Kayınvalidemle annemin tartışması

zaten çocuğum olursa da asıl ozaman başım ağrıyacak benim.Bu seferde annemle çekişecek hoş yapmadığı şey değilya.Hala aklımda ya nasıl sorulur böyle birşey oğluda olsa.Bu ne vıcık vıcıklık.kaldıki anneme bile sölemedm ben deniyoruz die bi laf sölenirmi Allah aşkına ayıp ayıp ayıp.Allahtan benm annemle kavga etmedi henüz.oda olursa felaket olur biliyorum.Size kaynanamın döktürdüğü lafları yazsam gülersiniz.Çünki çok komik ama sinir bozucu.Canım seninde konunun içine ettim biraz ama affet.Tam benlik bi konu açmışsın.Sanada Allah sabır versin ne diyeyim.Çirkef ve de vurdumduymaz olmak lazım demekki.

canım mahvetmedin hatta paylaştığın için teşekkür derim.dua et aileler birbirine girmesin bu daha zor.sen şanlsın hatta.keşke benimkide bana yada eşime sorsaydı anneme bu konuya girmeseydi.emin ol sana sölediklerini belli bi zamandan sonra unutuyorsun ama ailene sölenmiş bişi varsa affetmek mümkün değil.ama söküpte atamadığın için affetmiş numarası yapıyorsun.allah sanada sabır versin.boşvermekten başka çare yok.ben eşimle tartışıp kendimi yıprattım sen yapma.

canım mahvetmedin hatta paylaştığın için teşekkür derim.dua et aileler birbirine girmesin bu daha zor.sen şanlsın hatta.keşke benimkide bana yada eşime sorsaydı anneme bu konuya girmeseydi.emin ol sana sölediklerini belli bi zamandan sonra unutuyorsun ama ailene sölenmiş bişi varsa affetmek mümkün değil.ama söküpte atamadığın için affetmiş numarası yapıyorsun.allah sanada sabır versin.boşvermekten başka çare yok.ben eşimle tartışıp kendimi yıprattım sen yapma.

sağol canım Allah ikimizede sabır versin ne denilebilir artık.50 küsür yaşında insana ne kadar söylersen söyle dediğim dedik diyor sadece ne yazıkki

valla cnm karışmamasını öğrencekler. ben 1 aylık evliyken kaynanam herkesin içnde bebk kıyafeti örmüş onu gösteriyor bana bende eşime söyledim oda kızmış annesine bu kadar borcun içinde çocuk düşünecek halimizmi var diye küsmüş kadın. zaten aramız iyi değilde düüğünümde ailemle tartıştırlar duvak günümde bana hakaret ler küfürler aileme küfürler felan. yani içinde kavga etmek varsa yapıyorlar kaçış yok maalesef. sen sabret konuşmazsa konuşmasın hiç dert etme

yine mutlu yuvanın huzurunu bozan anneler... buna bir çözüm varmı acep?... sorsan ben sizin iyiliğinizi istiyorum yavrum der. hiç yoktan huzursuzluk çıkarıyolar sonra kenara çekiliyolar gelini ağlıyo kaynanada bitarafıyla gülüyo

aynı konu cmts benm de başıma geldi ve hala çok gerginim unutamıyorum.Kaynanam eşimi odada tek yakalayıp fısır fısır bişiler sölüodu bende eve dönerken sordum ne dedi die ve şokkkk. Çocuk yapmıyormusunuz diye sormuş.Eşimde deniyoruz demiş boş bulunup.Birde tembihlemiş bana söylememesi için.Doktora götürelim tedavi ettirelim.Eşimlede kavgalıyım sinirlerim yıprandı.kim oluyorda benim yatak odama kadar sorabiliyor.canım ne zaman isterse yaparım senin keyfinemi kalmış.Benmi abartıyorum diyorum ama muzur işte yoksa neden desin söleme diye.terbiyesizlikkkk benim yetiştiğim topluma NE KADAR TERS bizde kadın kadına bile konuşulmaz.çok kızgınım çok hafta sonumuzu rezil etti sağolsun.he birde emri vakiyle beni köye götürcekmiş kendisi.Ramazan bayramında zorla kendi köyüme gitmem için ısrar edio snrada asıl fikri çıkıo ortaya kurbandada onların oraya gidecekmişiz.Bıktım bu kadının yönetme hevesinden Haydar Dümen gibi sevişirkende başımızda beklemek isterse şaşmam :47:

çok sinir bozucu.
aynen bizimkide daha evlenmeden 1-2 hafta önce bebek yastığı bilmemne konuşuyordu akrabalarıyla
Eşim tek çocuk.
zaten herşeye karışma meğilleri var ,yönetmeyide çok severler, allahtan eşim hakladı çekildiler kenara.Bende hiç aramıyorum bile. Koydum mesafemi.
Bende bekliyorum çocuk mocuk lafları onlardan. Bu konuları konuşmaktan hoşlanmıyoruz henüz düşünmüyoruz deyip geçicez konuşurlarsa. Halaa devam ederlerse kendileri bilirler.
Ne kadar sinir bozucu biz konuşmaktan utanıyoruz onlar soruyor.

Kesinlikle köye möye gitmeyin sizde, hiçkimseyi ilgilendirmez.

benim annemede şikayet edip bi sürü laf etmişlerdi kayınpederle beraber, anneler gününü kutlamadım diye ve beni sövmek için.Annem içimizde ne var ne yok herşeyi söylemiş, öcümü almış, kaynana bi daha arasın annemi bakalım bi daha şikayet etsin.edebilecekmi?
ama noldu babalar günleride kutlanmadı, kandil vs de aynı şekilde. Asla aramıyorum kutlamıyorum hiçbişeylerini.

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında inada bindireyim gitmeyim diyorum ama bu seferde eşimle aram kötü olacak.Heveslendirmek diye bir şey var güzel güzel sölese gideriz gezeriz değişiklik olur vs diye amenna.Kötü kadın diyemem Allahı var burada okuduklarımın yanında bir nevi melek bile sayılabilir :37: ancak ağzından çıkanı bilmez,laf sokar bana ve aileme,anneme eyvallahı yokmuş gibi laflar söler ( örn.gelinle aynı evde uğraşamam demişti bohça götrdüğümüzde milletn içinde sonrada bana çok istedim beraber olalım dedi :) öle işte kızlar kayınvalidemden nefret etmiyorum ama onun istediği gibide vıcık vıcık bi ilişkiyede giremiyorum.Kadının sağı solu beli olmuo :64:

Back
X