kayınvalideniz düğünden sonra hediyeleri size verdi mi yoksa kendisi mi kullandı?

benim herşeyimi verdiler hemde o gece .

hiç öyle sorunlar olmadı. şans meselesi işte. sonuçta içlerine girmeden ne kadar tanıyabilirsinki aileyi..

benim vermedi.kendilerine gelmiş gibi kullanmışlar..ne bileyim kettle falan vardı kaynım almış..bende yüzsüzlük yapıp kalanları aldım..uyuzzz

ne vermesi bana gelenleri bile istedi yüzsüzlük yapıp :1:

:))) hıcbıseyı vermedı valla:) geldı bana dedıkı kızım senın butun esyan tamam ben onları kullanıom dedı:) sana gerek yok fazlalık olur dedı:D:D

ayınvalidemde allahı var şimdi akrabaları falan hediye getirdi hemen verdi yada akrabaları bana direk getirdi hakkını yiyemem şimdi.:1::1:

vermedı hemde arkada baska cocugu olmadıgı halde hatta mevlut yaptı tum arkadasları geldı ve hepsı afedersınız ama elını kolunu sallaya sallaya geldı bır kırık ev hedıyesı bıle getırmedıler :)
sıdmı bebek beklıyorum yenı konumuz bebek mevlutu bılıyorum yıne ellerı kolları bos gelıcekler

valla düğünde takılan altınları hemen eltime istettirim ama para hediye falan gelmiş hiç birini vermedi ihtiyacım olduğu haldee

vermedı hemde arkada baska cocugu olmadıgı halde hatta mevlut yaptı tum arkadasları geldı ve hepsı afedersınız ama elını kolunu sallaya sallaya geldı bır kırık ev hedıyesı bıle getırmedıler :)
sıdmı bebek beklıyorum yenı konumuz bebek mevlutu bılıyorum yıne ellerı kolları bos gelıcekler

arkadaşım ben doğum yaptım sadece oyun parkı olan beşikten aldılar ne altınmışş ne para nede çocuğa bir kıyafet bile yok herşeyi kendi annem yaptı mevlütt yaptımm hiç bişi yokk benim daha bebek arabam yokkk

şimdi konu başlığını okuyunca jeton düştü kızlar, biz düğünden hemen sonra bulunduğumuz şehirden başka bir yere geldik ve bugüne kadar kayınvalidem bi hediye bile getirmedi bize geldi kaldı ama konusu bile olmadı böyle bişeyin ama annem geldiğinde herkesin hediyesini getirdi. acaba kimse hayırlı olsunamı gelmedi yoksa hediyeleri yedimi.

Back
X