Teşekkür ederim inşallah düzelir bu durum.Kaçarak evlenmissiniz zaten baya zor süreçler atlatmussiniz ömür boyu da yüz yüze bakacaksınız bu insanla bence yüz göz olmayın çok sık görüsmezsiniz Allah korusun kavga kıyamet ayrılığa kadar gider
Seviyorsunuz kin gutmuyorsunuz ama saç başa birbirinize girdiniz birileri sizi tutmak durumunda kaldıBen kaçarak evlendim.Iki yıldır evliyiz.Bir evin bir oğlu eşim.bende tek gelinim.Kayinvalidem genç daha kirkli yaşlarında.Memleketten annem gelmişti ama kaçarak evlendik ya ilk kez geliyor evime ve gelir gelmez ertesi güne kayinvalidemi yemeğe davet etti.Fakat misafir annemdi ve asıl yemeğe davet edilmesi gereken annemdi.Neyse bir hafta sonra annem gitti ve biz kayınvalidemlere çaya gittik eşimle.Kapıyı açtı yüzüme bile bakmıyor direk mutfağa gitti.Sesimi cikarmadm.Sonra arkasından bende mutfağa gittim.Annem gitmiş falan dedi bende Evet gitti anne keşke o gitmeden bir çaya davet etseydin dedim.Yemeğe davet edecektim de yok param yoktu falan filan ne alaka ya.Bu başladı ben iyi bir kaynanaym nankör sün sen keşke gelmeseydin falan bende açtım ağzımı Hayır değilsin ağzın çok bozuk etmediğin küfür yok falan diye.kayinbabam kayınvalide mi tutuyor eşim de beni saç baş girecektik az kalsın.Bu kavga bitti bir hafta sonra ameliyat oldu ben gitmedim hiç.Iki ay geçti aradan ben eşimle ayrılma noktasına geldim hem soru. Annesiydi hemde ben bir kafenin mutfağında calisiyorum diye işten çıkmamı soyledi bende çıkmadım sonra bir ay ayrı kaldık şimdi geri barıştık.Fakat kayınvalidem bana çok kinliymis.Kadın durup durup Nefret ediyor benden.Bence beni sevmemesinin en büyük sebebi.Ben 21 yaşımdayım ama bilinenin aksine yaşıma göre biraz fazla maharetliyim baklava mantı herşeyi açarım falan.Ve sanırım o beni kiskaniyor.Kayinbabam beni çok sever Allah razı Olsun ama kayinvalidem nefret Ediyor benden.Kayinbabam benimle ilgili iyi birsy söylese kadın adama o kadar ters bakıyor ki.Şu bir gerçek eşimle annesini kıskanıyorum.Ama seviyorum yinede kayinvalidemi.Sadece istiyorum ki laf sokmasın.Bir de uyanık Kimsenin olmadığı yerde sokuyor lafı güya oğlu kocası duymasın diye.Geçen ramazan bayramı ben kayinvalidem kayinbabam eşim ve görümcem arabaya binip köye gideceğiz.Ne mi oldu.Eşim arabayı kullanacak geçti direksiyonu basina yanına ben oturamadan kaynanam geçti yanına.Sonra mecbur ben arkaya geçtim kayinbabam da arkaya geçti.Araba biraz ilerledi kayinbabam geç kızım one dedi kayinvalidem arkaya geçti ben öne.Ya hep benimle çekişiyor.Bazen dua ediyorum ben neden bu Kadar nefret edemiyorum kin tutamıyorum diye.Güzel fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
Saç baş gitmedik kadın üstüme yürüyecek oldu ben yerimde duruyordum.Ben mi laf soktum yani ben çaya gittim laf sokmaya değil.o bana birsyler söyleyince bende karşılık verdim.Seviyorsunuz kin gutmuyorsunuz ama saç başa birbirinize girdiniz birileri sizi tutmak durumunda kaldı. Kesinlikle yaşınıza veriyorum çok çirkin hareketler. Bu hareketleri yapıp sonra eşinizin size destek olmasını bekleyemezsiniz. Annem gelsin gitsin istediği kadar ama kv yemeğe cagirmadi diye asla asla laf sokmam. Herkes kendi gorgusunu koyar ortaya.
Siz yazmışsınız saç başa gidecektik eşim vs kp tuttu bizi diye. Ayrıca laf sokmalar falan kesinlikle çok çirkin. Yok sayın umursamayin duymamazlıktan gelin ...Saç baş gitmedik kadın üstüme yürüyecek oldu ben yerimde duruyordum.Ben mi laf soktum yani ben çaya gittim laf sokmaya değil.o bana birsyler söyleyince bende karşılık verdim.
Zaten sorun da burda yok sayamam ki o benim eşimin annesi.Eşimin arkadaşı kuzeni falan değil ki anne sonuçta.Ama beni sevmediğini herkes biliyor ne yapsam yaranamadım.sigara kullanmıyorum diye bile bana kızdı hep hayaliymis gelişiyle Sigara tüt türmek.Siz yazmışsınız saç başa gidecektik eşim vs kp tuttu bizi diye. Ayrıca laf sokmalar falan kesinlikle çok çirkin. Yok sayın umursamayin duymamazlıktan gelin ...
Ayrıca annen gitmiş demiş kadın laf sokma yok lafı siz sokmussunuz. Ha keza o soksa bile belli ki istediğini veriyorsunuz. Böyle devam ederseniz bırakın kp i eşiniz bile sizden uzaklaşacak.
Yok sayın derken ben duymayın demek istedim. Duymamazlıktan gelin dönüp cevap vermeyin yüz ifadenizle tavirlarinizla yok sayınZaten sorun da burda yok sayamam ki o benim eşimin annesi.Eşimin arkadaşı kuzeni falan değil ki anne sonuçta.Ama beni sevmediğini herkes biliyor ne yapsam yaranamadım.sigara kullanmıyorum diye bile bana kızdı hep hayaliymis gelişiyle Sigara tüt türmek.
Bir de bunu deneyeceğim.TeşekkürlerYok sayın derken ben duymayın demek istedim. Duymamazlıktan gelin dönüp cevap vermeyin yüz ifadenizle tavirlarinizla yok sayın
Ama ne bileyim annem yoldan gelir gelmez sarma falan sardı onlar için ve İlk defa geliyor insan bir çaya bile davet etmez mi .Beklentilerimi ufak tutacağım Bundan sonra.Çaya davet etmeliydim denmez kayınvalideye, akıl verir gibi olmuş, davet etmek zorunda değil ki kaçarak evlenmişsiniz soğukluk olucak tabi bir süre susman lazım
Seviyordum ailem vermedi kaçtım.K. validem herşeyi söylesin ben de susayım öyle mi.Susunca da pısırık oluyoruz.19 yaşında kaçıp, k.valideyle böyle ağız dalaşına girersen sen daha çok mutsuz olmaya doğru yol alırsın evlat.
Seviyordum ailem vermedi kaçtım.K. validem herşeyi söylesin ben de susayım öyle mi.Susunca da pısırık oluyoruz.
Sorun da burda zaten ben seviyeyi koruyamiyorum.Çünkü bir bakıyorum iyi bir bakıyorum kötü.Sanırım duymazlıktan gelsem daha İyi olcakHayır tabiki susma,hakkını aramak ağız dalaşına girmek değildir.
Seviyeni korumayı bilmek zorundasın,güzelce anlaşaılabilir bir dille anlatacaksın derdini.
Sorun da burda zaten ben seviyeyi koruyamiyorum.Çünkü bir bakıyorum iyi bir bakıyorum kötü.Sanırım duymazlıktan gelsem daha İyi olcak
Söylediklerini deneyeceğim TeşekkürlerKorumak zorundasın madem evlendin birhayat geçireceksin eşinle beraber ..
Şöyle düşün,sen böyle yapmaya devam edersen eşinde aynısını senin ailene yapar.
Valla herşeyi denedim küs olunca da olmuyor.AMAN küs kalın ne güzel işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?