kızlar daha önceki konumu biliyorsunuz eşimin başına çocukluğunda bazı talihsizlikler gelmiş ama ben k.v min sorumsuzluğuna bağlıyorum ki öyle zaten
ve artık bu ve birçok sebepten de göşmek istemiyorum eşime söylesem zaten kabul eder
ama sizce bu doğru olur mu?
ve sebep sorduklarında ne söylemeliyim?
olan biteni bilmeliler mi?
söylemek istemiyorum ama kendimi tutamayıp sizin sorumsuzluğunuz yüzünden biz ne durumlara geldik hayatımız herşeyimiz mahfoldu dersem...?
bana yardımcı olur musunuz lütfen ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim
kızlar daha önceki konumu biliyorsunuz eşimin başına çocukluğunda bazı talihsizlikler gelmiş ama ben k.v min sorumsuzluğuna bağlıyorum ki öyle zaten
ve artık bu ve birçok sebepten de göşmek istemiyorum eşime söylesem zaten kabul eder
ama sizce bu doğru olur mu?
ve sebep sorduklarında ne söylemeliyim?
olan biteni bilmeliler mi?
söylemek istemiyorum ama kendimi tutamayıp sizin sorumsuzluğunuz yüzünden biz ne durumlara geldik hayatımız herşeyimiz mahfoldu dersem...?
bana yardımcı olur musunuz lütfen ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim
Eşinizin yaşadıklarıyla kayınvalideniz arasında bi ilişki kuramadım ben. Siz kadınla görüşmemek için bahane arıyor gibisiniz.
kayınvalidemle görüşmek için bahane aramama gerek yok bu bir ve ikincisi de faturayı ona kesmeme gerek yok zaten bizzat onun sayesinde sonuç buralara geldi dayandı
eşiimde söylüyor bizde zaten görüyoruz k.v.dem çocuklarını evde tutmuyor zorla dışarı çıkarıyor o yüzden de bunlar oldu ve eşimin de benim de hayatımız sayesinde mahfoldu anlatabilmişimdir umarım
kayınvalidemle görüşmek için bahane aramama gerek yok bu bir ve ikincisi de faturayı ona kesmeme gerek yok zaten bizzat onun sayesinde sonuç buralara geldi dayandı
eşiimde söylüyor bizde zaten görüyoruz k.v.dem çocuklarını evde tutmuyor zorla dışarı çıkarıyor o yüzden de bunlar oldu ve eşimin de benim de hayatımız sayesinde mahfoldu anlatabilmişimdir umarım
açıkçası ben konunuzla alakalı hiçbir şey anlamadım. bence konu açıyorsanız sorunu tekrar anlatmanız lazım. herkes sizin ne yaşadığınızı bilemez. anlatın ki ona göre yorum yapalım.
kaynanayla görüşmeme meselesine gelince, ben hayatta şunu öğrendim, insan annesini asla ve asla silip atamaz, eşiniz de görüşmemek konusunu onaylar mı bilmiyorum. konuyu anlamadığım için ancak bu kadar yorum yapabiliyorum. umarım herşey yoluna girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?