• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemle konuşmalı mıyım, siz olsanız ne yapardınız?

bal gibide olur,sizde bir ailesiniz,yeniden eşinle aile olmak istiyorsan kafandan çıkar at şu düşünceyi,tamam ailesinle görüşmek istiyorsun güzel ama onlar istemiyor napcan şimdi...çok hassas birisin sanırım onları çok önemsiyorsun ama hep hayal kırıklığı yaşarsın,artık kendini düşün...

evet hep hersey güzellikle olsun istiyorum

ama öylede olmuyor daima buda bir gercek

evet hep hersey güzellikle olsun istiyorum

ama öylede olmuyor daima buda bir gercek

Sen karşındakini çok önemsiyorsun bende senin gibiyim ,biz daima üzülmeye mahkumuz,artık önce kendimizi düşünmeye başlasak iyi olucak ama huy işte dimi?

sindiremiyorsun neden gelmiyorlar diye?
anlam veremiyorsun,kabullenemiyorsun...

ama insanlar böyle be canım.bizim kendimizi değiştirmemiz gerek...ben demeyi öğrenmeliyiz...:41:

Sen karşındakini çok önemsiyorsun bende senin gibiyim ,biz daima üzülmeye mahkumuz,artık önce kendimizi düşünmeye başlasak iyi olucak ama huy işte dimi?

sindiremiyorsun neden gelmiyorlar diye?
anlam veremiyorsun,kabullenemiyorsun...

ama insanlar böyle be canım.bizim kendimizi değiştirmemiz gerek...ben demeyi öğrenmeliyiz...:41:

evet canim....ay aman üzülmesin kimse ay aman mükemmel olmaliyiz ay aman ne derler....vs vs ve hayat bizden caliyor:59:

Back
X