ahh ahh benim sorunumu burda bilmeyen yoktur..kaynanam ve görümcemle aynı apartmanda oturuyorum..ve bir sorun daha var size yazmadığım..eşimin ailesi evime terlikleriyle giriyorlar ..her gün tertemiz siliyorum evimi..hoppp terlikleriyle girdikleri için yine toz pislik oluyor..eşime söyledim zaten onların tarafında olduğu için ses çıkarmadı..ben ev terliği veriyorum giymiyorlar,direk temiz evime terliklerimiz temiz deyip dalıyorlar..sinirden kafayı yemek üzereyim ..desem ki ev terliği veriyorum sizee onların giyin..kıyamet koparırılar..zaten istenmeyen gelinim
Sende acik acik soyle, ne demek soylersem kiyameti koparirlar.? niye susuyorsun canim benim, sen diyecegini de hicte umurunda olmasin . kiyamet koparirlarsa da onlar utansin. oyle sey mi olur. kendini bu kadar ezdirme. Tepemizde de tasisak hep daha fazlasini beklerler.
bunlarin hepsi mi boyle ya. ? istenmeyen gelin oldugun icin boyle bana inan. bir gelin istenmemisse aile tarafindan ne degeri oluyor ne kiymeti.
bende oyleyim. benide istemediler. benim anamdan emdigim sutu burnumdan getirdiler hele gorumcelerim!!! senede 1 goruyorum. ona bile zor tahammul ediyorum. biliyorum onlarda beni sevmiyor resmen yalakalik,ikiyuzluluk yapiyorlar yuzume. sanki ben aptalim anlamiyorum.
Ben yuzlerine vuruyorum ama ben sizin icin yokum diyorum. sizden 5 kurus deger gormedim diyorum. inanilmaz soguk duruyorum. yuzlerine bakmiyorum yanyana gelince. inanilmaz ciddi duruyorum. vuruyorum laflari yuzlerine yuzlerine. seviyoruz ayagina yatiyorlar ama yemezler. benim kanimi icseler doymazlar. :)
Son düzenleme: