- Emoji Skoru
- 202
- Puanlar
- 53
Merhaba Hanımlar 1 yıllık evliyim ve sorun kayınvalidem eşimle 6 yıldır birlikteyiz bunun Bir senesi nişanlılık Bir senesi evlilik olarak kocamla gerçekten birbirimizi çok seviyoruz ama ilişkimizin en büyük kavgası evlendikten sonra oldu boşanmaya kadar gitti sorun kayınvaliden ve yaptıkları en baştan beri kısaca anlatayım ilk eşim sevgili olarak beni annesiyle tanıştırdı ve annesi tanışmayı bir kafede yapmıştık kesinlikle benim suratıma bakmadı sadece oğluyla muhatap oldu bana ilk başta sadece bir selam verdi bu benim çok zoruma gitti sonuçta ben de üniversite okumuş etmiş bir insanım oğluyla aynı sosyoekonomik düzeydeyiz güzel de bir kızım herkes öyle söyler her neyse kayınvalidem genç bu arada 45 yaşında ve bekar bir anne daha sonra ben buna çok üzüldüm tabii ki beni hiç tanımak istemedi ama eşim o sen utanma diye yaptı vesaire dedi daha sonra biz annesiyle görüşmedik beni istemeye geldiler annesi ne istemeden önce annemi aradı bir şey eksik mi vesaire mi diye sordu her şey eşim kendi parasıyla yaptı ve ben nişanı biz yaptık tabii ancak altınları vesaire her şeyi eşim aldı benim bundan haberim yoktu daha sonra haberim oldu bunları ben çok sorun etmedim o zamanlar ama evlendikten sonra işler birazcık değişti çok fazla evimin düzenine karışmaya bana karışmaya başladı eşim yokken bana sürekli işte o senin bir şeyler yapmanı istemiyor bir şeyler başarmanı istemiyor anlamıyorum sana karşı neden böyle davranıyor vesaire diye beni doldurmaya çalışıyordu tabii ben direkt sinirimi çizdim ama bir süre sonra ben tabii evliliğe zor alıştım ailemin yanına gidip geliyordum o süreçte eşime neden bizi aramıyor diye onu dolduruyordu son patlama nokta ise evinin anahtarıyla eve girmesi oldu yedek anahtarla bunun üzerine biz kendisiyle tartıştık ve tartıştık derken ben tabii ki de bir saygısızlık yapmadan güzelce izah ettim işte burası benim özel alanım vesaire eşimde birlikte yaşadığımız mahrem bir ev haber verilip gelinmesi gerekiyor diye daha sonra kendisi ağladı manipüle etti ve eşimin tüm akrabalarına beni kötüledi ve bütün sülale neredeyse bana o kadar kötü davrandılar ki sanki ben böyle kayınvalidem saçından başından yolup evden atmışım gibi davrandılar çok uzattım sonuç olarak bu olaylar kapandı ama şu anda ben onun numarasını vesairesini her şeyini sildim kesinlikle konuşmuyorum bayramda Bir kere elini öptüm bu kadar ve bu durum nereye kadar böyle ilerleyecek bilmiyorum