Kayinvalidemin tavırları

Yarimm66

Sabırla bekledigim en güzel yarınımsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
3.420
En iyi cevaplar
1
10.317
208
32
Slm kizlar hayırlı geceler.Direk konuya geçmek istiyorum.Bayram tatili için eşimin memleketine geldik.Tam 1 yıldır grlmiyorduk.Kv ile aram iyi değil beni istemediler 1 bucuk yıllık evliyim hala uğraşır kendisi.Gezmeye geldik buraya herkes davet ediyor hep beraber gidiyoruz.Sabah kahvalti yapıp gündüz esim ve kaynim ile gezmeye gidiyoruz.Ben evden çıkmadan anne yapılacak is varsa yapalim,sonra gideriz diyorum.Yok kuzum siz gidin bi iş yapmicam diyor.Sonra biz çıkınca hemen alt kata inip eşimin dedesigile beni şikayet ediyormuş.Gelin is yapmıyor millet ne bicim gelinin var diyor,eltisi diyormuş sözde ama asla demez biliyorum.sonra bana hiç bişey olmamış gibi davranıyor.Esime söyledim.Hayatim bir daha bu kadar uzun kalmak için asla gelmicez dedi.sinirden dudagim ucukladi zaten hastayım geldim geleli.Iki yüzlü insandan çok nefret ederim ama katlanmakta çok kötü. Kizlar sizce tavrım nasıl olmalı bu davranışlara.çok saolun şimdiden...

Sen oraya temizliğe gitmiyosun sonuçta. Bir daha yapılcak bişey var mı diye sorma. Normal davran.
Bende ne bilim is yapmıyor demesin diye sormak istemiştim ama artık isde yapmicam sormucamda

Yahu gelin kaynananın işini yapmak zorunda mı? Ha kaynana gelini sayıyor gönlünü hoş tutuyorsa gelinde içinden gelerek yardım eder tabi. Ki kadın yüzüne ne diyor yok yavrum kuzum diye tavlıyor. E napıcan zorlama sende. Konuşacak olan her türlü konuşur arkandan zaten. boşvesene sen keyfine bak ne diye takıyorsun kafana.Duyma görme herşeyi. He de gec

Yahu gelin kaynananın işini yapmak zorunda mı? Ha kaynana gelini sayıyor gönlünü hoş tutuyorsa gelinde içinden gelerek yardım eder tabi. Ki kadın yüzüne ne diyor yok yavrum kuzum diye tavlıyor. E napıcan zorlama sende. Konuşacak olan her türlü konuşur arkandan zaten. boşvesene sen keyfine bak ne diye takıyorsun kafana.Duyma görme herşeyi. He de gec
Haklısın aslında esimde öyle dedi hiç düşünme boşver istediğini ye aldir yapma onlar öyle diyorsa dedi bende artık yapmicam hiç bisey

İş yapmıyor desin,namın yürüsün ya hu.
İş yapanı her yerde var,
Gerçekten umursama.
Hem millet size niye laf taşıyor ki o da dedesigil her konuda söylerler ilk günden beri fazlayüz verme kv seni sevmiyor diye

Şurda bayram sonuna kadar katlanacaksın bunu idare edebilirsin . O hiç bir şey olmamış gibi davranıyorsa sende hiç bir şey olmamış gibi davran üzme kendini

Ben yerinizde olsam bayramda topluluk icinde uygun bi konu açar ay annem de geldiğimizden beri elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmadi ne kayinvalideler var geline is buyuran yada is yaptırmayıp arkasından konuşan der laf vururdum şöyle kıpkırmızı kizarsin utançtan :D Çok takılmayın suratta yapmayın esinizde durumun farkında nasılsa ortalığı bulandırıp seviyesine inmeyin hiç derim bırakın konussun

Ye, iç, gez, keyfine bak. Böyle kaynanaya zaten yaranamazsın. Üstüne bir de yaptığın işle kalırsın. Boşveeeeeer.
Kahvalti hazırlanacak esim yat gitme dedi yapmak istedin laf etti simdi kendi yapsin dedi bende tam dedim artik hic umursamicam

Ben yerinizde olsam bayramda topluluk icinde uygun bi konu açar ay annem de geldiğimizden beri elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmadi ne kayinvalideler var geline is buyuran yada is yaptırmayıp arkasından konuşan der laf vururdum şöyle kıpkırmızı kizarsin utançtan :KK70: Çok takılmayın suratta yapmayın esinizde durumun farkında nasılsa ortalığı bulandırıp seviyesine inmeyin hiç derim bırakın konussun
Oyle yapmayi cok isterdim ama benim kv piskopat dedesigile bulasir o xamanda manyak birazda kendisi

Şurda bayram sonuna kadar katlanacaksın bunu idare edebilirsin . O hiç bir şey olmamış gibi davranıyorsa sende hiç bir şey olmamış gibi davran üzme kendini
Çok alıngan bu yapim var hemen üzülür hasta olurum onunda farkında üzerine geliyor.Ama yapmicam hiç bişey artık yeter

İş yapmayan gelin olarak bilinirim konuşurlarmış mışmış..., hiçbirşey kaybetmedim hiç umrumda olmadı konuşsunlar. Hiç yüZ verme kv ne.

Oyle yapmayi cok isterdim ama benim kv piskopat dedesigile bulasir o xamanda manyak birazda kendisi
O anlamayacak canım gayet tatlı dille cidden öyle gibi davranacaksınız arkanızdan konustugunu bildiğinizi anlamayacak yani.Her durumda ne olursa olsun tavrinizi degistirmeyin ve surat asmayın derim ben

Back
X