Kayınvalidenin ilginç huyları..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Geçen gün kayınvalide ile denize gitmiştik işler bu ara çok kötü gidiyor çok para yok diye evden yemek yapıp götürdüm masraf olmasın diye. Neyse oturuyoruz cüzdan ortada denize gircez eşim cüzdan ortada kalmasın çantana koy dedi bana kaynvaliddm de kurban olurum kuzum ben alırım cüzdanı filan diye güldü. Sonra kendine ayağındaki terliğin aynısından aldırdı yolda giderken. Sonra sigarasını aldırdı akşam saat geç oldu eşim de gitsek artık dedi akşam maç var filan yemek yeme saati yaklaşıyor etrafta çok pahalı restorantlar vardı annesi de işte ymk den konu açıldı. Yok yok kalalım burda yeriz nolcak filan dedi. Paramızın olmadığını bile bile iş yapamadığımızı bile bile yani. Neyse en son giderken de yüz lira istedi. Eşim de şuan yok olunca söz vericem dedi.
Bi de eşim su şişesinden su içmişti. Kayınvalidem bana bakarak ve gülerek dedi ki ayyhh benim ona ağzım deydi dedi. denizde elini filan tuttu oğlunun. El filan tutma normal denizde düşmesin taşlarda diye neyse de. Onun içtiği şişeden oğlu içti diye benim Ona ağzım deydi diye bana söylemesi ilginçti sinir oldum.

Niye aninda cevap vermiyorsunuz anlayamiyorum.
Masraf olmasin diye evden getirdim durumlari biliyorsun anne diceksiniz.
Agzim degdi diyince de nolcak annesisin sen onun diceksiniz.
Bu kadar basit yani.

Nasıl yoo
okudum yahu ben ona terlık aldı dıye kıskandın demıs esınız
sonra sız baya bı bagrısmıssınız
sana 50 tl aldık buradan 20 tl aldık terlık demıs esınız ben nerden bılıyorum bunları
hatta kv.mi çok seviyorum aramız çok iyi mesaj atıp gönlünü mü alsam demişsiniz, şimdi kadını yerden yere vuruyorsunuz, yani aynı günden bahsettiğiniz için çok garip.

Nasıl yoo
sana 50 tl aldık buradan 20 tl aldık terlık demıs esınız ben nerden bılıyorum bunları
O konunun başka bi tarafı gerçekten kıskanmadım da konu paramızın olmadığını bildiği halde bu şekilde davranması

Kayınvaliden saçmalamış
Nasıl yoo
Daha önce anlatmıştı bunu canım :)

Bi insanı seviyorsun diye sevmediğiniz huyları olmaz mı?
Ya olur da
Gün aynı gün, konular farklı
birinde eşinizin patavatsızlıkları yüzünden kayınvalidenizi düşünmeniz
birinde kayınvalidenin düşüncesiz davranışları
hani madem bu kadar olay yaşandı ilk dert yanmanız gereken şey kayınvalideniz olmalıydı düşünüp düşünüp kendinizi kurdunuz da bugün mü taktınız orayı anlamadım

Back
X