Kayınvalidemle birlikte yaşamak istemiyorum

erkek arkadasiniz tamamen egoist.
kayinvalideyle oturma muhabbetini gectim,ayni sartlarda oldugunuz bir durumda niye sadece kendini dsunuyor?
her ikiniz de babasiz buyumussunuz.o nasil annesini birakmamayi dusunuyorsa sen de ayni dusunceye sahipsin.
seni neden anlamaya calismiyor?
su an cok sevdiginiz icin bazi seyleri net goremiyo olabilirsiniz ama ben olsaydim iliskimi gozden gecirirdim.

canım ne yap yap ikna et ayrı evde oturmaya......kayınvaliden çok iyi bile olsa olmaz ev ev üstüne.....yılda birkez gördüğüm halde hatta kendi ailemde gelse rahat olamıyorsun ne olursa olsun ...kendi evin kendi kapın başkadır özeliniz olmaz buda zamanla büyük sorunlar yaratır bu bir gerçek ...
evde birileri olduğunda hep aklıma gelir aynı evde nasıl yaşıyolar acaba ben 1 haftada patlıyorum ,rahatsız oluyorum ki eşimle kardeş gibi oluyoruz aileler aynı evde olunca düşün yani hep beraber olsak cinsel hayat biter heralde :35:sevgi önemli ama herşeye yetmez malesef bazı sorunlar onun önüne geçer ve tüketir ilişkiyi....bu bencilliğe diren evine karısına bakamıcaksa ,ayrı ev tutamıcaksa hiç evlenmesin sakın diyorum çok iyi bile olsalar olmaz !bide kötü olursa Allah korusun hayırlısı olsun canım:71:

arkadaş çok güzel anlatmış
belki kendi annene yakın oturamazsın onu anlarım ama kayınvalide ile aynı evi asla kabul etme:50:
böyle annesine aşırı düşkün erkekle evlenirsen çok sorun yaşarsın canım
bu nedenle şimdiden net bir şekilde olmaz de sonu ne olursa olsun:31:

kızlar bir değil iki değil inanın defalarca ayrıldım.. ama ya kapıma dayanıyor affet sensiz yapamam diye ya telefonda ağlıyor beni bırakma diye yani daha neler neler.. artık ayrılcam bitti demeye benim yüzüm kalmadı...
madem bu kdr seviyor vazgeçer belki diye de bi umudum var bnm ama onun için kolay bişey değil ne yzk ki..
erkk arkdşm ben kendimi bildim bileli evleniceğim zaman annemle birlite yaşayacağımı planladım, ben küçükken bana sarılıp uyuyan bi kadındı onu bırakamam diyor sanki anneni sokağa atalım diyorum bi kaç sokak ötede otursa yiyecekler annesini.. hayır mümkün değil en fazla krşı dairede oturur diyor.. bunları duydukçada ne kdr çaresiz olduğumu yeniden anlıyorum...
aşk herşeye yetmez dedim ayrıldığımızda bnce yeterli ben seni seviyorum aşk varsa herşey olur demişti... ben bu fikirde dğlm haklı olrak..

kendim babasız büyüdüğüm için gayet raht yetiştirildim açıkçası yaptıklarıma burnunu sokan insanlar yoktu etrafımda.. yani bi yandan kocanın kahrı bi yandan kaynananın.. gelemem bu kdrına ama ayrılmıyo bırakmıyo kızlar.. bahane diyebilirsinz ama 7 kere ya 7 kere bi kız ayrılıp sevgilisi trfından geri döndürülür mü... :14:

Ay şekerim madem aşk herşeye yetiyormuş,alsın annesini senin yaşadığın şehire getirsin aaaa :47:

Ayrılıp barışmaktan bıkmışsın.O zaman resti çekersin,ya böyle ya hiç dersin.Seçenekleri sen belirle.Ya burada yaşarız ya da evlenmeyiz.Ya annenden ayrı otururuz ya da ayrılırız....Gibi...

Valla hiç de aşk olunca her şey hallolmuyor canım. palavra hepsi. Evlenince neler değişiyor bir bilsen.
Belki arkadaşlar bana kızacak ama açık yazacağım. Ben olsam ayrılırdım. Hem kapına gelip gelip ağlıyor hem de illaki benim dediğim olacak diye diretiyor. Çok bencil çooook...
Onunki anneyse seninki de anne. Sanki annelik sırf erkek anneleri için var. Ufff sinir oluyorum bu duruma. :47:
sen anneni bırakıp onun yaşadığı yere gideceksin, üstelik kayınvalidenle aynı evin içinde yaşayacaksınız. Senin anneciğin de yalnız kalacak iki kızından da.
Şimdi ayrılırsan iki-üç ay ağlarsın. Ama evlenince ablan da gittikten sonra annen tek başına kalınca ömür boyu ağlarsın. senin de öyle bir yaşam istemediğin belli zaten. Ve inan öyle bir erkek için deymez!!!
Bırak kapında istediği kadar yalvarsın. Amaaan nefret ediyorum erkeklerin bu bencilliklerinden. :47:

Son düzenleme:
kızlar bir değil iki değil inanın defalarca ayrıldım.. ama ya kapıma dayanıyor affet sensiz yapamam diye ya telefonda ağlıyor beni bırakma diye yani daha neler neler.. artık ayrılcam bitti demeye benim yüzüm kalmadı...
madem bu kdr seviyor vazgeçer belki diye de bi umudum var bnm ama onun için kolay bişey değil ne yzk ki..
erkk arkdşm ben kendimi bildim bileli evleniceğim zaman annemle birlite yaşayacağımı planladım, ben küçükken bana sarılıp uyuyan bi kadındı onu bırakamam diyor sanki anneni sokağa atalım diyorum bi kaç sokak ötede otursa yiyecekler annesini.. hayır mümkün değil en fazla krşı dairede oturur diyor.. bunları duydukçada ne kdr çaresiz olduğumu yeniden anlıyorum...
aşk herşeye yetmez dedim ayrıldığımızda bnce yeterli ben seni seviyorum aşk varsa herşey olur demişti... ben bu fikirde dğlm haklı olrak..

kendim babasız büyüdüğüm için gayet raht yetiştirildim açıkçası yaptıklarıma burnunu sokan insanlar yoktu etrafımda.. yani bi yandan kocanın kahrı bi yandan kaynananın.. gelemem bu kdrına ama ayrılmıyo bırakmıyo kızlar.. bahane diyebilirsinz ama 7 kere ya 7 kere bi kız ayrılıp sevgilisi trfından geri döndürülür mü... :14:

iyi o zaman hayatı boyunca o kadın sarılsın uyutsun onu madem. senin annen sana sarılıp uyumadı mı canım? babasız iki kız büyütmek kolay mıydı sor annene? sen bu adamla evlenirsen mutlu olamazsın bence canım. hem araya kaç kere ayrılık girmiş. bu ilişki zaten sağlam değil görünüşe göre. kendine yazık etme :50:

Dün gözüm tesadüfen bir arkadaşın eski bir konusuna ilişti, baştan sona okudum, o da kayınvalidesinin evine gelin gitmiş, ve gösterdiği gerçekten olağanüstü olgunluğa ve anlayışa rağmen hiç değeri anlaşılamamış, ve ayrılmışlar, şu an gerçekten de çok mutlu, Allah dâim etsin.

Yazdığı bir yazı gerçekten çok etkileyiciydi, onu okumanızı istiyorum. Bence siz de konusunu, ona yaşatılanları baştan sona okumalısınız.

bundan sonra keşke dememek için ince eleyip sık dokuyacağım burada evli olmayan arkadaşlar için
hep şunu öneriyorum arkadaşlar seviyorum demekle yetmez...

sevebilirsiniz çok güzel aşkın büyüsüne kapılıp gözlerinizi kör etmenin alemi yok bugün kör olsa evlenince uyanacaksınız en iyisi evlenmeden uyanmak.. bunun için hayattan neler beklediğinizi nasıl bir yaşam istediğinizi belirleyin eş aday adayınızada bu beklentilerinizi söyleyin onun beklentilerini öğrenin aile ilişkilerini öğrenebildiğiniz kadar evlenin ben onun ailesiyle değil onunla evleniyorum demeyin çünkü bi bakmışsınız kaynana evinizde herşeyinize karışırken ne yapıcam ben diye dövünüyorsunuz.. ailesi yetiştirilme şekli ailenin yaşayış şekli bunlar çok önemli..
kalabalık seviyorsanız kalabalığı seven aileleri yalnız kalmayı seviyorsanız öyle bir aileyi arayın..
tabiki tutup ailesine siz bana çok gelirmisiniz diye soramazsınız ama
inceleyin irdeleyin kendi kurallarınızı koyun karşı tarafla uyumluysa evlenin
çünkü uyumsuz olduğunda aşk sevgi hiçbirşey para etmiyor bir evde sürekli birbirini yiyen bir çift olup çıkıyorsunuz
ve sonra a dan z ye herşey batıyor şu hayatta..
ben işte bu 2 buçuk yıldan bunu öğrendim..
sevmek aşık olmak herşey değil çok güzel duygular ama insan evlendikten sonra başka beklentiler içine giriyor.. o aşk dönemlerinizdeki kolkola elele gezmelerin yerini evde ki zamanlar alıyor
alınmayan bir eşya evde huzursuzluk yapan akrabalar.. kaynana oğul ilişkileri geçim sıkıntısı erkeklerin yönetme duygusu bunlar en sonunda katlanılmaz bi hal alabiliyor..

bazı şeyler eşit olsun aileniz özellikle.. aşk bir yere kadar..ailelerin maddi gücü hayat tarzı eşit olsun.yoksa bir taraf dengeyı kurmaya calısırken yıpranıyor.. kendimden bılıyorum..

kusura bakma ama acık konısıyım ben olsam bende evlenmezdım. ah kafam ahh kaynanayla oturacagıma kız kurusu olup evde kalıırm daha ii..

kızlar kaynanalı eve asla gıtmeyın. kendı ananızın dipinde oturun ama kaynanaın yanına gıtmeyın.. bunca insan bosuna konusmuyor.

Evet, ille bir anneyle yaşayacaksanız oturun kendi annenizle yaşayın. En azından ruh sağlığınız yerinde kalır. Çalışan bir kadın olsanız bile yıpranırsınız, hele ev hanımı olursanız düşünemiyorum bile. Sizi bunlara zorlayan adam sabah gidip akşam gelecek, siz sabahtan akşama kadar o evde o kadınla dip dibe yüzgöz olacaksınız, kimbilir size neler yapacak, sonra kocanız geldiğinde melek pozlarına girecek, hepten delireceksiniz.

ask herseye yeter herseyin ustesinden geliyorsa
ortak bir care bulacak o zaman
ona sart kosmadinki oyle bir sey
sen annenden gecebiliyorsun o egoist adam icin
ama o gecemiyor farki goruyormusun?
ne yani o annesiyle oturacak senin annen ne yaparsa yapsin
bu erkek olmanin avantajimi simdi?
kusura bakma ama ayrilmaya yuzum yok diyorsun
sart kos bakalim kabul edecekmi
anneleriniz size bakti bu zamana kadar
simdiden sonra siz destek olmalisiniz
birtek onun annesi yok dunyada
sen baska sehirde kaynananla dip dipe yasayacaksin
allah bilir ne olur o evde
senin annen yapayalniz baska bir sehirde yasayacak
yalniz basina erkek evlatmi buyutmek zor kiz evlatmi?
tamam ikiside zor en zoru kiz evlat buyutmekte
bu kadar bencil olunmazki
onun annesi onu sarmalarken senin annen seni disari atmadi ya

Back
X