Kayınvalidemm! Kına geceme gelmiyormuş! Siz olsanız naparsınız Allah aşkına??

Souldfly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
1.421
1.417
133
32
Kızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!

Kızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
evine her geldiğinde şiştiğin için kınama gelmemiştin maşallah evime çok rahat geliyosun dersin şaka yollu

Bırak gelmesinin BİRTEK ANNEN OLSUN sana yeter kv bosverrr

amaan daha iyi rahat edersin herkes de onu ayiplar. Ama düğün? ona da mi gelmiyor yoksa?

Böyle birşey için kızıpta şimdiden araya soğukluk girmesi hiç hoş değil. .İnsanların iyi günlerde var kötü günleride.demekki o kadar yolu gözü kesmemiş. Ertesi gün düğün vs derken belki vücudu kaldırmaz sonuçta genç değil sizin gibi.
Çok üzülüyorsunuz telefon edin konuşun belki size durumu kendisi anlattığında ona hak verirsiniz.

Ben mi çok takıntılıyım acaba ya önümüzdrki hafta da onlara gidip kalıcam bi de benden gelinlik yapmamı beklicek bi de bu var yani sonra yapmayınca bi tatlısını bile yiyemedik oluyor

Haklısın. .
Haklı. .
Haklıyız. .

Back
X