Kayınvalidemle ilk tanışmam olacak ne hediye almalıyım sizce?

didi_

İki deli kedim...
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
1.467
3
116
İstanbul
Kayınvalidem ile ilk defa tanışacağım ve ne almam gerektiğini bilmiyorum. Çiçek aklıma geldi fakat daha kalıcı bir şey olmasını istiyorum. İlk tanışmaya giden(ler) ne(ler) götürdü acaba? Ve fikri olan(lar)dan da yardım etmesini bekliyorum kızlar. :uhm:

kalıcı bir şey olmasına gerek yok bence.tatlı ya da şekerleme tarzı bir şey daha iyi olabilir.tatlı yiyin tatlı konuşun diye:) bol şanslar...

içinde sevgilinle beraber çekilmiiiiş bir resim bulunan resim çerçevesi hazırlayabilirsin

Benimki ne yazık ki çok aceleye gelmişti. Güzel bir şal almak istemiştim ama içime sineni bulamayınca triko bir hırka almıştım, orta yaş kadınlar sever yelektir hırkadır falan. Küçük oğluna da atkı-bere almıştım.

Ben bi saksı çiçek götürmüştüm, en mantıklısı o geldi bana.
Senelerce de bakmıştı o çiçeğe.
Öyle çok özel bişeye gerek yok bence, çikolata, çiçek, yeter.

sevgiline sor begendigi tarz aksesuar fln alabilirsin yada şal demiş arkadas oda güzel olabilir

ben kayinvalidemle ilk tanistigimda bir yemeni ve bir cift patik hediye etmistim...kendi ceyizimden...cokda hosuna gitmisti hihoyyyt

ben çay takımı beğendim bernardodan, onu almayı planlıyorum.

kalıcı bir şey olmasına gerek yok bence.tatlı ya da şekerleme tarzı bir şey daha iyi olabilir.tatlı yiyin tatlı konuşun diye:) bol şanslar...

Erkek arkadaşımda ailemle tanışmaya gelecek oda tatlı ve çiçek alacak. Aynı olmasın diye düşünmüştüm. Sağ ol tatlım. opuyorumnanaktan

sevgiline sor begendigi tarz aksesuar fln alabilirsin yada şal demiş arkadas oda güzel olabilir

Sordum canım çiçek mi alayım, fakat kalıcı bir şey almak istiyorum dedim. Oda kitap alabilirsin sever okumayı zaten dedi. Öğretmen olduğu için öğrencileri çiçek veriyor devamlı dedi. Kitapta ilk tanışmada abes kaçar gibi yav. :uhm:

Son düzenleme:
Kişisel birşey almanı tavsiye ederim,ona özel bir hediye olmalı.
bibloymuş,fincanmış bunlar ev için...

ben ilk tanışacağım gün için kendime elbise ayakkabı+çanta almıştım sabah erkenden kuaföre gitmiştim o gün benim için çok özeldi çokda güzel olmuştum sadece abartılı olan şeyler 1 göz makyajımdı birde hediyelerimdi orkide çiçek almıştım ve birde yaş pasta ama bir daha gittiğimde çiçeği göremedim malesef yok oldu.:) çok üzüldüm bir daha göremediğime

bence bu kadarına gerek yok çiçek yada tatlı yeterli aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…