Kayınvalidenin anneler gününü kutlamak gerekir mi?

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.806
Kızlar anneler gününü aile yetiştirilmiş tarzı olarak kutlamayız eşiminde ailesi kutlamaz. İki hafta içinde inşaallah anne oluyorum ve annelik konusunda duygu seline kapılıyorum :anneadayı: Annemin ilk kez anneler gününü bugün kutladım çiçek aldm. Kv ninkini de kutlasam mı dedim ama birkaç yaşanan şeyden dolayı soğudum ondan biraz. Ne yapmalı sizce?

tabi ki aramanız lazım. bence bekler. biz bugün oradaydık tüm gün annemler de oraya geldi. çok hoş bir ortam oldu ki samimi değilizdir aslında...

Anne olmamış arkadaşlarımızın bile geleceğin anneleri diyerek gününü kutluyoruz.
Kayınvalidenin de kutlanmalı tabiki..

Sorun yasasanda , aramalisin sonuçta kv eşinin annesi
emek verip büyütmüş anne annedir senin benim degil bizim annemiz olsa aslinda sorun yasanmaz

valla yasadıgın seye orantılı facede bugun gördün yazmıs kız kaynanam dehil o benim canım annem dşye öyle kaynananın kutlanır tabi
ama benim kaynana gibi aman gelinde neymis kızın yerini tutmaz diye bas bas bagıranı bende aramadım valla nasılsa yaranmaz o yüzden hic gerek yok

Kayınvalideyi bilemem ama ben bugün 2 yıldır birlikte olduğum sevgilimin annesini aradım daha önce kısa bir tanışmamız olmuştu kötü geçmişti bazı nedenlerden dolayı , sevmemişti beni kendisi , sonrada hiç görüşmedik zaten , bugünde geçen seferki özel günde aramadı beni mesaj bile atmadı dediği için aradım içimden de geldi açıkçası sevdiğimin annesi sonuçta ama sizli bizli konuşma oldu aceleci ve kısa sürdü , hoşlanmadı galiba aramamdan içim sıkıldı , kötü hissediyorum yani :KK14: kutlanır mı kutlanmaz mı arada kalıyor insan:KK43:

Ben şahsen kutlamadim aramiz kotu içimden de gelmedi. Bir ara düşündüm iki oğlum var ilerde benim ne olacağım belli olmaz diye elim telefona gitti ama ... Sonra da dedim ki bende onun yaptığı gibi gelinlerime yaparsam onlarda beni aramasun lan dedim kendi kendime...:KK50:ve telefonu elimden geri biraktimm..:KK71:ya sonuçta bende bir anneyim kendi niye beni aramiyorr hadi bakalım bende kotu gelin mi oluyorum ne:KK53::KK53:

Çok zor olmayan ama aile arası iliskilerde cok büyük olumlu etkileri olan bir şeydir özel Günler'de aramak ve aranmak
Bence bu guzel uygulamaya ilk siz vesile olun ailenizde

Bana annelik yapmamış olabilir. Fakat benim eşimi, en değerlimi, bütün erkekler bir yana o bir yana dediğim muhteşem varlığı yetiştirmiş bugüne getirmiş mi; ben o kadının elini de öperim, başımın tacı da ederim, anneler gününü de kutlarım.

Ne olursa olsun bir anne, sevdigin adama rmekler vermis bir "anne". Ben boyle gunlerde kusluk, kirginlik falan sevmiyorum. Bugun varlar yarin yoklar ve acikcasi bu kadar kirginliklari hatirlamaninda evlilikleri yordugunu dusunuyorum.

Ben kutlamadım. Eşimin ailesiyle aramda sorunlar oldu şimdiye kadar hepsinde sessiz kaldı, hiç olumlu bir tavır sergilemedi onun için sevmiyorum kendisini bu nedenle de aramadım. Ayrıca benim annem rahatsızdı 1 haftadır hatta hastanede bile yattı ne beni ne de annemi geçmiş olsun diye 1 kere bile aramadı. O benim anneme böyle davranırken ben neden onun anneler Gününü kutlayacakmışım. Oh çok da iyi oldu şuan eşimin bundan haberi yok belki yarın arar eşime sitem eder ozaman eşimle aramızda bir kavga patlayabilir . Bakalım o zaman ne yapacağım :) hatta eşimle nasıl konuşmalıyım bunu diye bir soru sorup konu mu açsam?

X