kayınvalideniz size rüküş dese?

otoportre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
13
4
86
35
Antalya
kızlar 6 aylık evliyim kayınvalidem 5 aydır yanımızda (eşi olmadığı için bizimle yaşıyor) iyi anlaşıyoruz bi sıkıntı yok genel anlamda ama benim evin içindeki giyim tarzıma takmış durumda. sabahları pijamayla oluyorum kahvaltıdan sonra da eşofman altı falan işte klasik ev hali. bana birkaç kez şık giyin biraz hep rüküşsün gelin olduğun belli olsun dedi.şarteller atıyor bu lafı duyunca benim. yani evde herkes ne giyiniyor merak ettim. siz olsanız nasıl tepki verirsiniz??? canım çok sıkkın!!!

Kendisi kalktığı zaman makyajını yapıp takım elbisesini giyen bir kadın mı?
Herhalde eşofman giyeceksin. Evdwsib. Rahat etmen gereken yer.. Sen susarsan tepene çıkar haberin olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tabiki öyle değil. bende siz abiyeyle geziyosunuz da ben mi rüküşüm diyebildim sadece. odama kapandım. az önce geldi küstün mü bana diyo. kocana güzel görün süslen püslen diyo hala. bende ne giycem evin içinde ne giyebilirim hem oda eşofmanla oturuyo dedim bi daha demem ders oldu bana diyo bi de.hey Allahım yaa

En doğrusunu söylemişsin. Canını sıkma anlamış o da hatasını. Kocanın derdi ona mı düşmüş tövbe ya?

En doğrusunu söylemişsin. Canını sıkma anlamış o da hatasını. Kocanın derdi ona mı düşmüş tövbe ya?

aynen öyle derdi ona düşmüş valla :) kocana kapıyı aç,kocana çay koy,ekmeği bitse bile kendisi istemeye fırsat kalmadan kocana ekmek ver gibi gibi gibi..oof of işte napıcaksın başa gelen çekiliyor...

ben olsam senin yerinde sabah kalktığım gibi hemen saçımı makyajımı yapıp giyinirim o şekilde kahvaltıya otururum... bakalım o zaman nasıl karşılayacak :)

Bütün evin islerini onun üzerine yik, kahvaltiyi yemegi vs. söylenirse, "benim vaktim yok, senin lafni dinleyip kendime cok daha özen gösteriyorum, diger ev islerine vaktim kalmiyor" de..

Hey allahim ne insanlar var yahu. Ama neticede gelinsin, yani gözünün üzerinde kasin var, mutlaka bi kusur bulmasi lazim. En iyiside ayni en cadisida vallahi !

Son düzenleme:
evimde de rahat etmeyip , nerde edeyim derim benn olsammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…