Kayınvalideniz giyiminize karışır mı?

PrensesMononoke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
529
1.203
34
Günaydın arkadaşlar,
Her yaz kayınvalidemi ziyarete gidişimizde aynı stresi yaşıyorum arkadaşlar. Dün akşamdan beri valiz hazırlıyorum, bi sokuyorum bi çıkartıyorum şortlarımı elbiselerimi valizden. Kayınvalidem aslında direk olarak giyimime karışmıyor ama sürekli olarak benim yanımda kızına 'dışarıya o şortla çıkma, askılı giyme,denize girerken bikininin üzerine şort giy' gibi şeyler söylüyor. Ben de acaba kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi bi durum mu var diye gerilim yaşıyorum:KK48: ama bu sıcakta da kot pantolon giymek istemiyorum.
İşin aslı kendi ailemin yanına giderken giyimime biraz daha dikkat ediyorum. Bi yandan kendime kızıyorum niye çifte standart yapıyosun eşinin ailesinin yanına giderken de dikkat et diyorum. Bi yandan da kocaman kadınsın milletin lafıyla mı ne giyeceğine karar vereceksin nerde ne giyeceğini bilmiyor musun diye kendime kızıyorum.

Aslında şöyle de bir durum var benim ailem daha kırsal bir yerde yaşıyor ve ben zaten öyle bi yerde ailem söz konusu olmasa da açık giyinerek rahat edemem. Eşimin ailesinin yaşadığı yerde ise gözlemlediğim kadarıyla herkes rahat giyiniyor ve kimse göze batmıyor.
Yani anlayacağınız bi taraftan kayınvalidemi çok seviyorum ve üzmek istemiyorum ama bi taraftan da ona yaranmak için kendimden taviz niye veriyorum diye kendime sinir oluyorum.:KK12:
Siz de durumlar nasıl? Siz de benzer sıkıntılar yaşıyo musunuz, eşinizin ailesinin yanında giyiminize ekstra dikkat ediyor musunuz?

her zaman cok guzel giyindigimi soyler durur...karismasini gerektirecek bir durum olmaz..genelde onlara gore kapali giyinirim...

Günaydın arkadaşlar,
Her yaz kayınvalidemi ziyarete gidişimizde aynı stresi yaşıyorum arkadaşlar. Dün akşamdan beri valiz hazırlıyorum, bi sokuyorum bi çıkartıyorum şortlarımı elbiselerimi valizden. Kayınvalidem aslında direk olarak giyimime karışmıyor ama sürekli olarak benim yanımda kızına 'dışarıya o şortla çıkma, askılı giyme,denize girerken bikininin üzerine şort giy' gibi şeyler söylüyor. Ben de acaba kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi bi durum mu var diye gerilim yaşıyorum:KK48: ama bu sıcakta da kot pantolon giymek istemiyorum.
İşin aslı kendi ailemin yanına giderken giyimime biraz daha dikkat ediyorum. Bi yandan kendime kızıyorum niye çifte standart yapıyosun eşinin ailesinin yanına giderken de dikkat et diyorum. Bi yandan da kocaman kadınsın milletin lafıyla mı ne giyeceğine karar vereceksin nerde ne giyeceğini bilmiyor musun diye kendime kızıyorum.

Aslında şöyle de bir durum var benim ailem daha kırsal bir yerde yaşıyor ve ben zaten öyle bi yerde ailem söz konusu olmasa da açık giyinerek rahat edemem. Eşimin ailesinin yaşadığı yerde ise gözlemlediğim kadarıyla herkes rahat giyiniyor ve kimse göze batmıyor.
Yani anlayacağınız bi taraftan kayınvalidemi çok seviyorum ve üzmek istemiyorum ama bi taraftan da ona yaranmak için kendimden taviz niye veriyorum diye kendime sinir oluyorum.:KK12:
Siz de durumlar nasıl? Siz de benzer sıkıntılar yaşıyo musunuz, eşinizin ailesinin yanında giyiminize ekstra dikkat ediyor musunuz?
kesinlikle kızını uyararak size de duyuruyor.
ben dikkat ederim. yanlarında şort atlet giymem. çünkü ben bekarken de giymezdim benim için değişen bir şey yok. ama giyiyor olsaydım da dikkat ederdim. her şeyin makul olanı var. yazlıkta da çok kısa giymem. rahat terletmeyen şeyler giyerim
kayıpederimin yanında k.çımın altında şort giymem gerekmiyor. illa göğüs dekoltemi göstermem gerekmiyor. tatilde de olsam sereserpe güneşlenmem gerekmiyor. denizden çıkınca plaj elbisemi giyiyorum hemen.

Hic fikrini söylemedi ama sanmıyorum acık giydigimi düsündügünü.
Dikkat ediıyorum yine de tabi ki, yine bisey soylemez ama ben rahat edemem sanırım

kesinlikle kızını uyararak size de duyuruyor.
ben dikkat ederim. yanlarında şort atlet giymem. çünkü ben bekarken de giymezdim benim için değişen bir şey yok. ama giyiyor olsaydım da dikkat ederdim. her şeyin makul olanı var. yazlıkta da çok kısa giymem. rahat terletmeyen şeyler giyerim
kayıpederimin yanında k.çımın altında şort giymem gerekmiyor. illa göğüs dekoltemi göstermem gerekmiyor. tatilde de olsam sereserpe güneşlenmem gerekmiyor. denizden çıkınca plaj elbisemi giyiyorum hemen.
uslubunuz ve seçtiğiniz kelimeler fazlasıyla rahatsız edici

niye mahçup olacaksınız ki eğer mahçup oluyosanız demekki yolunda gitmeyen bir açıklığınız var bence insanın kendisine vermeyeceği bir cevabı olmamalı mahçuplukta neymiş kimseye göre giyinecek deilim eşim beni kabul ediosa sorun yoktur..

benımkı karısmaya calıstı ama renklere
sureklı bana pembe sarı renklerde seyler gıydırmeye calıstı
ısım geregı hep takım gıyerım yada tek parca elbıse
ısrarla bana lımon sarısı ve pembe gıydırmek cabasına gırdı :KK70:
tabıkı gıymedım
aldıklarını da dolaba koydum tesekkur ederek

Şimdi bu karışmak değil de Kv ye göre uygun olup olmamak demek ki

Tatilde idik eşime dedim ben dönünce işe de böyle gideceğim kahkaha attı

Ben de dedim ki ben aynı ben popo aynı popo güldük eğlendik

Her yere uygun giyim vardır bodrum da piponun ağzında şortla gezerim sitenin bahçesine dizimde şortla inmem

Kv tatil yöresinde ise giyilebilir ya da akşam olabilir ama bazı yerlerde uygun olmaz ki siz zaten annenize gidince giymiyormuşsunuz

Size karışılması değil de alışık olmadığınız ortam hakkında bilgi verilmesi bunu da açıkça söyleyemediği için laf içinde söylemesi gibi geldi

Bir de tabi bazı aileler vardır kp yanında gelin açık giyinmez biz Görümcemin eşi ile tatile gitmiştik toplamda 3 kere gördüğüm adam ile ilk gün ne yapacağım demiştim ama şimdi alıştım

X