9 yıllık evliyim 2 çocuğum var kayınvalidemle her zaman mesafemi korudum korururumda fazla yüz göz olmaya gelmiyo hemen altından bişey çıkıyor..... Onlarda evlendiğimden beri bana karşı soğuk belki o yüzden ama evlerimiz yanyana olduğu halde canım isterse giderim zaten çalışıyorum 2 de çocuk eve gidince ders, yemek, ütü, çamaşır derken saat 12 oluyo anlamadan dinlenmeden eşim gidiyor görüşüyor ne yalan söyleyim ben böyle iyiyim çünkü ne zaman bir araya gelsek ya iğneleyici laflar yada kırıcı laflar cevap versen bi dert genelde ben vermiyorum ama içimede oturuyor haaa bide söyler söyler söylemedim der sıyrılır zaten tlf bile yetiyo oğlu gitsin annesidir ama ben haftada 1 veya 2 onlara gitmek zorunda değilim varsın kötü olayım öbür türlüde hasta oluyom çocuklara annem bakıyor sevmeye bile sevmiyorlar bu kayınvalide milletinin oğlundan başka bişey görmüyor gözü zaten onlar için varsa yoksa oğulları gerisi önemli değil en azından benim kayınvalidem öyle eşimde sorun etmiyor gitmememi aslında oğulları annelerinin ne olduğunu çok iyi biliyor ama bunu itiraf edemiyorlar ben başkasından duydum eşim annesi için şeytana pabucunu ters giydirir benim annemden korkulur demiş. ( eşim işsiz kalır bişeye ihtiyacınız varmı denmez, ameliyat olur hastaneden ayrılmazlar ama evde bunun 2 çocuğu ve karısı var acaba napıyolar diyen olmaz, çocuk okula başlar baba hastanede yatar bir önlük alınmaz, bayram olur bi bayramlık almazlar, daha bunun gibi neler neler ondan sonra gelin kötü çokmu şey bekliyorum )