- 24 Ocak 2021
- 12.906
- 29.706
- 548
- Konu Sahibi Sonya Blade
Allah aşkına neyini düzelteceksin böyle adamın, bari kendini düzelt biraz hazır cevap ol , sen de aşırı pasifsin...Düzeltmeye çalışmak istiyorum.Bu olanlar dışında mutluyduk.Ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah aşkına neyini düzelteceksin böyle adamın, bari kendini düzelt biraz hazır cevap ol , sen de aşırı pasifsin...Düzeltmeye çalışmak istiyorum.Bu olanlar dışında mutluyduk.Ama
Zaten ailelerimiz yüzünden ileride ya pısırık ya da benim gibi sinir hastası oluyoruz , bu kadar sessiz pasif olmanız belli ki çocukken bastırılarak ve eleştirilerek büyütüldüğünüz için, mutlaka terapi alın bu psikolojik durum sizi hayatınızın her alanında etkileyecektir, çocuğunuzun da sizin gibi kendini ifade edemeyen sessiz bir çocuk olmasını istemiyorsanız mutlaka ama mutlaka bu konuda yardım alın, eşinize de yüzüne gülmeyin biraz süründürün adam sizi umursamıyor bile , hele bu kayınla yatma meselesi nerden baksan saçma ve eşiniz tam bir mal ...Bu olay sonrası yaptığı tek şey sigaraya başlamak oldu, Zaten bahane arıyordu, ara ara içerdi.Sessiz ve gereksiz saygılı, naif bir insan olmamdan ben de şikayetçiyim.Ama bu özelliklerim kimseye bu yapılanları bana yaşatma hakkı vermiyor diye düşünüyorum.Ciddi anlamda değişmek istiyorum.Gerekirse terapi alcam.Ailem de çocukken hep bastırmıştı.Sağlıklı büyütülmememde en çok etkili olan baba kişisine baştan hakkımı helal etmiyorum ki maddi manevi hiç bir şeyini görmedim .Çok şükür bir şekilde annem okuttu hep başımızdaydı da bir yerlere geldim.Yani ekonomik özgürlüğüm var.Şu an konuşmuyoruz.Hiç yanımda olmadın dedim.Başta gittim bir hata yaptım tamam.Sonrasında saçmalıkların ardı arkası kesilmedi.Mecburiyetten bir gece kaldın tamam saçmaydı, o söylediği sözde saçmaydı ama kötü niyeti yok diye kapatmalar.Tüm gün migrenim tuttu sıkıntıdan . Yalnız olduğumu biliyordum da hiç bu kadar derinden hissetmemiştim.Dert sahibi oldum.
Dindar olmaya gerek yok ki , kocan varken kaynımla niye yatayım ben ortalığı yıkar yine yatmazdım , o saatte yola düşer başka bir apart kiralar veya en kötü otelde geceler sonra da dönerdim, konu sahibi de nasıl tepki vereceğini bilmiyor ki ...Dindar değilim ama kayınla aynı odada yatmak çok tuhaf geldi ya![]()
Kabul ediyorumAllah aşkına neyini düzelteceksin böyle adamın, bari kendini düzelt biraz hazır cevap ol , sen de aşırı pasifsin...
Terapi alcam başka çarem yok.İnsanlara karşı kendimi koruyamıyorım kaç yaşına gelsem de.Çocuk düşünmüyoruz Allah'tan.Bu adamdan da çocuk yapılmazZaten ailelerimiz yüzünden ileride ya pısırık ya da benim gibi sinir hastası oluyoruz , bu kadar sessiz pasif olmanız belli ki çocukken bastırılarak ve eleştirilerek büyütüldüğünüz için, mutlaka terapi alın bu psikolojik durum sizi hayatınızın her alanında etkileyecektir, çocuğunuzun da sizin gibi kendini ifade edemeyen sessiz bir çocuk olmasını istemiyorsanız mutlaka ama mutlaka bu konuda yardım alın, eşinize de yüzüne gülmeyin biraz süründürün adam sizi umursamıyor bile , hele bu kayınla yatma meselesi nerden baksan saçma ve eşiniz tam bir mal ...
Bence eşiniz konusunda ciddi ciddi düşünün, adam size saygı duymuyor , erkek kardeşi ile aynı odada yatıracak kadar gamsız, başka kadın olsa onu çoktan kapıya koymuştu, ben böyle bir adamı boşardım açıkçası sevemem ve saygı duyamam böyle bir herife ...Terapi alcam başka çarem yok.İnsanlara karşı kendimi koruyamıyorım kaç yaşına gelsem de.Çocuk düşünmüyoruz Allah'tan.Bu adamdan da çocuk yapılmaz
İnanın buraya yazarak yaşadıklarımın ne kadar anormal olduğunu daha iyi anlıyorum.Kendimden başka dostum olmadığını daha iyi fark ettim.Artık kendime daha çok yatırım yapıcam.Onla da severek evlenmiştim.Bunları yeni gördüm.Bence eşiniz konusunda ciddi ciddi düşünün, adam size saygı duymuyor , erkek kardeşi ile aynı odada yatıracak kadar gamsız, başka kadın olsa onu çoktan kapıya koymuştu, ben böyle bir adamı boşardım açıkçası sevemem ve saygı duyamam böyle bir herife ...
Bazı insanlar namahrem diye aynı wcyi falan kullanmıyor değişik şeylere dikkat ediyorlar kuzenleriyle bile tam ayrıntısını bilemiyorumDindar olmaya gerek yok ki , kocan varken kaynımla niye yatayım ben ortalığı yıkar yine yatmazdım , o saatte yola düşer başka bir apart kiralar veya en kötü otelde geceler sonra da dönerdim, konu sahibi de nasıl tepki vereceğini bilmiyor ki ...
Geçmiş olsun,acil şifa diliyorum.İcinde bulunduğunuz ruhsal çöküntüden dolayı bagişikliginiz çöktü.Her hastalığın sebebi moral bozukluğu içe atış.....Daha buraya çok yazıcam galiba ne kadar linç yesemde yorum yapan herkes sağ olsun.Geldiğimizden beri kahrımdan hasta oldum baş ağrısı burun akıntısı falan , yatıyorum.Bi an olsun öldün mü ne durumdasın diyen yok .Merhamet te yokmuş.İyi gün kötü gün herşey bomboşmuş
Çok teşekkür ederim.Bu hayat yolunda tek başımayım.Geçmiş olsun,acil şifa diliyorum.İcinde bulunduğunuz ruhsal çöküntüden dolayı bagişikliginiz çöktü.Her hastalığın sebebi moral bozukluğu içe atış.....
Koca hem gamsız,hem düşüncesiz hem vicdansız.....
Seven ve alttan alan bu ilişkide sadece sizsiniz,adamın umru değil, ihtiyaçları,sex açlığı gelsin adım atar,kadın ruhundan bir haber......
Canım sen boşanmayacaksin zaten e yapılan , söylenen herşeye de susup sonra eşine patliyorsun bu devran böyle gidecek madem o zaman sana taktik verelim.
Kayinvaliden o lafı soktu ya hemen orda
- annecimm neden öyle diyorsunuz biz birbirimizin arkasındayız ben onun esiyim bana güvenmeyecekmi yani çok kırıldım diyeceksin .
Sonra yalnız kalınca eşine
- annen öyle dedi ya çok kırıldım çok üzüldüm hiç beklemezdim diyip yumuşak yumuşak konuşursun sonra onlar düşünsün herkes çok akıllı mağduru oynuyor sen de oyna
Arkanı dönüp güveneceğin ben değilsem neden evliyiz diye sorabilrisiniz. Bunu sende düşünüyorsun ki annene gereken cevabı veremeyip beni küçük düşürdün annen bana saygısızlık yaparken senin sessiz duruşun beni kırdı o nedenle evliliğimi sorgulamaya başladım diyebilrisiniz.Merhaba , daha önce kayınvalide ile tatil yapma gibi bir hata yaptığımı ve kayınla aynı odada yatma gibi bir saçmalık yaşandığından bahsetmiştim.Döndüğümüz gün malum kişi benim de bulunduğum ortamda eşime şöyle dedi "Bu dünyada arkanı dönüp güveneceğin bir tek ben varım, başkası var mı bilmiyorum".Bi an ben mi yanlış duydum diye düşünüp tepkisiz kalıp dondum . Malesef doğru duymuşum.Eşim de mal mal bakıp cevap vermedi.Dönerken otobüste annenin o lafı neydi, tamam sevgi yok saygı da mı olmaz diye bağırıp çağırdım eşime."Ona mı takıldın , annem iyilikten başka ne yaptı".Biraz sesimi yükseltip annesi için saygısız dediğimde "annem haklıymış bak" dedi.Durup dururken bu cümleyi kurması saygısızlık değil de nedir.Asıl canımı yakan eşimin sessiz kalışı ve beni savunmaması.Kafayı yicem , ne yapmalıyım![]()