• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemle sorunlarım var yardım edin :(

aman sakın o psikolojıye gırme hiçbişey yoksa da aklına suphe dusurceksın kaynanana desene oğlun adam oldu anneye ıhtıyacı yok kadına ıhtıyacı var o da evlılık gecırmıs az cok anlar ne demek ıstedıını
:) çok iyi. Birazda onun ici icini yesin di mi ama :)

Yesin tabi daha demioki aman oglumun bi yuvasi yikildi bidaha olmasin diye ugrasmioda bunu da bozmaya calisio bu kadinin oglunu gercekten sevdiginden emin misin
Goruntude cok seviyor esimide benide (! ) ama maddi manevi hic yanimizda degiller varsa yoksa kizlari. Ikiside emekli gorumcem ev alacak esiyle ona para biriktiriyorlar.

Bir daha bu konuyi acarsa gerçek ten tavrini koy ve esine yeniden bu konuyu actigini ve rahatsi oldugunu soyle.gerekirse onu boz tam konusurken.de ki 'beni ve eşimi eşimle evlendikten sonrasi ilgilendiriyor lutfen bu konuuu bize bir daha acma, esim de ben de istemiyoruz'de arkadasim.seni psikologu mu saniyor.onun yaptigi icindeki kini nefreti senin uzulucegini dusunmeden egoist bi sekilde dokmek.bunu yapmasina izin verme Herkes haddini bilecek ya!

Belli ki sizin mutsuzlugunuzdan keyif alıyor. O anlatInca anne ben tembihliyorum büyüklerimizin yanında sevgini belli etme yoksa kocam beni bu dünyadaki herkesten çok seviyor ol desem olur birini sil desem siler o derece bir sevgi, kayinvalide kiskanclik deyince; kiskaniyor ama beni kaybetmekten korkuyor ben kendi giyecegimi gezecegimi bilirim deyip susturuyorum sen bu konulari takma kafana, yatak odasını anlatinca ohooo senin anlattiklarin ne ki sen yatak odasını bizde gör deyip pis pis siritmali edepsizlikse al sana edepsizlik gıcık olsun.

Back
X