• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemlerin yakınına taşınmalımıyım?

kurtulmuşsunuz yuvanız yıkılmadan Allah agzınızn tadını kaçırmasn canım . Bi işe girsem bi çevre edinsem iyi gelecek banada eşim istemiyo çalışmamı çok fazla üni.li genç varmış :KK70:
teşekkür ederim ben olsam eşimi dinleemzdim ama sizde çalışamıyorsanız komşu-arkadaş edinin.olmadı çocuk yapın:) ama rahatınızı bozmayın

Cevrem yok arkadasim yok diye kayinvalide dibine gitme. Canakkalr guzel bir yer. Orda kendine hayat kurabilirsin. Eminim vardir yapacagin bir seyler. Kurs olabilir ya da universite bunyesinde bir seyler. O zaman cevren de olur. Komsun hic mi yok? Ay bilmiyorum en kotu sehir kayinvalidr yanindan iyidir bence.

Asla ve asla Taşınma. Sakın. Gerekirse resti Çek, sonradan niye kabul ettin diyecekler. Biz kötü insanlar mıyız bunu zamanla mı anladın diyecekler. Ne kötülüğümüzü gördün diyecekler. Kullanıldık diyecekler. Sakın!

dışlamışlar seni baya baya kaynananın başının altından çıkıyo hep bunlar kesin kocalarımızda arayı toparlıcana batırıyo malesef hakkında hayırlısı olsun canm atarlı gelinlerdensin sende anlaşılan ama hemen pes etme derim :) çocuk oluncada bakmaya gelirse ne halt yicem bilmiyorum gelince evde herşeye müdahele ediyo ciddi bişey sölesem gülüyo hiç bişey bilmeyn küçük kız çocuguymuşm gibi davranıyo aşşa sakal yukarı bıyık :/
evet çok atarlıyımdır :) pes etme konusuna gelince günde 50 kere boşanmayı düşünüp 51. kere vaz geçiyorum :)
bak her şeye müdahale ediyo diyosun, buna katlanamayabilirsin yani çoğu kadın işine karışılmasından hoşnut olmaz bence:KK54:

Bende seninle tamamen ayniyim, suan tayin isteyelimmi yoksa kalalimmi düşünüp duruyoruz. Ben çalışmyorum samimi olduğum kimse yok, uzaktan meraba diyen komşular var sadece. Bazen çok bunaliyorum çoook. Son kararını yaz buraya:KK66:

Bdv.de en son sorulacak soruyu sormuşsunuz :)

Aile olmayı seviyorsanız, karşı tarafta sınırlarını biliyorsa , adap edep kavramlarına uzak değillerse, güzel oluyor yakın olmak.
Derdinde sıkıntında , sevincinde birlik olmak güzeldir.

merhaba arkadaşlar
1.5 yıllık evliyim evlendikten sonra iş sebebyle çanakkaleye yerleştik ama burda çok bunaldım büyük bi şehirdn sonra burda yaşamak bana zor geldi.Kayımpederimde memleketimde ev yapmaya başladı bizim için evlenmeden önce söz vermişti yani geri dönmek üzere buraya taşındık evin dışı bitti ama içini yapmaya pek hevesli degiller. Sölemektn bıktım.Kaynımda evlenmek üzere maddi anlamda sıkışırlar ikisinde yapmakta zaten.Eşimde bahara kadar bitecek diyo. Bi yandan gitmek istiyorum yani yeni gelinm sonuçta kapımı çalan olsun istiyorum bi yandanda eşimin ailesiyle 2 sokak aramız olucak doğulular kültür olarak çok farklıyız ben uyum sağlamaya çalışıyrm elmden geldigince ama o kadar yakın olunca bunalırmıyım acaba diyede korkuyorm kayınvalidemle pek konuşamıyrz türkçe yarım yamalak biliyo bişeye kızdgnda rahatsz oldugunda bile anlamam uyum sağlayamam diye tedirginim sizce benim için taşınmammı yoksa burda kalmammı daha iyi olur ?
Ya saçmalama sakın kaynananın yakınına falan gitme huzurun kaçar

ayy ne desem bilemedim arkadaşımm... ben ilk evlendiğimde annemin burnunun dibinde oturdum Allah var yararı çok olduı.. kvdeye de yakındı fakat pek gelmedi.. çünkü ben hep orda oldum bazı mecburiyetler yüzündn.. sonra 1 sene sonra ev aldık vee çok uzağa taşındık.. bebeğim oldu ve ilk torun.. kadın 1 senede 1 kere evime geldii.. hep bizi ayağına çağırdı... gitmedik tabi.. neyse... 1 sene sonra dahada uzağa şehir dışına taşındık vee gelmemiz konusunda çok büyük baskısı var neysee.. şimdi mecburiyettten tekrar taşınıcazz ve bende açıkcası ona yakın oturmak istemiyorumm.. kendisi camımı görmeden dibini istiyorr.. çok kararsızımm ama istemiyorumda bir yandan..

teşekkür ederim ben olsam eşimi dinleemzdim ama sizde çalışamıyorsanız komşu-arkadaş edinin.olmadı çocuk yapın:) ama rahatınızı bozmayın
çocuk olunca o gelicek en iyisi bikaç arkadaş bulmaya çalışayım ehlyet kursuna yazılıyorm orda bikç insanla tanışırım inşallah ☺

Cevrem yok arkadasim yok diye kayinvalide dibine gitme. Canakkalr guzel bir yer. Orda kendine hayat kurabilirsin. Eminim vardir yapacagin bir seyler. Kurs olabilir ya da universite bunyesinde bir seyler. O zaman cevren de olur. Komsun hic mi yok? Ay bilmiyorum en kotu sehir kayinvalidr yanindan iyidir bence.
komşu varda komşuluk yapan yok evlenmedn önceki otrdgm apartman aile apartmanı gibiydi ama burda hiç yok komşuluk :/ 1.5 yıldr burda oturuyrm karşı komşum üst kattamı oturydnz siz dedi düşün artık ☺ ehliyte yazılcm bikaç arkdş bulurm orda inşllh yoksa yanlızlık çok zor :(

Asla ve asla Taşınma. Sakın. Gerekirse resti Çek, sonradan niye kabul ettin diyecekler. Biz kötü insanlar mıyız bunu zamanla mı anladın diyecekler. Ne kötülüğümüzü gördün diyecekler. Kullanıldık diyecekler. Sakın!
Sende yaralılardansın galiba anam ne çekmişsiz biz gelinler Allah yardımcımz olsun ☺ sağol tavsiyn için ☺

evet çok atarlıyımdır :) pes etme konusuna gelince günde 50 kere boşanmayı düşünüp 51. kere vaz geçiyorum :)
bak her şeye müdahale ediyo diyosun, buna katlanamayabilirsin yani çoğu kadın işine karışılmasından hoşnut olmaz bence:KK54:
Ahh bende eşime sinirlenince öle oluyrm kafamda 50 farklı şekilde öldürüp yüzüne bakınca ayy yazık ya kıyamam falan oluyrm :D Hiç sevmem işime karışlmasını geçen bılaşık yıkrken tepemde dikildi diyo çok su gidiyo durula çeşmeyi kapat bılaşıklga koy aç sonra bida durula kapat ... güldüm geçtim çılgın kadın :D :D

Bende seninle tamamen ayniyim, suan tayin isteyelimmi yoksa kalalimmi düşünüp duruyoruz. Ben çalışmyorum samimi olduğum kimse yok, uzaktan meraba diyen komşular var sadece. Bazen çok bunaliyorum çoook. Son kararını yaz buraya:KK66:
Bunalmayı geçtim insan sosyalleşemeyince bi müddet sonra markete giderkn bile bi tedirgnlik oluo özgüven gidiyo resmen :( Başımız belada ikimizinde ama bi başınada olmuyo :/ Hala karar aşamasındaym Son kararı yazıcam ☺

Bdv.de en son sorulacak soruyu sormuşsunuz :)

Aile olmayı seviyorsanız, karşı tarafta sınırlarını biliyorsa , adap edep kavramlarına uzak değillerse, güzel oluyor yakın olmak.
Derdinde sıkıntında , sevincinde birlik olmak güzeldir.
Evet herkezin yarası olan bi konu :) Kalabalık aileyi çok severim ama aile yapıları çok farklı olnca karar vermekte zorlanıyo insan uzakta yaşadıgımdan pek çözemedim kişilklerinide bakalım :/

ayy ne desem bilemedim arkadaşımm... ben ilk evlendiğimde annemin burnunun dibinde oturdum Allah var yararı çok olduı.. kvdeye de yakındı fakat pek gelmedi.. çünkü ben hep orda oldum bazı mecburiyetler yüzündn.. sonra 1 sene sonra ev aldık vee çok uzağa taşındık.. bebeğim oldu ve ilk torun.. kadın 1 senede 1 kere evime geldii.. hep bizi ayağına çağırdı... gitmedik tabi.. neyse... 1 sene sonra dahada uzağa şehir dışına taşındık vee gelmemiz konusunda çok büyük baskısı var neysee.. şimdi mecburiyettten tekrar taşınıcazz ve bende açıkcası ona yakın oturmak istemiyorumm.. kendisi camımı görmeden dibini istiyorr.. çok kararsızımm ama istemiyorumda bir yandan..
sen ufak ufak kaçmışsın ☺ ben bu kvleri anlamıyorum ya sen 1 yılda 1 kez gelinin evini ziyaret et bide baskı yap yakına gelin diye işin zor arkadşm seninde Allah kolaylk versin ☺

Türkiye'de doğup büyüyüp yarım yamalak Türkçe konuşmak...
Konuya gelecek olursam bence sakın yakınına taşınma, yemin ediyorum tepene çökerler oranın kvleri.
Sadece kendi değil komşu torunu bile toplar toplar getirir başına yıkar.
Ben olsam şu an olduğum yerde kalırım, onlara uzak yerde.

Türkiye'de doğup büyüyüp yarım yamalak Türkçe konuşmak...
Konuya gelecek olursam bence sakın yakınına taşınma, yemin ediyorum tepene çökerler oranın kvleri.
Sadece kendi değil komşu torunu bile toplar toplar getirir başına yıkar.
Ben olsam şu an olduğum yerde kalırım, onlara uzak yerde.
Canım dogudakiler erkekleri bilir genelde Türkçe bilen kadınlar sayılıdr. Ya öle çok fena biri degil sağolsun ama standart kaynvalide ufak tefekte olsa batar insana. Herkez taşınma diyo gitmicem bu gidişle bu kadar kk üyesi yanılıyo olamaz ☺

Canım dogudakiler erkekleri bilir genelde Türkçe bilen kadınlar sayılıdr. Ya öle çok fena biri degil sağolsun ama standart kaynvalide ufak tefekte olsa batar insana. Herkez taşınma diyo gitmicem bu gidişle bu kadar kk üyesi yanılıyo olamaz ☺
Müstakbel kayınvalidem teklif etti bana aynısını. Önce aynı ev, cıksss. Aynı apartman, cıksss. Aynı mahalle, cıkss. Hepsine olmaz dedim gittik başka yerden tuttuk evimizi. En iyisi mesafeli olmak.

Back
X