Kayınvalidemin yaptıkları

Sizin anlama sorununuz var defolun gidin
Yavaş gel bu nasıl üslup?

Hanimefendi seninle ne güzel konuşuyor, senden kıymetli değil takma diyor. Sen defol diyorsun.

Beğenmezsen en kötü cevap yazmazsın, neden saldırıyorsun?

Aa ben söyleyeyim eşine ve kayınvalidene geçiremedigʻin dişleri burda bize geçirmeye çalışacaksın değil mi?
Ama yok burası yanlış kapı.

kim olursa olsun bu güvene ihanettir kimse kusura bakmasın insan dellenir de sinirlenir de güzellikle değil sert konuşulur yuh artık

kim olursa olsun bu güvene ihanettir kimse kusura bakmasın insan dellenir de sinirlenir de güzellikle değil sert konuşulur yuh artık
Konu sahibi bir saygısızlık yapamamış tabiki, diş geçirememiş. Onun yerine burada insanlara saldırıyor. Dikkat et sana diş geçirmeye çalışabilir

Evlenmeseydin sen de

Seni böcek yerine koymamış kadın. Evlenmiyorum kardeşim böyle bir kadının oğluyla deseydin

Koca için bu kadar ezilmeyin ya

Ne güzel işte
Siz de onu yok sayın
Huzura devam

Bence silmeye gerek yok. Ters düştüğünüz durumda kendinizi anlatmışsınız. Ben ortada çok ciddi bir sorun yoksa aile ilişkilerinin tamamen kesilmesini doğru bulmuyorum. Yani numarasını silmek biraz çocukça geliyor.

Sizin anlama sorununuz var defolun gidin
Mesajları tek tek okuyordum sizi sakinleştirmek ve yanınızda olduğumu belirtmek için yazacaktım şu mesajı görünce şok içinde kaldım. Bu nasıl bir üslup @Harpiko ne güzel konuşmuş sizden değerli değil demiş kadına verdiğiniz cevaba bakın. Buraya yazana kadar kaynananıza defol git deseydiniz zaten bu konuya gerek kalmazdı.

Beni sevmemesini takmıyorum bende onu sevmiyorum zaten bu nereye kadar böyle gidecek ya da daha önce böyle bir şey yaşayan var mı diye yazıyorum içimi döküyorum
Sana şöyle söyleyeyim burada eşimin tarafında nefret ettiğimi her seferinde dile getiriyorum. Şu an bana bir şey yapamıyorlar ama bana o kadar çok zarar verdiler ki son gün nikahımı bozdular sana o kadar söyleyeyim. Bizim de senin gibi 5 sene sevgililik bir 4 ay nişanlılık 3 sene evlilik hatta ben iki çocuğumu onlar yüzünden birini istemedim kürtaj oldum birini üzüntüden zona olup düşürdüm o kadar söyleyeyim. Bana o kadar büyük kötülükler yaptılar beni üzdüler ki anlatsam 3 gün anlatırım. Ben bir psikologdan aldım bu süreçte beni çok iyi yönlendirdi beni. Ama ilk başlarda eşim ailesine çok düşkündü. Şimdi onların gerçekten akli dengelerinin yerinde olmadığını anladı. Annesinin cahil bir kadın olduğunu idrak etti. Bayramdan bayrama görüşüyorum. Hamileyim diye zaten iyi gibiler önceden laf sokarlardı akıllarınca durmadan. Bir de seninki bir anne benimkiler köpek sürücü gibiler. Şu an nasıl olduysa belki hamileyim diye bilmiyorum herkes melek bana o kadar eziyeti onlar etmemiş gibi. Ortalık süt liman.

Ben de yazdıktan sonra okudum şok oldum bir şey dememiş ki defol git denecek. Konu sahibinin psikolojisi bayağı bir bozulmuş bu durumlardan sanırım. O hep çok takmış kvyi ama zamanla düzelecek zaten kabullenecek herkes bu durumu zamanla kv alışacak şu an oğlunu paylaşamıyor oğlunun evlenmesini kaldıramıyor. Oğlu elinden alınmış hissediyor. Zamanla kendine farklı bir meşkale bulacak şu an konu sahibiyle uğraşmayı kendine hobi edinmiş.

Burdakileri pek takma canım yaşamadıkça anlamayacaklar burda pro üye olanlar da aynı şekilde, hem anlamazlar hem de yorum yaparlar diş çıkarınca da iyi olmuş derler, sanal dünya egoluları.
Konuya gelince Kayınvaliden oğlunu kocası yerine koymuş belli ki o yüzden seninle rekabet halinde. Eve girmesi de başlı başına saygısızlık, kilidi değiştir. Sana tavsiyem senle muhatap olmak istemediğinde sen de yüzünü çevir telefonla uğraş ya da dikkatini başka bir şeye ver. Niye aramıyor konusuna gelince oğlunuz da annemi aramıyor diyip kestir at.

Eşimin hiç bir aile bireyi zerre s... değil.,
Eskiden üzülürdüm ama zaman geçince kıymetimi anladım ve kimse umurumda değil
Bayramda da ciddi bir saygısızlıkları oldu gitmiyorum artık.
Eşim görüşüyor.

Son düzenleme:
Çok haklısınız zorlanmıyor asla boşanmak üzereyim çünkü gitmeyincede eşim üzülüyor onu üzmek istemiyorum
gitme boş ver
o çok istiyorsa gitsin her gün görsün annesini ama sizi zorlamasın

amacın eşinin de annesine küsmesi ama çok beklersin.
Kendin görüşme sanane telefonda konuşuyorlarsa o da mı batıyor?
Sen görüşme zaten orada haklısın da ana oğul arasına karışamazsın

Kapının kilidi değiştir hala degistirmediysen? Kocan ne yaptı bu olaydan sonra?

İlk defa kayınvalideye bak verdim burdaki bir bayana lafı çok kırıcı günlük hayattada böylesen işin zor

`