Kayınvalidenin tatil dönüşü son darbesi ve eşimin sessiz kalışı 😡

Merhaba , daha önce kayınvalide ile tatil yapma gibi bir hata yaptığımı ve kayınla aynı odada yatma gibi bir saçmalık yaşandığından bahsetmiştim.Döndüğümüz gün malum kişi benim de bulunduğum ortamda eşime şöyle dedi "Bu dünyada arkanı dönüp güveneceğin bir tek ben varım, başkası var mı bilmiyorum".Bi an ben mi yanlış duydum diye düşünüp tepkisiz kalıp dondum . Malesef doğru duymuşum.Eşim de mal mal bakıp cevap vermedi.Dönerken otobüste annenin o lafı neydi, tamam sevgi yok saygı da mı olmaz diye bağırıp çağırdım eşime."Ona mı takıldın , annem iyilikten başka ne yaptı".Biraz sesimi yükseltip annesi için saygısız dediğimde "annem haklıymış bak" dedi.Durup dururken bu cümleyi kurması saygısızlık değil de nedir.Asıl canımı yakan eşimin sessiz kalışı ve beni savunmaması.Kafayı yicem , ne yapmalıyım 😡😢
Tatil konunuz zaten faciaydı, çok üzülmüştüm maruz kaldığınız duruma. Eşiniz çok pasif gerçekten, ama kayınvalideniz de cidden sabır zorlayan cinsten.bence biraz sakinleyince eşinizi karşınıza alıp konuşun. Nelerden neden rahatsız olduğunuzu anlatın. Ve o kayınvalideden olabildiğiniz kadar uzak durmakta fayda var, ne demek arkanı dönüp güvenebileceğin bi tek ben varım demek... kıskanıyo mu eşinizi dite düşündürdü bana

Valla şöyle bir düşündüm de aslında eşinizin size kizmasi ve alınması lazım annem arkanda tek ben varım başka kimse yok dedi senden ses çıkmadı beni savunmadin arkasında ben de varım demedin diye kocanızın alınması lazım.
Yani olay şöyle olsa benim annem bana kocamın yanında senin arkanda bir ben varım başkası oldugunu sanmıyorum dese ve kocamın sesi çıkmasa var ya o kocayı ben öyle bir donup kaldırırım ki ...

Güvenilmeyi de bu kadar gözünüzde büyütmeyin. Birinin size güvenmesi onun açısından bir avantaj. Bi arkadaş demişti burda "Eski kocam bana sınırsız güvenirdi, en son g*tünü silebildiğine şükrediyordum. ".

Merhaba , daha önce kayınvalide ile tatil yapma gibi bir hata yaptığımı ve kayınla aynı odada yatma gibi bir saçmalık yaşandığından bahsetmiştim.Döndüğümüz gün malum kişi benim de bulunduğum ortamda eşime şöyle dedi "Bu dünyada arkanı dönüp güveneceğin bir tek ben varım, başkası var mı bilmiyorum".Bi an ben mi yanlış duydum diye düşünüp tepkisiz kalıp dondum . Malesef doğru duymuşum.Eşim de mal mal bakıp cevap vermedi.Dönerken otobüste annenin o lafı neydi, tamam sevgi yok saygı da mı olmaz diye bağırıp çağırdım eşime."Ona mı takıldın , annem iyilikten başka ne yaptı".Biraz sesimi yükseltip annesi için saygısız dediğimde "annem haklıymış bak" dedi.Durup dururken bu cümleyi kurması saygısızlık değil de nedir.Asıl canımı yakan eşimin sessiz kalışı ve beni savunmaması.Kafayı yicem , ne yapmalıyım 😡😢
Bu adamı çok bu aradınız?

Boşanmak gibi bir planın yoksa kendin sesini çıkaracaksın artık, senin kocanda iş yok ondan artık vazgeç bir gün sen ne diyorsun ya diye bir kavga çıkaracaksın kaynanana, bağırıp çağırıp. Yoksa daha çok laf duyarsın sen.

Esinizde adamlik yok. Kayninizla ayni odada yatarken susan adamdan ne bekliyorsunuz ki? Onceki konuda da demistim, o tatile gitmekle siz yaptiniz yanlisi, nerede yatacaginiza da tabi kayinvelide karar verir diye. Simdi yine ayni mesele, o tatili kabul edip size bir sey bahşetmisler gibi gittiginiz icin, annem sana iyilikten baska ne yapti dige sorabiliyor koca kişisi. Gecmis olsun ya boyle adamla isiniz zor

Onu zaman gösterir anne insanın dayanağı hayat arkadaşı olan eşidir deseydin bari . Neden içinize atıp kocalara bağırıyorsunuz napsn adam anasinin ağzına mı vursun ahh yeni gelinler .. cevap vermeyi üsluplu şekilde öğrenin artık yazık su adamlara

Onu zaman gösterir anne insanın dayanağı hayat arkadaşı olan eşidir deseydin bari . Neden içinize atıp kocalara bağırıyorsunuz napsn adam anasinin ağzına mı vursun ahh yeni gelinler .. cevap vermeyi üsluplu şekilde öğrenin artık yazık su adamlara
Bana yazık değil mi 😶.Olan bana oldu .Boşver geç diyen bir koca

Hayır boşverme gerekeni söyle ama hıncını eşinden alınca bişey düzelmiyor pasif bir eşin var o zaman sen aktif olacaksın
O an uzaktaydım o lafı dediğine emin olup öyle cevap vereyim dedim.Yanlış anlayıp sinirlensem ne kadar alıngansın dicekler biliyorum.Şimdi mesaj atsam geç oldu saçma olur

Offf eşek kadar insanlar anası memesini uzatsa emmem demez bunlar. Kayınvaliden öyle dediğinde tabi bı sen varsindir insan eşine bile guvenmemeli bana hiç güvenme diyip kahkaha atardım. Çok bı halt cümle kurmuş gibi boburlenmesine izin vermez mosmor yapardım orda onu.

Hep sessiz sakin, saygılı bir insan oldum.Kimseye cevap veremedim içime ata ata dert sahibi oldum bugüne kadar.Ama kimse kymetimi bilmedi

Hep sessiz sakin, saygılı bir insan oldum.Kimseye cevap veremedim içime ata ata dert sahibi oldum bugüne kadar.Ama kimse kymetimi bilmedi
Aynen genelde bende cvp vermem saygımı asla yitirmem, yüz göz olmam aslaa. Ama benim eşimde susan biri değildir. Böyle birşeyde karşısında kim olursa olsun cvp verir bana kalamadan o konuda şanslı hissediyorum kendimi🙏🏻

Back
X