Kayınvalidemm! Kına geceme gelmiyormuş! Siz olsanız naparsınız Allah aşkına??

Bu olayı kendine bir şans gör ve bütün evliligin boyunca kullan :)
Isine gelmeyen durumda gelemem yapamam edemem de zorla mi de vs. Her seye uydur gitsin bir lafını :)
Ama kina gecende mutlu ol kafana takma.
Oraya gittigin zaman ben olsam kesinlikle kalmam evlerinde. Nisanlimla konuşurum bir otel tarzi bir yerde kalicam diye. Niye diye soran olursa başka evlerde uyuyamiyom rahatsız oluyorum zorla mi de :)
Ya nişanlıma kıyamıyorum gerçekten bak 4 aydır görüşemiyoruz işten dolayı hem o yüzfen hem de nişanlım bana farzetki annem öldü o yüzden gelemiyo kınaya dedi ben daha ne diyeyim ki o kv kusuru o yüzden nişanlımla küsmeyetim diye kalıcam ama o kadına da bunu unutturmicam

Ya nişanlıma kıyamıyorum gerçekten bak 4 aydır görüşemiyoruz işten dolayı hem o yüzfen hem de nişanlım bana farzetki annem öldü o yüzden gelemiyo kınaya dedi ben daha ne diyeyim ki o kv kusuru o yüzden nişanlımla küsmeyetim diye kalıcam ama o kadına da bunu unutturmicam

Kadina zaten unutturma ama sen gelinsin yahu kiz evi naz evi. Kaynana bile bu kadar nazlanirken gelin kizin boyle dusunmesi gereksiz. Ilerde pisman olursun keske nisanlimin yok anam ölseydi yok anami öldü düşün gibi acindirmalarina kanmasaydim da lafimi gecirseydim diye. Karar senin.

Kızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
Benimde kv gelmicem demişti. Eşim sen gelmezsen kendi memleketindeki dugune de ben gelmem dedi. Oyle diyince de gelmek zorunda kaldı:))

Kadina zaten unutturma ama sen gelinsin yahu kiz evi naz evi. Kaynana bile bu kadar nazlanirken gelin kizin boyle dusunmesi gereksiz. Ilerde pisman olursun keske nisanlimin yok anam ölseydi yok anami öldü düşün gibi acindirmalarina kanmasaydim da lafimi gecirseydim diye. Karar senin.
Wuuhuu öyle diyorsun yani napmam gerekiyo peki sen napardın

bacım mecbur gidecen ama napacan hadi mesafeni koru havale et yapacak tek şey bu bak bende böyleydim senin gibi hani dedim ya tek değilsin benimkide gelmedi diye topal ama heryere gidiyo izmire kızına gidiyo bize gelmedi bende kırılmıştım ama şimdi yiyiz o anlık oluyo bacım sonra herşey unutuluyo o bana iyi ben ona sende öyle ol

bacım mecbur gidecen ama napacan hadi mesafeni koru havale et yapacak tek şey bu bak bende böyleydim senin gibi hani dedim ya tek değilsin benimkide gelmedi diye topal ama heryere gidiyo izmire kızına gidiyo bize gelmedi bende kırılmıştım ama şimdi yiyiz o anlık oluyo bacım sonra herşey unutuluyo o bana iyi ben ona sende öyle ol
İyi inşallah öyle olur bakalım yarın mesela onlara gidicem 1 hafta kalıcam düğün alışverişi için bakalım bu hafta içindr nasıl olacak davranışı vs

bacım sen nasıl olursan oda öyle olur sana karşı bırak iyi davran utansın yaptığından anladın mı

Benimki de gelmedi, canıma minnetti, rahatsızlandım demiş. Fesat görümceme de telefon açıp ''Annen rahatsızlanmışken onun yanına gidip ilgilenmen gerekir, geçmiş olsunlarımı ilet,'' deyip telefonu kapadım, o da kurduğu oyuna düşüp gelmedi, ikisi olmadan çok güzel bir kına geçirdim.

daha fazla yüz göz olmayın nişanlınızla
nişanda iken soyledıklerı , destekleyıcı tavırları evlenınce 180 derece değişiyor

sanırım evlerinde kalmamanız daha iyi olur
kızdığınız ve kırıldığınız bir evde yine sen gelinsin modunda hizmet vs seyler beklenecek
daha çok sinirleneceğiniz durumlar olacak gibime geliyor

Back
X