Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harikasın ya güzel taktik denemeye değer sengözlerimebaksanabne kayınvalide olursa olsun tın tın gelirr
tın tın gider ben fazla politiğim
meselaa aslaa yapmıcam istemediğim birşey söylüyorum oğluna o kendi istemiyormuş gibi
konuşuyorr bende diyorum haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum ama izin vermiyor maalesef
hem dediğim oluyorrr hemde iyi ben kötü oğlu oluyor![]()
şanslısın tatlım keşke hepsi öyle olabilse :1closedeyes:ayy kıyamam benim ki melek ..
aslında soguk davranıyoruz bırbırımze ama oturup konusurken yakınlasıyoruz..
ben onu onun gelebılıcegı yerlere cagırıyorum o da beni..
ama boyle ayy annecıgım ayy kızım kızım durumları yok ..
ama yakınız ,yeni evlı oldugumdan da olabılır ancak kaynasıyoruz )
ama hiçç zararı yok,eve de aramadan gelmez mutlaka arar oyle gelır..
eee daha ne olsun :)
melek derim :)
allah hakkınızda hayırlısını versin canım her şerde bi hayır vardır demekten başka çare yokbenim ki kıskancın önde gideni....
sonunda ayırdı ya kına yaksın...
2yüzlü şey....
Son tecrübelerimden yola çıkarak diorum ki : en melek gözüken k.walideler bile kıskançtır..
benim kaygana kıskanç sadece beni değil herkesi kıskanır insanlara karşı çok kompleksli başkasında olan birşey illaki onda olacak 65 yaşında üstelik fesatın biriyle anlaşması için ondan çook aşağı seviyede olcak.dedikoducudur aynı zamanda.ve en sinir olduğum özelliği ise sürekli hastalık numarası yapıyor kocası 75 yaşınca adamcağız saf kalpli ya onu habire doktora taşıyıp duruyor sürekli ilgi bekliyor gece yarısı bizi arıyor yani oğlunu. sırf bu yüzden araba aldırmıyorum eşime yoksa işimiz gücümüzü bırakıp onu hastaneye taşıyacağız hasta olsa neyse doktorlar bile gülüyor artık..
en iyi kaygana uzaktaki kaygana ben bunu bilirim bunu söylerim...
ayrıca unuttum yazmayı evime geldiğinde her şeye hakim olmak ister evin hanımı oymuş gibi davranır ve her yeri ama her yeri karıştırır evin altını üstüne getirir ve bahanesi de hep ya bişey aramak ya temizleme toplama gibi numaralardır ayrıca oğluna acayip etki etmeye ve her istediği yaptırmaya çalışır ve bunu başarır çoğunlukla