• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideniz çocuklarına ayrımcılık yapar mı?

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
benimki yapar, kızı çok çok değerlidir, ondan sonra kaynım gelir, en son eşim. eşime erkek kardeşi dışında ne kayınvalidem nede görümcem değer verir.

benimkide ayırımcılık yapıyor. kızı bişey yapmaz gelir gider sadece eşi hemen arar gel diye tabi anlaşmalı. kaynımda odasından hiç çıkmaz bir örtüyü düzeltivereyim demez. herşeyi eşim yapmış küçüklüğünden beridir ama hala hiç kıymet bilmez. bütün evini eşimle ben temizledikte bayramda millete kızım yaptı dedi. diğer taraftan kendi annemde aynıdır. herşeyi abime yaparlar paraları saçarlar resmen. gelinin hala kollarına bilezikler takıalr bana avcunu yala sen çıktın el oldun. ama işlerinide hep ben görürüm bişey oldumu beni veya eşimi ararlar abim alt katta yatıyor olur ama ona yazık vardiyeli çalışıyor.
aileler böyle ayırımcılık yaparlar söylediğinde ise yapmıyoruz derler etraftada yapmıyoruz derler. ama aile içini kimse bilmez.

benimki yapmaz çok şükür
büyük oğlu 11 yaşındayken trafik kazasında vefat etmiş:43:, eşim de yalnız büyümesin diye kaynım olmuş:1: yalnız sanırım bu olaydan ötürü biraz fazla şımartmışlar şu an pek başedemiyolar kendisiyle...ama bugünün şartlarında eşimle kaynım k.validemin gözünde bir, hiç hak geçmiyo

Bence bir anne evlatları arasında ayrım yapmaz,
ama evlatları evliyse,gelin veya damattan ötürü ayrım yapabilir diye düşünüyorum...
Çok şükür bizde bu tip olaylar yaşanmaz...

Anneside babasıda yaparlar, kızımda kızım, o kızlarını çanta gibi peşlerinde taşırlar. Eşimde bu durumun farkındadır. Eşim 16 yaşında evden çıkmış istanbula okumaya gelmiş o gün bugün ayrılar. Üvey evlat muamelesi görür. Bizim düğünümüze bile son gün misafir sanatçı olarak katıldılar. Sebepleride kızı bırakamadık. Kızıda 32 yaşında evli çocuk sahibi biri. kızlarıda onlara bağımlı yaşar zaten. Babası oturduğu evi satıp parasını damadıyla kızına verdi. Aynı baba oğlunun düğün masraflarını karşılamadı ama. Eşim ablamı benden üstün tutuyorsunuz der, yok hiç öyle şey olurmu derler, 4 yıllık evliyiz babası kızını bırakıpta daha bir kez olsun bizim evimize gelmiş değil. Sebep kızı bırakamam. Lanet gitsin kızlarıda kendileride, yine sinir bastı beni.

bende 3 görümce 2 kaynım var.ama kaynanam sağolsun o kdr çocuğunun içinde en çok eşime düşkündür.diğerleri yanına gelmesin hayatta demez gelmediler die.ama eşim bigün çıkmasın yanına (aynı apartmanda oturuyoruz.) hemen yatak döşek hasta olur. ıyyyyy sinirim zığladı yine

benimkide yapiyor.

her huyunu sevsemde bi bu huyuna alisamiyorum
benim 4 tane görümcem var, esimde en kücükleri. "Son Küp" derler bizim oralarda :)

Kizlarinada deger veriyor elbette ama esimin yeri bambaska. kendiside söylüyor zaten,
hatta torun ayrimi bile yapiyor.

kac tane torunu var ama benim cocuk yapmam konusunda israrli.
kizlarinin cocuklarini "el cocugu" olarak görüyor...
bizim cocugumuz bambaska olurmus öyle diyor :)

ben annemden babamdan böyle birsey görmedigim icn cok garipsedim.

benim kayınvalidemde çocukları arasında ayrım yapar ve kendi ağzıylada söyler bunu çok küçük yaşta evlenmiş kayınvalidem evlenir evlenmezde çocuk sahibi olmuş 17 yaşında ilk çocuğunu kucağına almış 20 yaşında ikinciyi yani eşimi 27 yaşında da en küçük oğlunu almış her zaman da söyler küçük oğlum başkadır diye. büyük olan çocukları askere gitti geldi onların yemin törenine gitmeyi söz konusu bile etmedi ama küçük oğlu yeni gitti askere yemin törenine gidicem diye eşiyle kavga etti evde huzursuzluk çıkardı ne yaptı etti perşembe günü oğlunun yemin törenine gidecek kayınvalidecim işte böyle

bilmem sevgi olarak ayrımı var mıdır bunun ama...eşimle daha iyi anlaştığı söyler..eşim mülayimdir biraz..ondan galiba...

benim kAYINVALİDEM İÇİNDE EŞİM ÇOK ÖZEL.
EN KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN.
BUNUN ARTILARIDA VAR EKSİLERİDE.

ay kızlar benim eşime üvey gibi davranıyor diye dert yanıyordum sizlerin durum dahada kötü.

düşkün olması iyi mi kötü kafam karıştı şimdi :37::37:

Back
X