• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemle ilgili sorunlar yaşıyorum

didus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
7
0
36
Bursa
bende kayınvalidemle ilgili nişanlılıgımdan beri sorunlar yasıyorum nişanlılıgımda parasal alıncaklardan sorun yasadık neyse evlenelim bitecek dedik bi hengame evlendk ohh..rahatladm alıncaklar bitti artık herkes evinde dedim..bu sefer de aynı apartmanda ouruyoruz diye bugün gelmedi iki gündr gelmio yok bana sormadan gezmeye gitti yok bana sormadan kıyafet aldı annesine gitti annesi kardeşi geldi kayınpederime söylendi söylendi annemle k,st,ler aman küssünler onlar görüşmesn biz iyi olalm dedik bu sefer de ben anneme cok gitmişim ona az gitmişim yok evlendgnden beri oglu değişmiş en son olayda gecen gün onlarla bayram alısverişine cıktım kendme elbse aldm ertesi akşam da elbisemi terziden almam gerekiyordu kendi kzıyla alısverişe gitti beni cagrmadı bende terziye annemle gittim yolda beni annemle gördü ya bu akşamda eşimden yani oglundan kola parası istedi eşimdede yokmus olsa tabiiki verr..öle biri değil ama ben alrlm diye trip yaptı kızıyla beraber bu sefer basladılar tartsmaya o ne dese ben susuyorum ama ogluna yetmedi bana taş attı bu sefer de dedi ki babana sölücem para biriktrmiyorlar karına sahip cık orada burada paara harcıyor ben biliyorum nerde kimlere harcıyor zannediyor ki annemlere aldım bişiler ama Allah bilio bir kurus harcamadm anneme hatta o bana bi tane daha bayramlık almak istedi yolun ortasında böle karına saip cok orada burada kimlere para harcıyor biliyorum diye bagrdı eşimde ne demek istiyorsun git diye bagrdı ama sonucta oglu da olsa o bi erkek ve eşine yolun ortasına bagrması agrına gidio sonra aramıs kayınpedermi hemen haber vermiş bizde gittk yanına anlattık o da o büyük biraz hasta hoş gör anne hakkı ödenmez özrdile falan dedi ama bu bir değil iki değil hep laf sokuyor hep ogluna laf sokuyor iki kızı var onları tutuyo bi de beni sucluo ben ona annecm annecm diye yaklasmamsm benm yapım bu ben biraz resmi biinsanm sıcak kanlı değilm kendi annem dahl kimseye sarmas dolaş olamıyorum bunu ona kac kere anlattm ama bunca sey yapmasına ragmen nişanlıyken yaptklarını bilmek bile istemezsnz hala nereye cagrsa eşim ne zaman götrse gidiyorum bnöle kavgalarda da gazımı acıp brşey demiyorum ama gene ben sucluyum bii de 6 aylık hamileym bana bunları yasatıo ve beni bi kere bile hamilesn bi istedgn var mı diye aramadı ben ne yapayım artık bosanayım da rahat mı etsn ama karnımda cocukla ne yaparım ama artık kaldramıyorum BANA DUA EDİN

merhaba,ailevi sıkıntı yaşamak hakkaten çok zor ve insanın eşinin ailesine karşı sınır belirlememesi bu annesi dahi olsa bende benzer sorunlar yaşadım belkide daha ağır aynı binada oturmuyorduk ama aynı mahalledeydik.baktım olmuyor evimi uzağa taşıdım eşimle papaz oldum ben senle evliyim ailenle değil dedim şimdi bayramdan bayrama görüşüyorum çünkü benim yaptığım birşey yoktu kendi kendilerine yazıp oynuyorlardı .saygısızlığım asla olmadı çünki o seviyede bir insan değilim onların seviyesine inmemek içinde uzaklaşmak en güzeli tabi bunu yaparken kendi ailenede mesafeni belirle 2 tarafta içinde sınırların belli olsun.hamileyim diye düşünme gerçekten içinde birşeyler bitmişse ve bir şansı haketmiyorsa kendi ayakların üstünde duracağına inanıyorsan kendi yolunu çiz.ve sen onun kahrını değil o senin kahrını çeksin inan erkeklere böylesi yaranıyor.şimdilik kısa kesiyorum tekrar görüşmek üzere.byy

Back
X