- 6 Kasım 2012
- 417
- 303
- 333
- Konu Sahibi papatyam83
Eşimin ikinci eşiyim. 5 yıl süren ve eşimi aldatmasiyla biten bir evlilik. Çocuk yok. Yani esimi tanidigimda bekar bir adamdi. Neyse tanistik evlendik o ana kadar sorun yoktu. Evlililgimin 15. Gününde kaynanam eski eşini anlatmaya başladı bana. Hemde ne anlatmak yatak odalarına kadar kucak kucağa oturmalarina kadar. 3-4 ay dinledim yeni oldugum için buyuk tepkiler veremedim beni ilgilendirmiyor dedim her seferinde ama bitmedi anlatmaları. Bende esime soyledim gittik konustuk rahatsiz olduğumu soyledim eşim kayinpederim kaynanama kizdi. Oldu bitti niye geline anlatiyosun dıye. Neyse 5 ay kadar gecti yine basladi bizimki. Oglum seninle evlilikten sogumasin diye evlendi demsin mi cildirdim resmen esimi bosamayi bile dusundum. 1 ay kadar konusmadim anladi tabi ondan olduğunu. Yine bir 5-6 ay kadar gecti. Yeni hamileydim sorun oldugu icin onda kaliyordum. Yine acti bu konuyu. Bu kez iste oğlumu nasil aldatti hala aklim almıyor. Oğlum onu geri alsaydı benim yuzume nasil bakacakti merak ediyorum gibi beni uzecek bir suru sey yine soyledi. Daha cok sey var ama uzun oldu ondan kisa kesiyorum. Suan görüşüyoruz ve ben artik ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Kadin beni uzmekten keyif aliyor adetaa. Bana yardim edin basil davranmaliyim sizce ???