Kayınvalidem ile ilk defa tanışacağım ve ne almam gerektiğini bilmiyorum. Çiçek aklıma geldi fakat daha kalıcı bir şey olmasını istiyorum. İlk tanışmaya giden(ler) ne(ler) götürdü acaba? Ve fikri olan(lar)dan da yardım etmesini bekliyorum kızlar. :uhm:
Benimki ne yazık ki çok aceleye gelmişti. Güzel bir şal almak istemiştim ama içime sineni bulamayınca triko bir hırka almıştım, orta yaş kadınlar sever yelektir hırkadır falan. Küçük oğluna da atkı-bere almıştım.
Ben bi saksı çiçek götürmüştüm, en mantıklısı o geldi bana.
Senelerce de bakmıştı o çiçeğe.
Öyle çok özel bişeye gerek yok bence, çikolata, çiçek, yeter.
Sordum canım çiçek mi alayım, fakat kalıcı bir şey almak istiyorum dedim. Oda kitap alabilirsin sever okumayı zaten dedi. Öğretmen olduğu için öğrencileri çiçek veriyor devamlı dedi. Kitapta ilk tanışmada abes kaçar gibi yav. :uhm:
ben ilk tanışacağım gün için kendime elbise ayakkabı+çanta almıştım sabah erkenden kuaföre gitmiştim o gün benim için çok özeldi çokda güzel olmuştum sadece abartılı olan şeyler 1 göz makyajımdı birde hediyelerimdi orkide çiçek almıştım ve birde yaş pasta ama bir daha gittiğimde çiçeği göremedim malesef yok oldu.:) çok üzüldüm bir daha göremediğime
bence bu kadarına gerek yok çiçek yada tatlı yeterli aslında