Kayınvalideniz sizin evinizin yanına taşınma hayalleri kurarsa..

afrodit_83

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
49
1
6
Diğer
ne yapardnız? Benimkinin öyle bir hayali varda karşımızdaki evlerden biri satlıkmış. Bana onu söylüyor kayınbabamda kızdı.Napacaksın dedi. Eşimde kayınbabama katıldı ama yinede tedirginim. Mümkün değil yan yana yapamayız.O zaman hergün sabah gelir akşam gider evine. Ha onun evine gelin olarak gitmişim ha komşu olmuşum.İkiside aynı şey. siz ne yapardınız nasıl vazgeçirirdiniz? bu arada eşime söylesem benim annemi istemiyomusun der bana kızar.Ama kendide yanımızda yaşamasını istemiyor fakat belli etmiyor

kaynanan nasıl bırı? anlaşılır bı tıptemı..yanı sana kızım olur tamam tarzımı...aman hos gercı oylede olsa ınsan dıbınde ıstemıo pat cat gelmesını..eger kayınbaban pasıf bı adamsa karısı tabıkı ona soz gecırır tasınabılır..yanı kımın ağırlığı daha cok ona bağlı
ayrıca o konudada haklısın sen esıne desen hemen erkek savunması sen benım annemle ne alıp veremedıgın var söylenmeye baslar

tek sey dua etmek bence:1:

Cnm önceki açtığım başlıklarda okuyanlar bilir kayınvalidemn bebeğimi dudaktan öpmesi konusunda sitem etmiştim. Şimdi dudaktan öpmüyor ama yinede rahatsız oluyorum bebeğimi sevme şeklinden. (hemde fazlasıyla) Ama tabi bişey diyemiyorum. Normal olduğu gibi konuşsa bebeğimle neyse ama kendinden farklı oluyor bebeğimi severken.çDeğişik konuşuyor,kelimeleri sırf şirinlik katmak için değişik söylüyor ve çok gıcık bir türkü uydurarak seviyor.Bilmiyorum ben kayınvalideme hiç bi zaman sinir olmadım.Ama bebek doğdu öpme olayları başladı sorunlar başladı hala defalarca öpüyor hemde uyuyan çocuğu..Allahtan dudaktan öpme meselesini halledebildim ama yinede o kucağına aldığında tedirgin oluyorum.Haftada 1 defa bile görmeye rahatsız olmaya başladım. Benim onun kullandığı bir iki kelimeyi güzelce düzeltmem lazım.Neyse bunu kayınvalidemle aramdaki ilişkiyi bilmen açısından dedim.Benm kayınvalide maalesef öyle modern, görgülü biri değil. Bebeğimi görür görmez gösterdiği davranış ziyadesiyle can sıkıcı.. Zaten aramız iyi olsa bile ben yalnızlığı seviyorum.O da tam tersini sürekli beraber olmayı seviyor.Allahtan kayınbabamın sözü geçer.
Bunu söyleme nedenim aramızdaki ilişkiyi bilmeniz için.Tekrar bu öpme meselelerine girmek istemiyorum.Aşağıda zaten bu meseleleri tartıştığım başlığım var.Konu hakkında yazmak isteyen oraya yazabilir ama burda sorduğum soru farklı öyle bir hayali olsa kayınvalidenizin brlikte yaşamak gibi ne yapardınız?

Son düzenleme:
Sana hak veriyorun ta en basindan beri (kayın valide ve bebek konusu)..
Fakat su an actigin konu,pekte gerekli gelmedi bana.dur bakalım, o günler gelsin geleceği varsa..hersey ciddiye binsin, sen şimdiden bu güzel günlerini mahvetme..
Direkt konuya cevap verecek olursam, isterse ayni apartmanda olunuz, eger sen mic mic bi arada olmak istemiyorsan, kalene öyle zirt pirt girip cikamaz..herkes yerini ve haddini bilsin..

Son düzenleme:
benimde canım sıkılırdı duruma , ama daha ortada bişi yok ses etme bakalım,

eşine de belli etme tepki çekersin,

bir arkadaşım buna benzer bi durumla karşılaşmıştı , gerçi onun kv si eli almıycak kiraya gelicekti, evsahibini tanıyordu arkadaşım gidip konuşmuştu da öyle kurtulmuştu :1:

kayınvalidem benim evimin yakınlarına taşınmayı hayel kurarsa, bende o taşındığı zaman başka eve çıkma hayallerimi kurardım hehehe :13:
:52::36:

Son düzenleme:
Kayinpeder istememis zaten, konuyu hic irdelemeyin. Bu konu hakkinda konusuldukca olay ciddiyete biner, bu da isinize gelmez herhalde... Birakin hayal olarak kalsin. Eltim altli ustlu oturduklari halde yillardir kayinvalidemin bu hayali ile ugrasiyor, ama dallatip budaklandirmadan. Kayinvaldemin derdi de kapagi eltimin evine atmak yillardir, sanki butun gun kadinin evine on defa inip ciktigi yetmiyormus gibi..:53:

ne yapardnız? Benimkinin öyle bir hayali varda karşımızdaki evlerden biri satlıkmış. Bana onu söylüyor kayınbabamda kızdı.Napacaksın dedi. Eşimde kayınbabama katıldı ama yinede tedirginim. Mümkün değil yan yana yapamayız.O zaman hergün sabah gelir akşam gider evine. Ha onun evine gelin olarak gitmişim ha komşu olmuşum.İkiside aynı şey. siz ne yapardınız nasıl vazgeçirirdiniz? bu arada eşime söylesem benim annemi istemiyomusun der bana kızar.Ama kendide yanımızda yaşamasını istemiyor fakat belli etmiyor

Seninki yine iyimiş..komşu olma hayali kuruyor..
Benimki gelip bizzat yerleşme niyetinde evime..en ufak bir ışık görmesi yetecek..
bana yaşattıklarından sonra böyle birşeyi nasıl bekliyor anlamıyorum..:19:dolap alacağım mesela benim eşyalarım ona sığar diyor..:27:
hemen kendine pay çıkarıyor tövbe tövbe..

Seninki yine iyimiş..komşu olma hayali kuruyor..
Benimki gelip bizzat yerleşme niyetinde evime..en ufak bir ışık görmesi yetecek..
bana yaşattıklarından sonra böyle birşeyi nasıl bekliyor anlamıyorum..:19:dolap alacağım mesela benim eşyalarım ona sığar diyor..:27:
hemen kendine pay çıkarıyor tövbe tövbe..

kayınbaba yokmu da?

ben kayınvalidemn bu düşüncesine önce güldüm geçtim ama sonradan korkmaya başladım.Çünkü evin fiyatı çok uygun ve kaynım evlenecek. Ev almaları iyi olacak. Ayyy korkulu rüyam oldu bunu düşünmk..

Benimkinin de vardı. :31:

Hiç üstüne gitmedim.

Geel, taşın falan dedim.

Artık demiyor.

Sanırım beklediği randımanı alamadı.
:1:

merhaba canım seni anlayabiliyorum.bende görümcemi pek sevemedm hala da öyle.oda bizm aldıgımız evin yakınından ev aldı.ama allahtan arası 5 10 dk var.ben yanlızlıgıma çok düşkünüm o ise öyle değil gezmekten evde yemek yapamıyo.sabah cayı ayrı akşam çayı ayrı gezmelerde.bense hiç sevmem öyle şeyleri.hatta bizim siteye baktılar ev almak için allahtan fiyatlar yüksek geldide alamadılar.alsalardı eminim o evi satardım.çünkü sevmiyooooruumm.bunu eşimde biliyo ve bişey demiyo.çünkü benm hakkımda sağda solda konusmus biri zamanında ve çok kıskanc biri. :47:

Hiç oralı bile olmazdım, istedikleri yere taşınabilirler. Koskoca Türkiye'ye mi sığmadık :1: Yakın olmaları her gün evime gelecekleri anlamına gelmiyor sonuçta, kapımı kapattıktan sonra herkesin kendi evi :ssz: Ancak, bizim evimize taşınma yani birlikte oturma hayalleri kurarsa... Evet o hayali yıkarım :51:

Benimki esim kendisine ev tahsis edip o,bakımını maddi anlamda üstlendiği halde hala istiyor.ilk ev aldigimizda sormus esime kac odasi var diye:)ben de 5yildan sonra ilk evimize geldiginde 21gunluk sürede sürekli öyle birşeyin olmayacağınızın lafını soktum her fırsatta,morali bozuldu ama bu benim sorunum değil .siz de öyle cevreden ornekler verip kafasının basmasını sağlasanız nasil olur?

Benimki esim kendisine ev tahsis edip o,bakımını maddi anlamda üstlendiği halde hala istiyor.ilk ev aldigimizda sormus esime kac odasi var diye:)ben de 5yildan sonra ilk evimize geldiginde 21gunluk sürede sürekli öyle birşeyin olmayacağınızın lafını soktum her fırsatta,morali bozuldu ama bu benim sorunum değil .siz de öyle cevreden ornekler verip kafasının basmasını sağlasanız nasil olur?

konuyu hiç açmamayı düşünüyom. O kadar çocuğu var bize kafayı takmış durumda..kayınbabam Allahtan hayır diyo

Son düzenleme:
Back
X