• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidenıze ne sıklıkla uğrarsınız?

kayınvalidesiyle başka şehirlerde oturan gelinlere imreniyorummm.ne güzel olur kıymetli olurlar.hiç değilseee ağğız dalaşları olmazzz:47:

Bizim restoranimiz var kocam gece Gelir 6 aydan alti aya sanki onlar gelir ama 45 dak uzaktalar yakin olsada fazla gitmezdim kendi aileme gidemiyorum

az gitmiyorsun ki canım.haftada 2 defa az mı eşinin bu konuda sana baskı uygulaması çok yanlış.daha ne kadar sık gidebilirsin ki.sonuçta seninde bir evin işin gücün var.böyle haddinden fazla beklentileri olan insanları anlamıyorum.hayatı zorlaştırıyorlar sadece

kayınvalidesiyle başka şehirlerde oturan gelinlere imreniyorummm.ne güzel olur kıymetli olurlar.hiç değilseee ağğız dalaşları olmazzz:47:

sen öyle san :)) bayramdan bayrama olsa da asla lafın altında kalmam şak diye yapıştırırı valla :)) kimsenin beni ezmesine izin vermem ..hatta eşimin yanında söylüyorum valla :))

bize de iki dk. mesafe bende haftada bi gün anca giderim ilk evlendiğim zamanlar her gün giderdim daha sora iki güne bi oldu şimdi de haftada bir anca işte napalım bizim de işmiz gücümüz var yani

benim kayınvelidemler bize 3 saat uzaklıkta..en sık gittiğimiz 2 ayda birdir herhalde,oda 1 gece kalabiliyoruz eşim pek izin alamıyor...haftada 1 telefonla konuşuruz...uzak yaşamaktanmıdır bilmiyorum ama oda bende birbirimizi çok seviyoruz...kendisi der hep, gelmek için sıkıntı yaratmayın nasıl uygun gelicekse öyle yapın...çok anlayışlıdır...eşimde hiç sıkmaz beni ara falan diye...

bence senin kayınvaliden abartmış...haftada 2 yi az buluyosa 2 günde kendisi sana gelsin..sonuçta öyle küçük çocukla kolay çıkılmıyor...e tabi eşininde biraz anlayışlı olması gerek...

biz beş dk mesafedeyiz haftada iki defa gideriz kaynanam çok hanımefendidir şimdiye kadar bi dokundurmasını görmedim bence bu akıllı bi kadın olmasındanda kaynaklanıyor,oğlunu çok sever değer verir banada aynı şekilde saygılıdır bende ilerde onun gibi olmak isterim:81::81:

daha 2 hafta oldu evleri ayıralı ama yakın bi yere taşındık haftada 4 kere gittik ama yetmedi neden hergün gitmioruz neden beraber yeyip içmioruz daha önemlisi neden ayırdık evi bi sürü soru onlarsız ne adım atabiliorum bi karar veremiorm hep içimdeler çok bunaldımm

Biz haftada bir mutlaka görüşürüz ama her zaman kayınvalideme gitmeyiz. 2. adres bizim ev.. görümceme hiç gidilmez (enişte tavrı koymuş kimse bir şey diyemiyor) eltim de karşıda oturuyor. herkesin ona gitmesi zor oluyor. eltim hiç sıkıntıya gelemez, öyle yemekle filan uğraşamaz zaten.. kayınvalidem hiç imada bulunmadı, bir şey demedi gelmiyorsunuz diye.. dedirtmedim.. şikayetçi değilim kayınvalideme gitmekten de bana gelmelerinden de.. umarım aradaki farkı görüyorlardır. ben eşim mutlu olsun diye yapıyorum..

annemlere de haftaiçi bir akşam gitmeye çalışıyoruz genelde.. ben de yemek yapmaktan kurtulmuş oluyorum bir akşam hiç değilse:))

çocuk olunca seyrekleşecek muhtemelen bu gidip gelmeler..

NİŞSANLIYKEN HER HAFTA, EVLİLİĞİN İLK 2 YILI 2 HAFTA BİR, EVLİLİĞİMİZ 3 YILI BİTTİ PAŞA GÖNLÜM NE ZAMAN İSTERSE O ZAMAN GİDERİM.
sıkıldım bu muhabbetlerden ne zaman musaıtsem oz aman gelırım.
senın gonlunumu yapacam oglunun gonlunumu yapacagım sasırdım demem gerekıyorda işte büyük diye söyleyemiyorum :47:

Malesefkiiiii hafta içi hergün..

Hafta sonu gitmiyoruz bunun içinde pazartesi gittiğimizde duyduğumuz laf "kaç gündür zaten gelmiyorsunuz" çıldıriciğimmmmm :52:

Son düzenleme:
bende eşimde çalışıyoruz küçük çocuğumda var haftada bir günüm var onuda kendimize ayırıyoruz
kayınvalidemle aynı şehirlerdeyiz ama 15 günde veya ayda bir anca gidebiliyoruz ki böyleside daha iyi oluyor

ben çalışıyorum akşam yorgun oluyorum bahanem bu :9: 2 haftada 1 gidiyoruz fazlasınada gerek yok böylesi iyi çok şükür

iki haftadır evliyim son bir haftadır bir gn aralıkla görüşüyoruz:60::60:

Yakın zamana kadar çalıştığım için 15 günde yada ayda bir gidiyorduk. Şimdi ise hamile oldugum ve doktorum araba yasagı koydugu icin gitmiyorum. Bu durum beni cokta üzmüyor acıkcası. Cünkü ilk evlendiğimde 1 yıl beraber oturdum. SSonrasında ise mesai yapar gibi sabah eşim işe giderken bırakır akşam iş çıkışı uğrar alırdı. Yıllarca evimin düzenini bilemedim bu yüzden. Neyseki önce calısmaya basladm şimdi hamileyimde kurtuldum :27:

istanbulda ayrı yakalarda oturyoruz. zaten ben çalışıyorum. 2 de çoçuk var. 15-30 günde bir gideriz. öyle telefolada konuşmam.

Eşimde bende çalışıyoruz üstelik birde kuzucuğumuz var biz haftada 2-3 kez gideriz ama ben bu gitmeleri hiç dert etmem yerim içerim yıkarım çıkar gelirim düşman evi diil ya eşimin ailesi

Son düzenleme:
Back
X