Kayınvalidemin yaptıkları

Bugün çok hastaymış, yatıyor kalkamıyor. Yukarıya çıktım. Bu insanlığım bitirecek beni. Ayaklarını limonlu su ile ovaladım. Üstelik düşük riskim var eğilmek sıkıntı oluyor. Utandı. Allah razı olsun dedi. Bu kaynanalar İn işine yarayınca iyi oluyorsun
Size her şey müstehak. Siz tam şöyle bir tipisiniz. Arkasından konuşayım ama yüzüne melek gibi olayım, iyi pıtırcık bir gelin sansın... insan annesine babasına hakaret eden kadının ayağını ovarsa biz şunu anlarız. Ettiğin hakaretler yetmedi, az daha et.... ayrıca göçmek göçmek yazmışsınız. Göçmek değil o, taşınmak.

Koca sevdasıyla alakası yok. Gerçekten güzel bir platform burası lakin derdi olanı bile derde sokan insan sayısı da çok. Sizler rencide edin diye yazmıyoruz. Ne yapabiliriz diye yazıyoruz. Neyse iyi günleriniz olsun..

Size onca şeyi yapan kadının ayaklarını ovarken rencide olmadınız da benim söylediğim şey mi rencide etti? Derdinizi siz pek dert etmemişsiniz, biz ne diyelim?

Kadın sizi azarlamış, size ve ailenize hakaretler yağdırmış, namusunuza laf etmiş, bebeğinizle ilgili ileri geri konuşmuş, babası babanıza laf söylemiş...
Siz de gidip ayaklarını ovmuşsunuz. "Yüzünü görünce şeytan görmüş gibi oluyorum" dediğiniz kadının ayaklarıyla işiniz ne? Kocaya yaranmak dışında başka bir amaç göremiyorum ben burada.

Kendinize saygı duymadığınız için saygı göremiyorsunuz. Böyle devam ederseniz hiçbir zaman da göremezsiniz.

Bugün çok hastaymış, yatıyor kalkamıyor. Yukarıya çıktım. Bu insanlığım bitirecek beni. Ayaklarını limonlu su ile ovaladım. Üstelik düşük riskim var eğilmek sıkıntı oluyor. Utandı. Allah razı olsun dedi. Bu kaynanalar İn işine yarayınca iyi oluyorsun

Ya bazen bazi konulari okuyunca sacimi başımı yolasim geliyor. Aileme hakaret edecekler bende hanfendinin AYAKLARINI limonla ovacam. Yanlis anlama ama yaşadiklarini hakediyorsun. bunun vicdanla alakası yok

Bu isin normalinde.
**** Bir erkek askere gidip gelir. Sonra bir is bulur birlikte calisilip ev eşya düzülür sonra cocuk yapilir. Ben asla kendi ayaklarinin üstünde duramayip kirasini ailesine ödettiren bir adamla evlenmezdim.
*** Hadi evlendim esim askerden gelene kadar calisir k.v ve k.p e müdana etmezdim.
Askere gitmemis kendi kirasini bile ödeyemeyen biriyle evlen birde cocuk yap ,sonra türlü türlü hakaret işit. Aileni böcek kadar bırak. Sonrada kadinin ayaklarini limonla ovala. TÖVBE TÖVBEEE....

Size onca şeyi yapan kadının ayaklarını ovarken rencide olmadınız da benim söylediğim şey mi rencide etti? Derdinizi siz pek dert etmemişsiniz, biz ne diyelim?

Kadın sizi azarlamış, size ve ailenize hakaretler yağdırmış, namusunuza laf etmiş, bebeğinizle ilgili ileri geri konuşmuş, babası babanıza laf söylemiş...
Siz de gidip ayaklarını ovmuşsunuz. "Yüzünü görünce şeytan görmüş gibi oluyorum" dediğiniz kadının ayaklarıyla işiniz ne? Kocaya yaranmak dışında başka bir amaç göremiyorum ben burada.

Kendinize saygı duymadığınız için saygı göremiyorsunuz. Böyle devam ederseniz hiçbir zaman da göremezsiniz.

+1 tamamina katiliyorum. Ahh bu kadinlar en büyük kötülügü kendilerine yapiyorlar. konuyu okudukça dişlerim gacırdadı.

+1 tamamina katiliyorum. Ahh bu kadinlar en büyük kötülügü kendilerine yapiyorlar. konuyu okudukça dişlerim gacırdadı.

Hiçbir şey olmamış gibi davranıp bir şeylerin değişmesini bekliyorlar bir de.
Ben konu sahibinin kocasının yerinde olsam ayrı eve çıkmam. "E daha dün ayaklarını ovuyordun, şimdi derdin ne? Otur oturduğun yerde" derim.
Sen böyle yaparsan adam niye kendini zora soksun?

Hiçbir şey olmamış gibi davranıp bir şeylerin değişmesini bekliyorlar bir de.
Ben konu sahibinin kocasının yerinde olsam ayrı eve çıkmam. "E daha dün ayaklarını ovuyordun, şimdi derdin ne? Otur oturduğun yerde" derim.
Sen böyle yaparsan adam niye kendini zora soksun?

Aynen canim. Millet isin kolayini bulduk saniyor sırtimizi yaslariz saniyorlar ama yaslandiklari omuz zamanla dikenli tele dönüsuyor. Biz esimle ikimizde üniversite bitsin diye bekledik sonra esim askerligi aradan cikartti. 5 yil da bekledik cunkü kendi ailem kiradaydi eger evlensem üniversitede kardesim vardi gecinemezlerdi. babamla maaslarimizi birlestirip ev aldik. Annemin esyalari hep 2.eldi.aht etmistim evlenmeden anneme yeni esya alicam diye. Anneme yatak odasi oturma odasi aldim bütün beyaz esyalarini halı perde ne varsa yeniledim. Sonrasinda kendi çeyizimi ödedim. esimde dugunumuzu yapti esyamizi aldi
evlendikten sonrada esimle elbirligi yapip borcumuzu ödedik evimizi arabamizi aldik. Ama Evlendigimde 29 yasindaydim koca kacmiyor dimi. :işsiz: ... kafam rahat hem anacığım kendi evinde hemde kimseye boyun eğmedik .

Hiç Bi zaman iyi gelin pozisyonunda görünmek amaçlı, işini, yemeğini yapmadım. Neysem o oldum. Hatta içimden geldiği gibi davrandım. Çünkü karşımdakini de öyle görüyordum.. Lise mezunuyum. Üni okumak istedim ama sınavımda isteğim puanı alamadım. Çocuk sahibi olacagım evet. Yalnız bazılarınız şunu unutuyor. Rabbim isterse, oluyor. İstemezse olmuyor. Ailemi de asla küçük düşürmedim. Gereken davalar açıldı. Annemin sesini kayıda aldığı için, annem dava açtı. Bununda bi çok araştırmasını yaptık.. Görüyorum ki bazılarınız benden büyük ve, düzgünce akıl vermek yerine hakaret tarzı eleştiriler yapmayı seçmiş.. Eleştiri yapabilirsiniz, ama karşınızdakini rencide ederek değil. Haa birde aranızdan şimdi daha çocuk ergen VS. Diyeceksiniz. İnsanın zikri ne ise fikri de odur. Göçmek yazmışım. Kusura bakmayın, her yörenin şivesi ayrıdır. Oo güzel yorumlarınız için, ALLAH RAZI OLSUN. ÇOK RAHATLATTINIZ. İnşallah böyle birşey başınıza gelmez. Hayırlı geceleriniz olsun.

Ah be yavrum eşin daha askerlik yapmamış, ev geçindiremiyor, tüm yükünüz kayın ailede.. haliyle istedikleri gibi davranıp konuşma hakkı bulmuşlar kendilerinde. Bi de gebesin.. yani ev geçindiremeyip karısına sahip çıkamıycak adamla neden evlendin? Koca kaçmıyordu a kızım.

İftiracılarla görüşülmez zaten daha neyi napacağını neden soruyorsun ki? Ama sizin durumunuz farklı. Vallahi hem üzüldüm hem kızdım.. Allah yardımcın olsun.

Bu arada annen o lafları kendine neden ettirdi haddini bildirseydi ya. O kimmiş de öyle üzüp ağlatabiliyor anneni?? Kepaze kadın.

Hiç Bi zaman iyi gelin pozisyonunda görünmek amaçlı, işini, yemeğini yapmadım. Neysem o oldum. Hatta içimden geldiği gibi davrandım. Çünkü karşımdakini de öyle görüyordum.. Lise mezunuyum. Üni okumak istedim ama sınavımda isteğim puanı alamadım. Çocuk sahibi olacagım evet. Yalnız bazılarınız şunu unutuyor. Rabbim isterse, oluyor. İstemezse olmuyor. Ailemi de asla küçük düşürmedim. Gereken davalar açıldı. Annemin sesini kayıda aldığı için, annem dava açtı. Bununda bi çok araştırmasını yaptık.. Görüyorum ki bazılarınız benden büyük ve, düzgünce akıl vermek yerine hakaret tarzı eleştiriler yapmayı seçmiş.. Eleştiri yapabilirsiniz, ama karşınızdakini rencide ederek değil. Haa birde aranızdan şimdi daha çocuk ergen VS. Diyeceksiniz. İnsanın zikri ne ise fikri de odur. Göçmek yazmışım. Kusura bakmayın, her yörenin şivesi ayrıdır. Oo güzel yorumlarınız için, ALLAH RAZI OLSUN. ÇOK RAHATLATTINIZ. İnşallah böyle birşey başınıza gelmez. Hayırlı geceleriniz olsun.
Sen burdakilere aldırma bayılırlar atar gider yapmaya, siz eşinle birbirinize destek olup ayrı eve çıkın. Kayın aileye tamah etmeyin. Eşin askerden dönene kadar da kendi ailende kal. Gitme o mikropların yanına. Hamilesin bi de, karnındakine beddua derecesinde laf eden aile, ne seni ne evladını haketmiyor. O kaynanan da bulur layığını merak etme sen.

Back
X