- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
Kız vallahi öyle.deminde yazdm kendi yaşayamdklarını gelınde görünce kıskanıyolur.heleki eşi kendisine yapmaypta oglu gelne yaparsa vay anam vay:)
rabbim seninde yardımcın olsun..aynı evde çok zor ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız vallahi öyle.deminde yazdm kendi yaşayamdklarını gelınde görünce kıskanıyolur.heleki eşi kendisine yapmaypta oglu gelne yaparsa vay anam vay:)
kızkardeşimin kaynanası kızkardeşim şehirli diye köyden gelin aldı hizmet eder diye..geline gittiklerinde çok otururlarsa başım ağrıyo deyip çekiliyomuş odaya çıkmıyormuş bir daha..yinede o değerli..kendi köyünden kendi aldı ya..yani ne kadar yaranmaya çalışsanda istemeyince istemiyorlar..
Aynen kendileri lafini gecirememis demekki zamaninda, korkmuslar kocalarindan.
yada kocalari deger vermemis,onlarin dedigini yapmamis,ezdirmis.
bizim eslerimizde bize deger veriyor,sozumuzu ikiletmiyorlar diye cekemiyorlar iste..
e ne yapican anam devir degismis.. ben cok takdir ediyorum ama kendini ezdirmeyen kadinlarimiza.
ne ezdirecekmisiz kendimizi.. hepimiz insaniz..
anasını babasını bırak kızkardeşlerinden bile çekiniyo çoğu,en iyisi güzellikle yönlendirmeye çalış çok verici olma kendini ezdirme..onlar hiç adım atmazlarsa sen ne yaparsan yap yaranamazsın abla tavsiyesi..
Aynen oyle canim aynen.
bak iste ornekte goruldugu gibi. kendi istemis,almis ya kizi ona yeter... o isteyerek aldigi gelin ona ne ederse etsin tatli geliyor demek ki :)
halbuki ogullarinin isteyerek severek aldigi kadin onlara hizmet eder,deger verir elinden geleni yapar ama bosadir..hic gorunmez..
ne garip bir durum ya..
kaynanalarin beynini anlamak mumkun degil :)
Aynen kendileri lafini gecirememis demekki zamaninda, korkmuslar kocalarindan.
yada kocalari deger vermemis,onlarin dedigini yapmamis,ezdirmis.
bizim eslerimizde bize deger veriyor,sozumuzu ikiletmiyorlar diye cekemiyorlar iste..
e ne yapican anam devir degismis.. ben cok takdir ediyorum ama kendini ezdirmeyen kadinlarimiza.
ne ezdirecekmisiz kendimizi.. hepimiz insaniz..
Evet zor.iyi olsada zor.rabbim seninde yardımcın olsun..aynı evde çok zor ..
Sana örnk.vereym kısaca .bna bşey getir dedi.bende anne getiremem üstnde halı var.eee dedi.ben kaldramam dedim.bna dedgi cümle biz aptaldk salaktık ozman! Ne bekliycn
aynen canım bende öyle yapıyorum zaten belkide zaten eşimin yanında ondan bu kadar değerliyim köle ızavra olsaydım bi tekmede eşimden yerdim heralde yaranamıcamdan eminim geçen sene ramazanın bitimine 10gün kala yazlıklarına gittik Allah sizi inandırsın 10 gün boyunca 3ögün yemeklerini ve 5 öğün çaylarını koydum topladım yıkadım kahvaltıyı kendileri hazırlıyorlardı bide akşam yemeğini kayınvalidem pişiriyordu iskenderunun sıcağında oruç halimle onların sefasına hizmet ettim demediki bu kız oruç tutuyoda hakkı geçmesin mantık şu senede 1 geliyor ondada ne olursa olsun hizmet etsin başka bişi değil onlar sohbet ediyorlardı ben ızavra sürekli hizmet halinde elim bulaşıktan çıkmıyordu makinesi var borusu çıkmış giderinden bozuk çalışmıyo dedi yaptırmadıda bana tıkattı her öğünü
kızkardeşim hamileyken halılarını yıkadı..
köyden aldığı gelin bir gün kocasıyla gitmiş kayınvalideye..kayınvalide camları siliverirmisin demiş..gelinde kocasına ben yeni adet oldum bana cam sil diyo annen demiş..
kocası almış karısını gitmişler evlerine..yinede o gelin değerli dediğin gibi kayınvalidelerde nasıl bşr kafa varsa :44:
aynen canım bende öyle yapıyorum zaten belkide zaten eşimin yanında ondan bu kadar değerliyim köle ızavra olsaydım bi tekmede eşimden yerdim heralde yaranamıcamdan eminim geçen sene ramazanın bitimine 10gün kala yazlıklarına gittik Allah sizi inandırsın 10 gün boyunca 3ögün yemeklerini ve 5 öğün çaylarını koydum topladım yıkadım kahvaltıyı kendileri hazırlıyorlardı bide akşam yemeğini kayınvalidem pişiriyordu iskenderunun sıcağında oruç halimle onların sefasına hizmet ettim demediki bu kız oruç tutuyoda hakkı geçmesin mantık şu senede 1 geliyor ondada ne olursa olsun hizmet etsin başka bişi değil onlar sohbet ediyorlardı ben ızavra sürekli hizmet halinde elim bulaşıktan çıkmıyordu makinesi var borusu çıkmış giderinden bozuk çalışmıyo dedi yaptırmadıda bana tıkattı her öğünü
aynı evde olunca kurallarınıda koymazsan çok ezilirsin..kendi çekmiş gelinim çekmesin demezler..
kızkardeşim hamileyken halılarını yıkadı..
köyden aldığı gelin bir gün kocasıyla gitmiş kayınvalideye..kayınvalide camları siliverirmisin demiş..gelinde kocasına ben yeni adet oldum bana cam sil diyo annen demiş..
kocası almış karısını gitmişler evlerine..yinede o gelin değerli dediğin gibi kayınvalidelerde nasıl bşr kafa varsa :44:
benim kayınvalide düğünüme 1 hafta kala nikahım kıyıldı hanımefendi yazlıktan düğüne 1 hafta kala nikahta teşrif ettiler merkeze ve sabah nikahım kıyıldı eve geldim üzerimi daha değişmeden eşim aradı annem evi temizlicek senden yardım istiyo diye bende kusura bakmayın annemle bizde evde temizlik yapıyoruz gelemem dedim kaynanam eşimin yanında ağlamış ben gelinlerden gülmicemmi diye yazık değilmi bana diye eşim beni tekrar ardı annem böyle böyle diyor diye kendi annemde git kızım madem öyle nikahın kıyıldı onlarınsın artık git yardım et dedi düğünümden önce kaynannamın evini temizledim varmı bunu yaşayan başka aklıma geldikçe delleniyorum ama ona yaptığım ilk ve son iyilik o oldu malesef
ağzına sağlık..yok ya kasıla kasıla ağrılar başlıyo vücutta aynı yere gitmeyin kızlar..bi evlerine ziyaret edin..iki gün durun..sonra başka yere gidin tatile değişiklik istiyo deyip kocalarınızın üstüne atın..Elvannnnnn yemin ederim aynennnn! :)
bende kayinvalideyi senede 1 gorurum. kadin yaninda yokum diye oraya gidince hemen kaynanalik yapmak istiyor.
bana habire is cikariyor,ev temiz oldugu halde bana kose bucak ev temizlememi soyledi. dusun gurbetten gelmisim ben 10 gunlugune :)
esim dedi, "anne ne temizligi Allah askina, ben esimle surda 2dk oturamayacak miyim!" hemen panik yapti, ay oglum ev zaten temiz ne gerek var,bosver kalsiin o zaman dedi :))))
bende dedim yok anne ben yapicam. kaldirdim butun halilari, perdeleri actim,cam suyu getir camlarida silicem hatta banyo wc hepsini temizlemek istiyorum hadi durma cabuk cabuk zamanim biter bak sonra gidicem zaten az bir sureligine geldik, bak uzulursun sonra gelin geldi de is yaptiramadim diye :)))
aynen boyle dedimm
kadin dumur oldu! pisman oldu temizlik yap dedigine..(bende az degilim)![]()
sen iş yaptıkça kadının egosu tatmin oluyo zevk alıyo resmen normal değiller kesinlikle..benim kayınvalide düğünüme 1 hafta kala nikahım kıyıldı hanımefendi yazlıktan düğüne 1 hafta kala nikahta teşrif ettiler merkeze ve sabah nikahım kıyıldı eve geldim üzerimi daha değişmeden eşim aradı annem evi temizlicek senden yardım istiyo diye bende kusura bakmayın annemle bizde evde temizlik yapıyoruz gelemem dedim kaynanam eşimin yanında ağlamış ben gelinlerden gülmicemmi diye yazık değilmi bana diye eşim beni tekrar ardı annem böyle böyle diyor diye kendi annemde git kızım madem öyle nikahın kıyıldı onlarınsın artık git yardım et dedi düğünümden önce kaynannamın evini temizledim varmı bunu yaşayan başka aklıma geldikçe delleniyorum ama ona yaptığım ilk ve son iyilik o oldu malesef
Hamile kiza yaptirdigina bak! pees yaa..
Koyden aldigi gelin ne akilli iste, hemen kocasina soyluyor kocasida yaptirmiyor. ama o degerli iste gordugumuz gibi.
ne yapsak da yaranamayiz arkadas :)
Neolur yani kızı gbi sevseler.biz anne diyoruz ama.bana diyoki sen geziyosun geziyosun akşam olunca hazıra konuysun!çok aglamştm.eşm kavga çkardı .oda biliyo annesini.daha çok var inan bnyo yapmaya twalete gtmeyi bile utanıyorum.istenmiyorum çünkü .misafir gbiyim desem oda degl.çok artk çok yabancıym.eşm gelene kadar twalete ble gtmyrum odamdan ckmyrum((
aynısını yaşadım,bulaşık makinesi vardı hiç dizmezdikki makineye rahmetli kayınvalideye gidince,dizemezdik diyeyim..birde yaşlılar çok su gitmesin,deterjan gitmesin der..zor yani kızlar..
Neolur yani kızı gbi sevseler.biz anne diyoruz ama.bana diyoki sen geziyosun geziyosun akşam olunca hazıra konuysun!çok aglamştm.eşm kavga çkardı .oda biliyo annesini.daha çok var inan bnyo yapmaya twalete gtmeyi bile utanıyorum.istenmiyorum çünkü .misafir gbiyim desem oda degl.çok artk çok yabancıym.eşm gelene kadar twalete ble gtmyrum odamdan ckmyrum((
Hayir anlamiyorum,sana is yaptirinca ne olacak,eline ne gececek.
tamamen kendi egolarini tatmin etmek, kaynana ya! ...
kiz anneleri de hemen teslim bayragini cekmiyor mu sinir oluyorum! benim annemde boyle.