Son 1 aydir surtusuyoruz. Gercekten o kadar iyi di ki aramiz. Cok uzuluyorum

tek muhabbet evi ayirmak istemem. Cunku hamileyim. Ve rahat edemiyorum alisamadim bu eve. Kv. Oglu ile yanliz kaldigi vakit direkt olarak basliyor bidi bidi konusmaya dun yine esimle odamizdaydik cikti odadan esim mutfaga gitmis mutfaktada kv vardi. Sesi geliyor odama .
Yine basladi bidi bidi konusmaya diyorki dun geldim telefonla konusuyordu benle konusmadi benle niye kus davraniyor ben naptim falan filan halbuki ben dun konustum onunla dedigi gibi oglen eve geldiginde telefonla konusuyordum bi ablamla oturma odasinda odama gectim sonucta her ozelimi onun yaninda aciklamak zorunda degildim. Daha sonrada a sehrine esimle gitmeye karar verdigimiz icin valiz yerlestirdim biraz ceknecelerimi duzenledim yeni hamile oldugum icin agirlik cokuyor azcik yattim namaz kildim falan filan derken vakit kendi odamda gecti. Aksama dogru dun esim izinliydi birsey almis disardan bende tabaga koydum yanina goturdum odaya uyuyordu geri ciktim.
Sonra aksam odamiza geldi yemek yenmicekmi diye esim ben tokum anne dedi anne bende esim birseyler almis ondan yedim hatta sanada getirdim uyuyordun sagolasin tokum dedim. Bu konusmalardan sonra benle kus soyle boyle diye esimi dolduruyor mutfakta yine. Benim elim ayagim titredi konusmayi duyunca direk ciktim odadan anne neden benim arkamdan konusuyosun benim en nefret ettigim sey bunu yapma dedim sinirledim odama gectim sonra arkamdan geldi odaya esimde geldi olan oldu zaten o saydi sayistirdi bende saydim estim yagdim... gercekten cok uzgunum. Ne kadar iyi olursaniz olun biz o kadar iyidiki aramiz herkes imrenirdi. ev ayirma muhabbetine kotu olduk. Sakin bir oturmayin. Azcik asiniz agrisiz basiniz olsun
Anne diyorum petegi ben aciyorum sen kapatiyorsun bak hastaliktan kurtulamiyorum karnimdakini dusun beni bosver diyorum. Ustunu sıkı giycen ayagina terligi giycen ustune battaniyeyi cekcen oturcan diyor. Cocuk dogunca napicaz diyorum onu o zaman dusunur bakariz caresine diyor. Ben neliklerle calisiyorum nasil kiyayim paraya diyor doktorami verelim o parayi diyorum yok yine anlamiyor yine anlamiyor cok yoruldum