• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemler evime hiç gelmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Uzuldumamahayatiseviyom

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
29
Puanlar
8
Merhaba ben 9 aylık evli biriyim . Kayınvalidemler 5 saatlik bir mesafede yaşıyor ve evime hiç gelmediler sadece ev tuttuktan sonraki zaman bir kere 2 gün geldiler o zaman da eşya falan yoktu almamıştık boş evdi bir şeyler yapılmadı televizyon aldık sadece onlarla . Bu sene içinde çok dedik gelin gidin diye biz gelip gittik hep bi bahane buldular en son yılbaşı zamanı geleceklerdi ama yollar karlıymış . Aslında batıda oturuyoruz ve karlı da değil eşimin kardeşinin bebeği var sürekli onlar üzerinden onlarla ilgilenip hiç benimle ilgilenmiyorlar bir kere bile evime gelip gitmediler ben de çok alındım artık gelip gitmek istemiyorum ne yapmalıyım sizce eşime de söyledim ama sürekli söylenip durmak istemiyorum

Merhaba ben 9 aylık evli biriyim . Kayınvalidemler 5 saatlik bir mesafede yaşıyor ve evime hiç gelmediler sadece ev tuttuktan sonraki zaman bir kere 2 gün geldiler o zaman da eşya falan yoktu almamıştık boş evdi bir şeyler yapılmadı televizyon aldık sadece onlarla . Bu sene içinde çok dedik gelin gidin diye biz gelip gittik hep bi bahane buldular en son yılbaşı zamanı geleceklerdi ama yollar karlıymış . Aslında batıda oturuyoruz ve karlı da değil eşimin kardeşinin bebeği var sürekli onlar üzerinden onlarla ilgilenip hiç benimle ilgilenmiyorlar bir kere bile evime gelip gitmediler ben de çok alındım artık gelip gitmek istemiyorum ne yapmalıyım sizce eşime de söyledim ama sürekli söylenip durmak istemiyorum
Çalışıyor musunuz? Bakıma muhtaç biri değilsiniz , erişkin aklı başında bir bireysiniz Sizin neyinizle ilgilenecekler?
Onlar gelmiyorsa siz de gitmeyin, eşinizi de bunaltmayın.

E siz yapacağınızı yapmışsınız davet etmişsiniz, gelmemişler.
Gelmesinler sorun ne ki? Boşluktan herhalde bunlar hep
Eşim üzüldüğü için ben de üzülüyorum ister istemez . Sürekli gelip gitsinler değil ama en azından bir kere misafir etmek istemiştim . Evlenirken anne baba demeyi biliyoruz sonuçta bir kere misafir etmek istemem kötü değil ki :,)

Eşim üzüldüğü için ben de üzülüyorum ister istemez . Sürekli gelip gitsinler değil ama en azından bir kere misafir etmek istemiştim . Evlenirken anne baba demeyi biliyoruz sonuçta bir kere misafir etmek istemem kötü değil ki :,)
Ben bu eşim üzüldüğü için ben de üzülüyorum mantığını anlamıyorum mesela
Çok mu ruhsuzum
Banane yani üzülürse üzülsün ana onun baba onun ya :D

Kötü demedim ki?
Siz davet etmişsiniz, gelmemişler.
E keyifleri bilir. Zorla getirecek haliniz yok.
Üstelik eşiniz üzülüyor gibi anlatmamışsınız, gayet siz alındığınızı, hatta bana kalırsa bu mesajın alt meninde kıskandığınızı yazmışsınız.
eşimin kardeşinin bebeği var sürekli onlar üzerinden onlarla ilgilenip hiç benimle ilgilenmiyorlar bir kere bile evime gelip gitmediler ben de çok alındım artık gelip gitmek istemiyorum

Ben bu eşim üzüldüğü için ben de üzülüyorum mantığını anlamıyorum mesela
Çok mu ruhsuzum
Banane yani üzülürse üzülsün ana onun bana onun ya :D
Daha o seviyeye gelemedim sanırım ahahhaha yeni evli olunca mı böyle oldu anlamadım ki

Daha o seviyeye gelemedim sanırım ahahhaha yeni evli olunca mı böyle oldu anlamadım ki
Gızım delirme.
Kendine gel.
İnsan bunu kafaya takar da eşine söylenir mi ?
Hiç mi etrafından ders almadın anlamıyorum ki :D
Erkek milletine fazla merhamet evliliğine ve rahatına ihanettir ayol, kendinize gelin :D

Kötü demedim ki?
Siz davet etmişsiniz, gelmemişler.
E keyifleri bilir. Zorla getirecek haliniz yok.
Üstelik eşiniz üzülüyor gibi anlatmamışsınız, gayet siz alındığınızı, hatta bana kalırsa bu mesajın alt meninde kıskandığınızı yazmışsınız.
bi anlık sinirle yazdım ama eşimin üzüldüğünü biliyorum :,) kıskanmıyorum benim de benim de ileride çocuğum olsa annem benimle ilgilensin isterim ama diğer kardeşimi de yok saymadan

ay allahtan dert mi istiyorsun?
gectigimiz ay ramazandi, arasaydin "anne musaitseniz pazar sizi iftar davet etmek istiyorum" diye gelirlerdi elbet.
ben evleneli de 6 ay oldu, ailem bir kere geldi. ki evleri cok yakindir, yurunse gelinir:) biz gidiyoruz genelde. hic dusunmedim "neden gelmediler" diye. cagirsam gelirler.

Belanızı aramayın derim. Gelip gitmeye uzun süreler kalmay başlarsalar üzülürsünüz😅
Yedi yıllık evliyim. Benim de nikah zamanımda bir gün, doğumumdan sonra iki hafta geldi basta ben de siz gibi gelmiyolar etmiyorlar derdim ama iyiki öyleymişş çok deşmeye gerek yok sonradan buldumcuk oluyorlar 😂😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X