Kayınvalidemin sinsi davranışları sinirimi bozuyor

ahbitanem

çok zor
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
665
1
116
Diğer
dört senelik evliyim birkez olsun kendisi biyere gideceği zaman kızım gel sende demez, buna karşılık biz nereye gitsek davet edilmediği halde gelir, çağırılmadığı yemekli düğünlere bile, düşünmez insanlar ne der, düğün sahibi ne düşünür benim hakkımda? offfffffff alsanaalsanasmile
sinsilik derken de arkadaşlar iğneleyici laflar söylüyor çoğu zaman, bazen de ağzı güzel söz konuşsada gözleri başka söylüyor ben bu kadar anlatabiliyorum bilirsiniz işte, alıştım ben ne yapayım, aynı apartmanda oturuyoruz. en iyisi güleryüz söydiklerini unutup daima gülümsemek ben böyle yapıcam artık, aklıma getirmiycem önceki lafları aklıma gelince suratım asık geziyorum

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun... Anlam veremiyorum bayanların anneleride kayınvalide oluyor ama onlar kızlarının mutluluğu için elinden geleni yapıyorlar,ben hep abimin eşine de söylerim gelin kendin güzelsinde adın kötü diye(gelin ya sonuçta )

dobra yorumun için teşekkürler arkadaşım, ne yapsam olmadı, iyi davranıyorum ezmeye çalışıyor, mesafeli olayım diyorum eşime soğuk davranıyor diyo eyvahedigeldismile

Kayınvalidenizin bütün yaptıkları bu kadar mı? Yani ben bir sinsilik göremedim. Yoksa göremiyor muyum?

en iyisi mesafeli olmak. soğuk derlerse soğuk desinler.

sen sinsi görmemişsin güzelim gel benimkini tanıştırayım :)))) bu tamamen kişilik bozukluğundan kaynaklanıyor kim ne derse desin. öyle kaynanalar varki gelininin gözüne bakıyor herşeyi ona yapıyorlar ama bu kezde gelinler fena oluyor. ben öyle kadersizim ki annem iyi ama gelinle iyi olacak diye hep beni kırıyor. kaynanam fesatmı fesat görümcemin ağzına bakıyor. mesafeli ol fazla yüz verme sen davet edilmedin ki de boşver kafana takma.

Aynen benim kaynanam...
Hiç şaşırmadım doğrusu, her zaman diyorum en güzeli mesafe...

sinsilik derken arkadaşlar iğneleyici laflar söylüyor çoğu zaman, bazen de ağzı güzel söz konuşsada gözleri başka söylüyor ben bu kadar anlatabiliyorum bilirsiniz işte, alıştım ben ne yapayım, aynı apartmanda oturuyoruz. en iyisi güleryüz söydiklerini unutup daima gülümsemek ben böyle yapıcam artık, aklıma getirmiycem önceki lafları aklıma gelince suratım asık geziyorum, iyiyiz kayınvaldemle birlikte parka gittik ben teklif ettim geldi sevindim, gelmez sanmıştım, alışvrişe çıktığım zaman çağırıyordum gelmiyordu ama park havası hoşuna gitti sanırım :)

Hepsi aynı demekki.Benimkide anneme gitmemi bekliyor.Her gideceğim vakit bizde gelelim diye peşimize takılıyor.Ya ben zaten ayda yılda bir kez görüyorum ailemi sen neden gelmeye çelışıyosun.Hiç mi kafa dinlayamicem ben.BiDE ABıM FALANDA GELıYOR EVDE YER OLMUYOR HıÇ DÜŞÜNMÜYOR.kAÇ KEZ SÖLEDıM AMA HUY OLMUŞ ARTIK.

öyle oluyor canım, bide sık veya az inan farketmiyor anlaşın kayınvaldeler için boshayallersmile

bunlar çok da takılacak mevzular değil canım burda bazı kaynanaların yaptıklarını okursan bana hak verirsin:sinifsinif:
bence birazda hoşgörülü olmakda bazen vurdumduymaz davranmakta fayda varyerimsenibensen de duyma görme böyle ufak tefek konuları bence

aynı benim k.validem ağzı başka söyler yüzünden içinden gecenleri anlarsın zaten eşimin yanında bana canım cicim eşim yokken tam tersi yada arabada bir yere giderken arabada gözlerimi kapatırım hemen başlar anlatmaya bide derki arkadassstan saklamıyorum da dediklerimi ama duymasın ne alakaysa anlamadım evinde misafir varsa yada eşim varsa elimi tutup oturur vs vs

öyle deme ya yazık belki canı sıkılıyordur mutluluğunuza eğlencenize ortak olmak istiyordur,bu konuda onla konuşmadan anlayamazsın niyetini

benim teyzemin kaynanasıda öyle nereye gitse gelmek istiyo kadın hiç usanmıyo
teyzemde alıştı artık ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…