- 22 Mayıs 2019
- 639
- 295
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Sizi gorumceyle yatıran kocadan 1+1 yere 5 kişi tatile götüren kayninizla aynı odada yatıran kocayı bosayin.Boyle sağlıklı evliliğiniz olmaz.Duzeni kv ye göre kurmayın.Merhaba , daha önce kayınvalide ile tatil yapma gibi bir hata yaptığımı ve kayınla aynı odada yatma gibi bir saçmalık yaşandığından bahsetmiştim.Döndüğümüz gün malum kişi benim de bulunduğum ortamda eşime şöyle dedi "Bu dünyada arkanı dönüp güveneceğin bir tek ben varım, başkası var mı bilmiyorum".Bi an ben mi yanlış duydum diye düşünüp tepkisiz kalıp dondum . Malesef doğru duymuşum.Eşim de mal mal bakıp cevap vermedi.Dönerken otobüste annenin o lafı neydi, tamam sevgi yok saygı da mı olmaz diye bağırıp çağırdım eşime."Ona mı takıldın , annem iyilikten başka ne yaptı".Biraz sesimi yükseltip annesi için saygısız dediğimde "annem haklıymış bak" dedi.Durup dururken bu cümleyi kurması saygısızlık değil de nedir.Asıl canımı yakan eşimin sessiz kalışı ve beni savunmaması.Kafayı yicem , ne yapmalıyım
İlk yazdığınız konuda bile içimden eşinizi olduğu gibi bırakıp gitmenizi temenni etmiştim. Şimdi direkt anasının evine bırakın gidin derim.Merhaba , daha önce kayınvalide ile tatil yapma gibi bir hata yaptığımı ve kayınla aynı odada yatma gibi bir saçmalık yaşandığından bahsetmiştim.Döndüğümüz gün malum kişi benim de bulunduğum ortamda eşime şöyle dedi "Bu dünyada arkanı dönüp güveneceğin bir tek ben varım, başkası var mı bilmiyorum".Bi an ben mi yanlış duydum diye düşünüp tepkisiz kalıp dondum . Malesef doğru duymuşum.Eşim de mal mal bakıp cevap vermedi.Dönerken otobüste annenin o lafı neydi, tamam sevgi yok saygı da mı olmaz diye bağırıp çağırdım eşime."Ona mı takıldın , annem iyilikten başka ne yaptı".Biraz sesimi yükseltip annesi için saygısız dediğimde "annem haklıymış bak" dedi.Durup dururken bu cümleyi kurması saygısızlık değil de nedir.Asıl canımı yakan eşimin sessiz kalışı ve beni savunmaması.Kafayı yicem , ne yapmalıyım
Merhaba , daha önce kayınvalide ile tatil yapma gibi bir hata yaptığımı ve kayınla aynı odada yatma gibi bir saçmalık yaşandığından bahsetmiştim.Döndüğümüz gün malum kişi benim de bulunduğum ortamda eşime şöyle dedi "Bu dünyada arkanı dönüp güveneceğin bir tek ben varım, başkası var mı bilmiyorum".Bi an ben mi yanlış duydum diye düşünüp tepkisiz kalıp dondum . Malesef doğru duymuşum.Eşim de mal mal bakıp cevap vermedi.Dönerken otobüste annenin o lafı neydi, tamam sevgi yok saygı da mı olmaz diye bağırıp çağırdım eşime."Ona mı takıldın , annem iyilikten başka ne yaptı".Biraz sesimi yükseltip annesi için saygısız dediğimde "annem haklıymış bak" dedi.Durup dururken bu cümleyi kurması saygısızlık değil de nedir.Asıl canımı yakan eşimin sessiz kalışı ve beni savunmaması.Kafayı yicem , ne yapmalıyım
Tatile gidiyorlar.Cift kişilik yatakta görümce yatmak istedi diye karı kocayi ayirmislar.Kv de gelin kayın yanına yatmaz diye ikisini bir yatakta yatırmış.Diger konuyu bilmiyorum ama bu konuyu abartmissiniz. Bazi seyleri duymazdan geleceksiniz ki mutlu olasiniz. Kayinla ayni odada yatma olayi nedir bu tabiki sacmalik geldi
Tam bir sacmalik. Umarim bosanir konu sahibi.Tatile gidiyorlar.Cift kişilik yatakta görümce yatmak istedi diye karı kocayi ayirmislar.Kv de gelin kayın yanına yatmaz diye ikisini bir yatakta yatırmış.
Sonra kızı hasta annesini istiyor diye kişiyle yatmış.Kadini kayniyla aynı odada yatırmış.Kardes olarak görebilir.Ama o ona mahrem.Kocanin kardeşi.
Ve tüm bunlar olurken o koca ağzını açmamış yarın misafirliğe gelseler gene yatak odası özel demezler yatarlar.O koca her yapılana sessiz kalır.Kalacak gibi en iyisi boşanmalari.
Her görmezden geldiğiniz saygısızlıkta, daha büyük saygısızlık etmenin cesaretini buluyorlar. Kayınla aynı odada yatmak nedir, sesinizi çıkaramadınız mı?Merhaba , daha önce kayınvalide ile tatil yapma gibi bir hata yaptığımı ve kayınla aynı odada yatma gibi bir saçmalık yaşandığından bahsetmiştim.Döndüğümüz gün malum kişi benim de bulunduğum ortamda eşime şöyle dedi "Bu dünyada arkanı dönüp güveneceğin bir tek ben varım, başkası var mı bilmiyorum".Bi an ben mi yanlış duydum diye düşünüp tepkisiz kalıp dondum . Malesef doğru duymuşum.Eşim de mal mal bakıp cevap vermedi.Dönerken otobüste annenin o lafı neydi, tamam sevgi yok saygı da mı olmaz diye bağırıp çağırdım eşime."Ona mı takıldın , annem iyilikten başka ne yaptı".Biraz sesimi yükseltip annesi için saygısız dediğimde "annem haklıymış bak" dedi.Durup dururken bu cümleyi kurması saygısızlık değil de nedir.Asıl canımı yakan eşimin sessiz kalışı ve beni savunmaması.Kafayı yicem , ne yapmalıyım
Kızılcık şerbetinde karısını aldatan bi uşak vardı. Eşiniz aynı ona benziyor. Dengeyi kuramıyor. Nereye kadar sabredecekseiniz kiMerhaba , daha önce kayınvalide ile tatil yapma gibi bir hata yaptığımı ve kayınla aynı odada yatma gibi bir saçmalık yaşandığından bahsetmiştim.Döndüğümüz gün malum kişi benim de bulunduğum ortamda eşime şöyle dedi "Bu dünyada arkanı dönüp güveneceğin bir tek ben varım, başkası var mı bilmiyorum".Bi an ben mi yanlış duydum diye düşünüp tepkisiz kalıp dondum . Malesef doğru duymuşum.Eşim de mal mal bakıp cevap vermedi.Dönerken otobüste annenin o lafı neydi, tamam sevgi yok saygı da mı olmaz diye bağırıp çağırdım eşime."Ona mı takıldın , annem iyilikten başka ne yaptı".Biraz sesimi yükseltip annesi için saygısız dediğimde "annem haklıymış bak" dedi.Durup dururken bu cümleyi kurması saygısızlık değil de nedir.Asıl canımı yakan eşimin sessiz kalışı ve beni savunmaması.Kafayı yicem , ne yapmalıyım
İnanki esinin konusmasi daha sinir bozucu ailede herkes manyak. Gelinle ayni odada yatan kayindada sorun var esini kardesiyle ayni odada yatiran esindede sorun var herkesi ayni odada yatirip prenses kizina ayricalik yapan kaynanadada sorun var.anne ne yapiyosunuz bu hal vaziyet ne demeyen gorumcedede sorun var.bu delilerle tatile giden sendede sorun var.otobuste birakip gelseydin bari Allah askinaMerhaba , daha önce kayınvalide ile tatil yapma gibi bir hata yaptığımı ve kayınla aynı odada yatma gibi bir saçmalık yaşandığından bahsetmiştim.Döndüğümüz gün malum kişi benim de bulunduğum ortamda eşime şöyle dedi "Bu dünyada arkanı dönüp güveneceğin bir tek ben varım, başkası var mı bilmiyorum".Bi an ben mi yanlış duydum diye düşünüp tepkisiz kalıp dondum . Malesef doğru duymuşum.Eşim de mal mal bakıp cevap vermedi.Dönerken otobüste annenin o lafı neydi, tamam sevgi yok saygı da mı olmaz diye bağırıp çağırdım eşime."Ona mı takıldın , annem iyilikten başka ne yaptı".Biraz sesimi yükseltip annesi için saygısız dediğimde "annem haklıymış bak" dedi.Durup dururken bu cümleyi kurması saygısızlık değil de nedir.Asıl canımı yakan eşimin sessiz kalışı ve beni savunmaması.Kafayı yicem , ne yapmalıyım
Esiniz kok ailesinden zihinsel olarak kopmadigi surece siz kayinla da uyursunuz kp ile de ayni odada yatmak zorunda kalirsiniz kv ile de. Sizin esinizin hicbi numarasi yok dumduz sacmasapan bombos bir adam. Neden bosanmiyorsun? Konu acmak yerine aksiyon alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?