Kayınvalidenin tatil dönüşü son darbesi ve eşimin sessiz kalışı 😡

Sonya Blade

Sıradan ölümlüleriz...
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
639
295
103
34
Merhaba , daha önce kayınvalide ile tatil yapma gibi bir hata yaptığımı ve kayınla aynı odada yatma gibi bir saçmalık yaşandığından bahsetmiştim.Döndüğümüz gün malum kişi benim de bulunduğum ortamda eşime şöyle dedi "Bu dünyada arkanı dönüp güveneceğin bir tek ben varım, başkası var mı bilmiyorum".Bi an ben mi yanlış duydum diye düşünüp tepkisiz kalıp dondum . Malesef doğru duymuşum.Eşim de mal mal bakıp cevap vermedi.Dönerken otobüste annenin o lafı neydi, tamam sevgi yok saygı da mı olmaz diye bağırıp çağırdım eşime."Ona mı takıldın , annem iyilikten başka ne yaptı".Biraz sesimi yükseltip annesi için saygısız dediğimde "annem haklıymış bak" dedi.Durup dururken bu cümleyi kurması saygısızlık değil de nedir.Asıl canımı yakan eşimin sessiz kalışı ve beni savunmaması.Kafayı yicem , ne yapmalıyım

Sizi gorumceyle yatıran kocadan 1+1 yere 5 kişi tatile götüren kayninizla aynı odada yatıran kocayı bosayin.Boyle sağlıklı evliliğiniz olmaz.Duzeni kv ye göre kurmayın.

İlk yazdığınız konuda bile içimden eşinizi olduğu gibi bırakıp gitmenizi temenni etmiştim. Şimdi direkt anasının evine bırakın gidin derim.

Boşanın diyince linç yiyorum.
İşte ilk saygısızlığı tolere etmesseniz buraya kadarda gelmiyor.

Diger konuyu bilmiyorum ama bu konuyu abartmissiniz. Bazi seyleri duymazdan geleceksiniz ki mutlu olasiniz. Kayinla ayni odada yatma olayi nedir bu tabiki sacmalik geldi
Tatile gidiyorlar.Cift kişilik yatakta görümce yatmak istedi diye karı kocayi ayirmislar.Kv de gelin kayın yanına yatmaz diye ikisini bir yatakta yatırmış.
Sonra kızı hasta annesini istiyor diye kişiyle yatmış.Kadini kayniyla aynı odada yatırmış.Kardes olarak görebilir.Ama o ona mahrem.Kocanin kardeşi.
Ve tüm bunlar olurken o koca ağzını açmamış yarın misafirliğe gelseler gene yatak odası özel demezler yatarlar.O koca her yapılana sessiz kalır.Kalacak gibi en iyisi boşanmalari.

Tam bir sacmalik. Umarim bosanir konu sahibi.

Her görmezden geldiğiniz saygısızlıkta, daha büyük saygısızlık etmenin cesaretini buluyorlar. Kayınla aynı odada yatmak nedir, sesinizi çıkaramadınız mı?
Siz kendi çizgilerinizi çizmediğiniz için, kendi bahçeleri gibi dolaşıyorlar hayatınızın içinde. Aynen devam.

Kızılcık şerbetinde karısını aldatan bi uşak vardı. Eşiniz aynı ona benziyor. Dengeyi kuramıyor. Nereye kadar sabredecekseiniz ki

Kusura bakmayın da siz kendiniz başta kuzur kuzu dediklerini yaptınız ağzınızı açmadınız kocanız niye açsın?
Kaynıyla aynı odada yatıran kaynana görmedim de laf sokan çok gördüm. Siz büyük olana laf etmeyip de kulak ardı edilecek olandan kavga çıkarmayın.
Bana kalırsa boşamalık adam ama siz ikiniz de böyle susarak yaşamayı tercih ettiğiniz bir şey demem.

İnanki esinin konusmasi daha sinir bozucu ailede herkes manyak. Gelinle ayni odada yatan kayindada sorun var esini kardesiyle ayni odada yatiran esindede sorun var herkesi ayni odada yatirip prenses kizina ayricalik yapan kaynanadada sorun var.anne ne yapiyosunuz bu hal vaziyet ne demeyen gorumcedede sorun var.bu delilerle tatile giden sendede sorun var.otobuste birakip gelseydin bari Allah askina

Boşayacak cesareti gösterecek olsa ben kaynımla aynı odada uyumam derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…