Selam . Benim kafaya taktığım sorunum başlıktan da anlaşıldığı gibi , kv min yanına gitmek istemeyişim.
Keyfen veya durduk yere değil tabi ama kendimce gerekli sebeplerimde var gibi . Bu yüzden sizden de fikir almak istedim.
Yaklaşık 5 aydır evliyim , eşimle severek evlendik ve çok güzel giden bir evliliğimiz var ve bebek bekliyoruz inşallah .
Kv ile altlı üstlü oturuyoruz . Kendisi kendince iyi , hatta bazen çok iyi bir kadın bazende asla çekilmez bir insan olabiliyor . Ne yazık ki paikolojisi ciddi anlamda bozuk . Bu konuda haplarda içiyor ama nafile . Ben dahil olmak üzere iki gelini var yani iki oğlu var sadece başkada cocugu yok . Büyük oğlu da evli. Kendisi ve karısı hiç bir şekilde kv mlerle görüşmüyorlar istemiyorlar ve çocuklarısa göstermiyorlar . Olaylara tarafsız bakarsam oğlu ve gelini sonuna kadar haklı . Ama kv kendinde kesinlikle bir hata görmüyor . Asıl sorunda burdan başlıyor .
Yanına indiğim her an her saniye bana diğer gelininden bahsediyor . Ben diğer gelinini tanıyorum bu arada . Evlenmeden önce ben bir kaç kez konuşmuşluğumuz oldu birbirimize kanımız kaynadı ama eşim dışımda kimse onu tanıdıgımı bılmıyor yanı kv kp . Şu an görüşmüyoruz . Hatta düğünümüzede bu sebeplerden dolayı gelmediler . Eşimde abisiyle görüşmüyor .
Bunları anlatmamdaki amaç benim şu ana kadar kimseyle sorunum olmadığını anlamanız için .
Oğlu varken asla açılmıyor konu ama ben yanlızken yatıp kalkıp bu konu konusuluyor bi anda ağlamaya başlıyor ve neye uğradıgımı şaşıyorum o an hem üzülüyorum hem sinirleniyorum cunku sevgili olduğumuz dönemden bu yana aynı konuları dinliyorum .
Gelinlik seçtik nişanlıyken gösterdim kv - aa .... gelinliğide böyleydi dedi . Hamile olduğumu öğrendim müjdemi verdim ki cok istiyordu o , aaa .... böyle doğum yaptı . Ben doğumuna girdim ben mahremini gördüm vs vs .
Çok özür dileyerek eltimin göğüslerinden tuvalete girişine madar anlatmışlığı var ve ben artık dinleyemiyorum . Ve ne yazıkki nolur anlatma artık diyemiyorum . Teselli veriyorum falan ama melesef fayda etmiyor .
Geçen yanıma oturmaya çıktı , suratı sirke satıyor . Biraz saman geçti ağlamaya başladı . Anne noldu bi anda dedim , - benim neden evimin pencereleri yerlere kadar değil diye ağladı . O an şok oldum tepki veremedim . 55 yaşındaki bir kadın çocuk gibi benim niye pencerem sogle değil diye ağladı . Oysaki evler çok güzel daha yeni daireler . Bizim oturdugumuz dairede eşimin babasının . Yani anlayacagınız diğer gelinin konusunu açıp ağlamasa baska bir şey buluyor . Bir gün iyi davranıyor bir gün değişik . Bazen yüzüme bakmıyor . Cogu zaman oglunu benden kıskandıgını bıle hıssedıyorum. Ama ne olursa olsun saygıda da kusur etmiyorum .
Şu an hamileliğinde verdiği hormonlar ve sterle 3 gündür inmiyorum . Ama her saniye beni beklediğini eşine beni şikayet ettiğini biliyorum . Geçenlerde kayın babam ben hastaneden gelirken apartmanjn girişinde konustu benle , annen ağlıyor queen yanıma gelmiyor diye burdan direk oraya cık evine gitme dedi tamam dedim ama direk kendi evime geldim .
Ailem geldiğinde ya da onlara hep bırltıkte gittiğimizde sürekli beni şikayet ediyor . Yanıma ınmedi hıc haftalardır diyor oysaki bu laftan bir gun once onun yanına ınmıs oluyorum . Anne yıne unuttun her halde diyorum yok diyor .
Başlarda yeme içme bir olsun istedi çok çabaladı ama eşimde bende istemedik .
Bu arada eşim beni karıştırmayın sen ne yaparsan o diyor ama fark ettirmesede inmediğim için o da alınıyor gibi . Ama niye ınmedın diyecek insanda değil . Kendiside ailesine çok düşkün değil .
Konuyu toparlayamıyorum elimden geldiğince kısa olsun diye ara konuları yazmaya calıstım ama biraz karısık oldu sanki şimdiden kusura bakmayın .
İllaki bana sorulacak inmiyorsun denilcek başkalarının yanında şikayete kalkılcak , elimden geldiğince cevabımı veriyorum ama fazlasıda saygısızlık olur dıye susuyorum . Ama inanın o ağlayıp anlattıktan sonra ben kendime gelemiyorum migrenim kalkıyor dengem bozuluyor .
Tasınma gibi bi durum su an söz konusu değil Allah izin verirse bie kaç yıla kadar ankaradan ev alıp oraya gitme planımız var su an konyadayız .
Bana gel diye baskı yapılmaya kaltıgında kp sordugunda ya da kv surat asıp laf carpmaya calıstıgında ben ne diyimde bir daha konusu acılmasın ve beklemtileri gitsin ? Önerilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler .