• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemlerin emrivakisine bakarmısınız?

haklisin cok sinir bozucu bir durum, ama bence böyle kendi kendini yiyip bitirecegine güzelce kayinvalideni al karsina tüm iyi niyetinle "cok tsk ederim herzaman hep iyiligimizi düsünüyorsun annecigim ancak lütfen bizim hakkimizda planlar yapmadan önce bir sor " diye dile getirebilirsin ama güzel uygun bir sekilde, kirilmasin sonra
iste malesef tüm kayinvalideler böyle olmuyor kimisi "ah canim oglum canim gelinim hep bizimle olsun" diye düsünüp hep plan proje yapiyor kimi kayinvalidelerde "ah canim oglum ve canim gelinim kendi istediklerini yapsinlar yeterki mutlu olsunlar hepimiz mutlu olalaim" diyorlar :)

Keşke benim kayınvalidemde böle jestler yapsa :74:
Davet edilen yerler iyi hoşta tabi herzamn insan gezme eğlenme modunda olamaz .Kimisi evinde sere serpe uzanmaktan daha zevk alır . Kayınvalideniz istediği kadar konuşsun bence sizde ağzınzıı açın .
Teşekkr edip tekliflerini kibarca reddedin . İllaki misafirim gelicek veya başka yere gidicez demenize gerek yok .Ben evimde vakit geçirmk istiyorm diyebilrsniz sadece.Buda yeterli bi cevaptır.
İstediği kadar surat asıp darılsınlar size . takmamanız kendinize sıkıntı yapmamnız gerekio bence :97:

bu tür emrivakileri kimse benim kadar yaşamamıştır nerdeyse hergün biyerlere plan yapıyolardı yeni evliliğimde bitek balayında başbaşa biyere gidebildik.bende 1yıllık evliyim bu yaz tatile niyetlendik hep beraber gidecez diye tutturdular ben gitmiyorum dedim ve tavrımı koydum ne münasebet ya çocuk gibi heryere birlikte ben çok bunaldım ve kaçkere ayrılma aşamasına geldim.daha sonra eşimde beni anlamaya başladı şu an kayınvalideyle konuşmuyorum ve aynı apartmanda olmak beni çok rahatsız ediyo.anlayışsız insanlar ......

boyle kayınvalideye can kurban :9:

aynen katılıyorum.uludağa götürüyorlar para da kendilerinden daha ne olsun.sende de yaşam enerjisi kalmamış be canım için geçmiş resmen.insan kaçırır mı bu fırsatı.demek ki ne yapılsa bu gelinlere yaranılmaz.illa kötülük ararlar altında.bu arada bekar kaynın var mı?...gerçi ben evliyim ama:26::27::58:

benimki de bi kere onlara gittiğmzde bana eşim vasıtasıyla emrivaki yapmaya kalktı. hadi ... teyzene gidiyoruz demiş eşime, eşim de gelmiş hadi gidelim dio. bana soran olmadı dedim. bi yere gidilecekse önce fikrim sorulsun lütfen şu an kendimi iyi hissetmiyorum yarın bayram nasılsa gidicez dedim, gitmedik. herkes duracağı yeri bilmeli bence. uludağa götürüp masraflarımı karşılayacak bile olsalar önce evin kadını olarak bana danışılsın isterim ben. artık patron biziz bunu anlasınlar dimi ama:66:

aynen katılıyorum.uludağa götürüyorlar para da kendilerinden daha ne olsun.sende de yaşam enerjisi kalmamış be canım için geçmiş resmen.insan kaçırır mı bu fırsatı.demek ki ne yapılsa bu gelinlere yaranılmaz.illa kötülük ararlar altında.bu arada bekar kaynın var mı?...gerçi ben evliyim ama:26::27::58:

o kadar iyilik yapmak istiyolarsa başbaşa göndersinler tabi oradada oğullarını dizinin dibinden bırakmayacakları için bi anlamı kalmaz benim için. amaç o zaten bu türlerin zengin olanlarındada böyle oluyo. mazallah onlar yokken biz başbaşa kalırız filan .aaaaa olmaz çağır gelsinler. ben çok iyi bilirim bunları .tamam tabiki arada hep birlikte bişeyler yapılır ama her defasında değil. napiyim ben kaynanamla tatilde. evde herşeyime karışıyo orda da bişey yaptırmıcak onunlamı uğraşıcam

bazılarının kendisine faydası yok oğlunada yok dolayısyla geline hiç olmaz tabiii
ama sizinki sizi sıkmıyo illa onlarla gitmek durumunda değilsiniz arada derede yapsa hoş olur ytabi ama biraz sık olunca canını sıkmışş tabi
en iyisi iletişime geçip üslubuyla konuşmak bence
aslında bi taraftan düşünüorumda bunları düşünmesi çok hoşş, yukarda yazıdğım gibi bazıları hiç ince düşüncelere sahip olmaz oğullarına çorap almaktan aciz insanlardır

benim kayınvalide de hep kendi gezer ben ev beklerim yemek çook nadir dışarda yenir anlaşılan sen hftada üç gün dışarda olmaktan sıkılmışssın bende hep evde olmaktan ama kayınvalidemler öle emrivaki yaptıkları zaman eşim kestirir atar gelmiycez diye allahtan eşim çok kalabalığı sevmez buda benim işime geliyo:49:

Back
X