- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Geçen gün kayınvalide ile denize gitmiştik işler bu ara çok kötü gidiyor çok para yok diye evden yemek yapıp götürdüm masraf olmasın diye. Neyse oturuyoruz cüzdan ortada denize gircez eşim cüzdan ortada kalmasın çantana koy dedi bana kaynvaliddm de kurban olurum kuzum ben alırım cüzdanı filan diye güldü. Sonra kendine ayağındaki terliğin aynısından aldırdı yolda giderken. Sonra sigarasını aldırdı akşam saat geç oldu eşim de gitsek artık dedi akşam maç var filan yemek yeme saati yaklaşıyor etrafta çok pahalı restorantlar vardı annesi de işte ymk den konu açıldı. Yok yok kalalım burda yeriz nolcak filan dedi. Paramızın olmadığını bile bile iş yapamadığımızı bile bile yani. Neyse en son giderken de yüz lira istedi. Eşim de şuan yok olunca söz vericem dedi.
Bi de eşim su şişesinden su içmişti. Kayınvalidem bana bakarak ve gülerek dedi ki ayyhh benim ona ağzım deydi dedi. denizde elini filan tuttu oğlunun. El filan tutma normal denizde düşmesin taşlarda diye neyse de. Onun içtiği şişeden oğlu içti diye benim Ona ağzım deydi diye bana söylemesi ilginçti sinir oldum.
Bi de eşim su şişesinden su içmişti. Kayınvalidem bana bakarak ve gülerek dedi ki ayyhh benim ona ağzım deydi dedi. denizde elini filan tuttu oğlunun. El filan tutma normal denizde düşmesin taşlarda diye neyse de. Onun içtiği şişeden oğlu içti diye benim Ona ağzım deydi diye bana söylemesi ilginçti sinir oldum.