır söyle cok kırıldım de .
benden beklenıyor ve sahsen hasta olduklarında elımden gelenı yapıyorum ki çalıştıgım halde. evde oturuyorlar yahu 5 dakıkalık mesafe ınsan olarak gelseler ne olur kı zaten . lafa gelınce aıleyız dıyorlar baskası gelınce gonul koyuyorlar bız varken yakısırmı dıye. bende madem oyle sımdı nıye yoklar dıye sızlerle dertlestım. bakacaklarda altımdan ustumden mı alacaklar arkadasım. evet alıngan bır yapım var ama kım kıme bagırsa alınmalıda zaten . hastada olsam ben oturayım koskoca kadın mutfakta ıs yapsın içim rahat etmedı ıste ben sadece soyledım ısrarcı vs de olmadım.Sen de hasta halinle ne diye mutaktasin ki..kadin birak demis iste..
Bi önceki konunda da niye gelip evimde bana bakmiyorlar demistin..kimsenin düzenine evine karisma bence..
Cok alingansin..esinin ailesi de olsa kendi ailen degil sonucta..cok beklentili olma..
haftada bır gorusuyoruz ama cok fazla soz hakkı vermek ıstemıyorumSık sık gidip görüşme. .
öyle yapan yaranıyor ya ben ona uzuluyorum yao öyle davranıyorsa sende boşver ilgilenme yerinden kalkma sen iyi olsanda kötü olsanda kaynanalıklarını yapıyolar zaten kendini hırpalama
sormayın yahu mıymıy konusma dıyor ateslı hasta bırıne :) bırde sesını yukselterek. nıye bana karsı tahammulsuzlestı anlamadımmıy mıy mı ?
üstünüze düşen mesafeli durmak olsun bundan sonra
ben ısrar falan etmedım sahsım adınada hoşlanmam . yorulmasın dıye soyledım hepsı bu. karsılıgı bu olmamalıBende asiri israri sevmiyorum.Bosverin ikiletmeyin lafini.Yikasin elinde
benden beklenıyor ve sahsen hasta olduklarında elımden gelenı yapıyorum ki çalıştıgım halde. evde oturuyorlar yahu 5 dakıkalık mesafe ınsan olarak gelseler ne olur kı zaten . lafa gelınce aıleyız dıyorlar baskası gelınce gonul koyuyorlar bız varken yakısırmı dıye. bende madem oyle sımdı nıye yoklar dıye sızlerle dertlestım. bakacaklarda altımdan ustumden mı alacaklar arkadasım. evet alıngan bır yapım var ama kım kıme bagırsa alınmalıda zaten . hastada olsam ben oturayım koskoca kadın mutfakta ıs yapsın içim rahat etmedı ıste ben sadece soyledım ısrarcı vs de olmadım.
o bır kv dıye yuklenmek ıcın yazmadım gercekten sadece benım acımdan cok yanlıs geldı. nedır yanı anne dıyoruz dedırtıyorlar hasta olunca yoklar ortada son sıstem bır makıne var calısmamaktan öturu bozulacak neredeyse . tabıkı herkesın kendı evı duzenı ama ben uzerıme dusenı yapmak adına halımde cok olmadıgından demıstım. ben anlıyorumkı bız bır aıle olamıyoruz.gostermelık.. arkadaslar yorumda mıymıy gelın ısenız cekememıstır demıs:) su hayatta babamdan baska kımse yok ınsaan olan ınsan hastayken boyle yapmamalı..Kendince fazla yüzgöz olmuş. İnsan kendi annesi böyle konuşsa sinir olur o kim ki seninle böyle ters konuşuyor?
40 derece ateşli hastalık geçiren bir insanın hali olmaz doğal olarak. Tabi ki 'mıy mıy' konuşacak. Her şeyi söylemenin bir adabı var. 'Kızım duymuyorum yüksek konuş' demek de görgü meselesi tabi.
Bir çorba yapıp götürmek akşama kadar evde oturan biri için çok mu zor?
Demek ki kendini iyi hissetmediğinde hiç yormayacaksın. Laf sokmaya kalkarsa 'yine tersle diye mi?' dersin.
bende oyle olmak ıstemıyorum ama gercekten oyle olmak lazım cunku ben aksı halımle yaranamadım gıttıSizde evine gidince misafir gibi oturun. İstemiyor demekki mutfağına girilmesini.
Mesafenizi koruyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?