Kayınvalidemin teyzem demesi

bendiss12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
558
181
kızlar merhaba konuyu kısaca özetleyim kayınvalide ile eşim de bende küstük yaklaşık beş Yıldır Düğün nisan vs yoktular..
Bu anneler Gününde Aradım içimden geldi yaptığı Herşeyi unuttum barıştık
Ben ona anne diyorum ama benimle Konuşurken teyzem diyor teyzenin diyor. Yani annem demiyor ,kızım diyor ama..
Ben mi çok takıyorum kafama üzülüyorum
Ben yakınlık gösteriyorum ama onda yok sen bana annem demicen mi dedim Güldü dicem falan dedi.
Büyük bi dert değil de üzülüyor inşan..

Inş öyle olmaz artık küslük istemiyorum.
Nişan masrafından başladı hersey temeli Saygısızlık fitne fesatlık yapmak. Bizimde gençlikten dolayı agresifliğimiz oldu tabi..

İnş.la olacak şey değil ama bu, bırakın istediğini desin, yani fitne fesatlık yerine teyzem demesi daha iyi, annem deyip aynen devam edecekse o gün aradığınıza pişman olursunuz.

Bem yegenlerime bile annem diyorum :KK48:
Sanirim kuslukten dolayi araya sogukluk girmis..
Ben anne demeyi hala anlayamıyorum bilgece kayınvalideye:/ yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Yahu senin annen benim annemdir hayatını benimsedim mesajı var da yani düşünüyorum mesela, onun annesi benim annemse biz kardeşiz demek ki nası karı kocalık bu. Gereksiz edebiyat değil mi bu anne muhabbeti:/ ablasına abla demek vs? Yanlış mı düşünüyorum. Mesela atıyorum sen benim kayınvalidem olsan bilge teyze demem daha doğru olmaz mı? Benim annem olsan oğlun kardeşim olurdu? Kafamda zırdeli sorular.......

Mantığını bilen var mı diye en bilge üyeğğğmize sorayım didim:) :*

Ben anne demeyi hala anlayamıyorum bilgece kayınvalideye:/ yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Yahu senin annen benim annemdir hayatını benimsedim mesajı var da yani düşünüyorum mesela, onun annesi benim annemse biz kardeşiz demek ki nası karı kocalık bu. Gereksiz edebiyat değil mi bu anne muhabbeti:/ ablasına abla demek vs? Yanlış mı düşünüyorum. Mesela atıyorum sen benim kayınvalidem olsan bilge teyze demem daha doğru olmaz mı? Benim annem olsan oğlun kardeşim olurdu? Kafamda zırdeli sorular.......

Mantığını bilen var mı diye en bilge üyeğğğmize sorayım didim:) :*

Canim ben kaynanama anne demiyorum diyemiyorim da zaten tam adamina sordun :KK70::KK70:
Sey diyorum. Sen bunu yapmis miydin diyorum. Telde konusurken nasilsiniz hanimefendi diye giriyorum konuya boyle seyler yani :-)

Canim ben kaynanama anne demiyorum diyemiyorim da zaten tam adamina sordun :KK70::KK70:
Sey diyorum. Sen bunu yapmis miydin diyorum. Telde konusurken nasilsiniz hanimefendi diye giriyorum konuya boyle seyler yani :-)
Ben de hanım derim demiştim oğlu da"biz sosyete miyiz" demişti :KK70: hey allahım.

Valla bak aklım yolu bir sen de diyemiyormuşsun. Bence ben haklıyım :KK70:

Bu arada ben de bizim sıpaları kızım oğlum diye severim:) heheh:)

kızlar merhaba konuyu kısaca özetleyim kayınvalide ile eşim de bende küstük yaklaşık beş Yıldır Düğün nisan vs yoktular..
Bu anneler Gününde Aradım içimden geldi yaptığı Herşeyi unuttum barıştık
Ben ona anne diyorum ama benimle Konuşurken teyzem diyor teyzenin diyor. Yani annem demiyor ,kızım diyor ama..
Ben mi çok takıyorum kafama üzülüyorum
Ben yakınlık gösteriyorum ama onda yok sen bana annem demicen mi dedim Güldü dicem falan dedi.
Büyük bi dert değil de üzülüyor inşan..

anne demeniz hata.neticede o sizin anneniz değil ayrıca istemiyorsa hiç demeyin.

biz nasıl bazılarımız yani anne demeye zorlanıyorsak
o da belki sizi kızı gibi tam henüz benimseyememiştir
ondan teyzem diyordur..
boşverin küslük istemiyorsanız duymazlıktan gelin

ben de kayınvalidesine teyze diyenlerdenim, ilk tanıştığımızda teyze dedim öyle de kaldı :) en temizi :)

harika bir adım atmışsın tebrik ederim..ağız alışkanlığıdır zamanla düzeleceğine inanıyorum..

Zaten şu anne baba deme sacmaligindan hic hoşlanmiyorum ya .. teyze daha iyiymis :)) yerinde olsam işime gelirdi

Burda "kayinvalideme anne diyemiyorum" gibisinden cok konu acildi ve gelen yorumlar hep "deme caniimm, senin bi tane annen var, icinden ne geciyosa onu soyle" gibi yorumlardu.
Simdi durumun tam tersi ve bu sefer kk kadinlari yine cifte standardin dibine vuruyorr.
Hic bir gelin annem demek zorunda degilse, hic bir kv de kizim demek zorunda degil.
Kadin icinden geleni soyluyor iste.
Ne varki bunda?

X