- 24 Mart 2019
- 3.037
- 4.167
- 133
- 38
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
Sende o yemeği başından aşağı dök... Hadsiz ne olacakFarklı şehirlerdeyiz. Evde karışık dolma yapmıştım gideceğimiz için yanıma aldım orda yeriz diye. KV de sarma yapmış. Ben de sofraya götürürken benim yaptığım dolmalar ve onun sarmalarını aynı tabakla sofraya götürdüm. KV yok dolma olmamış içi diri kalmış falan bir sürü eleştiri yaptı sofrada sonra mutfağa gidince kokmuş bu dolmalar diye tabağı tamamen çöpe boşalttı. Oysa ki kokmamıştı yeni yapmıştım bir de o sarmaları da benim yaptığımı zannetti sadece sarma yemişti o da kendi yaptıkları yani.
Doğumumda kv evinde kalmıştım. Annem de çorba yapıp gelmişti. Annem gidince kv odama gelip kızarak "ben sizin yemeklerinizi bilmem gel bak" dedi. Gittim baktım bildiğimiz yoğurtlu çorba. Neyse onu da bir süre sonra çöpe döktüğünü gördüm.
Ya böyle iğnerek bakıyor suratıma ve yaptıklarıma. Ben de yanlarına gidince elimi sürmüyorum hiçbir şeye. Sonra ona da laf sokuyor. İşte ben olsam oturduğum yerden bile olsa yardım ederim falan diye. Ben hiç duymamazlıktan gelip hiçbir şey yapmamaya bebeğimle ilgilenmeye devam ediyorum. Haddini bildirmek istiyorum ama kalp kırmak istemiyorum. Biliyorum benim kalbim kırılıyor böyle de. Böyle insanlardan koşa koşa uzaklaşmak istiyorum ama zorunlu akrabalık işte