• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidenize sert çıkışlarınız oldu mu?

Valla kızlar kusura bakmayın bence fazla ince düşünüyorsunuz. Varsın yıkasın çamaşırlarınızı. ben benimkilerin tıkanmasından mutlu olurum. Sinir olmam. İç çamaşırımmı mı görmüş. Görsün. Kendisi insan değil mi kendisi çıkarmıyor mu kirli çamaşır? Ya da içince seksi çamaşırlar mı var, o rahatsız olmuyorsa ben neden olayım? Netıcede o camasırları ele güne degıl kocama gıyıyorum. Onu da zerre kadar ılgılendırmez. kendisi benim kirli donlarıma ellemekten, o çamaşırlarıma bakmaktan iğrenmiyor utanmaıyorsa ben hiççç utanmam... Kendi düşünsün. benim işim görülmüş olur:)

kayınvalidem özünde iyi bir insandır ne yaparsa içinde kötülük olmadığını bildiğim için ses çıkarmamaya çalışırım ama bi kere beni çıldırtmıştı bende biraz sert çıkmak zorunda kaldım eşimde yanımızdaydı oda annesine kızdı

sert çıktım evet.15 günlük lohusayken beni azarlamalarına dayanamadım ve anne beni bi daha azarlama dedim.elimde olmadan hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım.annem yoktu yanımda,kayınvaldem de içinde ne tuttuysa fırsat bildi heralde bebeğimi emzirmemden tutun da meme ucu yarası yüzünden bile beni azarladı.40 gün kaldı yanımda 15. gün patladım Allahtan.sorunlarım da vardı.doğumdan 1 hafta önce biyopsi yapılmıştı.20 gün sonra sonuç gelir dediler.yavrum kucağımda onu annesiz bırakmaktan mı korkayım,ilk bebeğim acemilik mi atayım yoksa hanfedinin azarlamalarını mı sindireyim?eşim de yanımızdaydı,herşeye şahit olduğundan bana hak verdi.tabi annesi yatınca konuştuk.zaten annesi de özür diledi.ben seni kızım gibi gördüğümden öyle rahat konuşuyorum dedi ama ben kızının onla konuştuğu gibi konuşsam ortalık ne hale gelir siz düşünün.ben ölürsem bebeğimi kimseye bırakma demiştim ne kadar etkilendiysem.hep arıza bu kayınvaldeler.Allah ıslah etsin.

Dizimde ki kisti aldırmıştım geçen nisanda. Tabi sadece hastane ziyareti yaptılar kendileri. Sonraki raporlu olduğum dönemde ne arama ne sorma. Neyse bigün görümcemin kayınvalidesinde otururken ameliyattan açıldı konu : -Aaa sen ameliyat mı oldun dedi bana :27: bende :- nasıl ilgili bi kayınvalidesin yaa diye çiğrinmiştim :36:

Herkesin ortak cevabı bir olay karşısında tatlı ve uygun dille durumu izah etmek oluyor ya hani yokmudur hiç sert ve net bir dille istediğini söyleyen ve sonucunda hangisi işe yarıyor merak ettim.

ilk örnek benden gelsin o zaman,

Çalışıyordum işten gelirim kv hiç birşey yapmaz zaten ben herseyı yemek bulasık camasır vs hepsini kendım yaparım ve mısafır gıbıde hıssettırmem kendilerini.. en hassas konumun yatakodamdaki çekmeceler kirli çamasır sepetim oldugunu laf arasında sıksık söylemişimdir, yani kirli çamasır sepetimin baskasının gormesınden oyle rahatsız olurum ki bunun ıçın mısafır yatak odamda ayr kırlı sepetı vardır.

Birgün işten eve geldim, bizim kirli sepetindeki çamasırlar yıkanmıs ve bu konuda hassaslıgın daha 1 gece oncesınden konusulmasına ragmen, (kv degıl annem bıle yapsa kızarım yanı)öyle sinirlendimki,

(çamasır sepetini 2 gune bır yıkarım cok cıkarıyoruz camasır oyle haftalık falan degıl yanı )

Direkt kv gittin : anne neden kırlı sepetındekı camasırlara dokunuyorsun benım orda ozel camasırlarım ıc camasırlarım esımın ozel esyaları var bu konudakı hassasıyetımı bılmıyormusun, dün söylemesem neyse dedim.
kv: yok kızım ben senın kılotlarını ayırdım bakmadım oğlumunkileri aldım yıkadım oyle durmasın dedım,dedi.
ben: anne son kez diyorum asla yatak odamdakı camasır sepetini bir daha karıstırma çok ciddi uyarıyorum dedım.

hep tatlı dılle dedım anlamadı şimdi sert uyardım bundan anlıyor.

sizdede var mı böyle örnekler yoksa herkes tatlı dıllemı soyluyor, ben bıraz cırkeflık mı yapıyorum merak ettım,:34:

ayyy buna bnzerini memlekete kayınvalideme gittiğimde ben yaşadım ben iç çamaşırımı vermiyordum sen tut ben yokken valizden al delioldum eşimle ben bi geldik çamaşırlar yıkanmış katlanmış iyilik yapmış bana eşime bi bakış attım ne demek bu şimdi der gibi eşim söylemiş güya iç çamaşırı konusunda hassas bi yapma trip attı ben tınlamadım bişey demedim terslemedim aynı evde olsak sürekli dayanamazdım bende

Dizimde ki kisti aldırmıştım geçen nisanda. Tabi sadece hastane ziyareti yaptılar kendileri. Sonraki raporlu olduğum dönemde ne arama ne sorma. Neyse bigün görümcemin kayınvalidesinde otururken ameliyattan açıldı konu : -Aaa sen ameliyat mı oldun dedi bana :27: bende :- nasıl ilgili bi kayınvalidesin yaa diye çiğrinmiştim :36:

çiğrinmiştim sefdim bunu:46::46::46::46:

ooo valla bu ıyıymıs he ben hep sakayla karısık soylerdım sonra herkes kendı bıldıgını okurdu bende bı deneyeyım belkı bu cozum olur bakalım =)

Benimde kv heryere yanında goturmek istio karşısında istemiorm die bagiriniorm yine bos ertesi gun yine ario yine hayr diorm yine ariyo acaba bunun cozumu nedir:)

konu sahıbı arkadasım en guselını yapmıssın herkes kendı evının kurallarını olusturmak zorundadır
mısafır gelen kısı evın duzenıne ayak uydudur kendı duzenıne cevırmeye calısmaz... Bunuda ıfade etmenız hassaslıgınızı belırtmenız ıyı olmus anlamayıncada sert bır dılle uyarmıs olmanız ıyı olmus özendim kayınvalidenizde allahtan kavgacı bır tıp degılmıs kı susmus...
ınsan aklı basında olunca anlıyor demekkı...

Sızın gıbı yapabılmeyı cok ısterdım tatlı dılle cok kez uyarmısımdır kayınvalıdemı ona ragmen ters teper bagırır yada 3-5 gun asla konusmaz ufak bır cocuk gıbı onune koydugunu yemez soru sorarsın cevaplamaz bırde sert cıkısmaya kalksam neler yapar dusunmek dahı ıstemıyorum...4 yıl agzımı acmadım kayınvalıdeme kalbını kıracak tek bır soz agzımdan cıkmamıstır ama bırgun oldu oyle laflar zıkredıldıki sonu çok fena oldu tutamadım kendımı sertınde sertı oldu soyledıklerım şimdi konuşmuyor gorusmuyoruz...

benim ki artık kendini aştı biri bana bişey diyeceği veya soracağı zaman kaynana araya giriyor sorma kızıma öyle şeyler o benle bile konuşmuyor o konuları çok kızıyor, hoşlanmıyor bi daha sorma diye sinyali veriyor.

ben evimde birşeyi karıştırdı diye hiç kızmadım hoş oda karıştırmaz sağolsun sorar önce müsade edersem yapar..

ama bigün bizim eve geldiler bende çok yorgunum evde misafirde var buda oturdu misafir gibi ben koşturuyorum hizmet ediyorum eşim mutfağa yanıma geldi yardım etmeye dedim annemi çağır buraya çağırdı kaynanayı dedim sen ne yapıyon misafir gibi oturmuşsun orda ayıp ya birazda beni düşünün yorgun argın işten gelmiş hizmet ediyom bi kalkamadın yerinden dedim o gün bugündür bi daha ben oturmadan oturmuyo diyebilirim benim kaynana 39 yaşında genç daha ondan yani yardım etmemesinin sebebide ben biraz cinsimdir bazen hiç yardım kabul etmem hoşuma gitmez oda çekiniyomuş öyle dedi yersennn....

iyide birisi anlaşıyoruz sever beni bende severim ama nişanlılık dönemimde çok büyük kavga etmiştik özür dilemek zorunda kalmıştı atlattık onlarıda ben hayatta lafımı esirgemem çünkü kötü niyetli değilim kalkcak yardım etcek kardeşim alla alla yaaaa hizmetçimmiyim ..

Valla kızlar kusura bakmayın bence fazla ince düşünüyorsunuz. Varsın yıkasın çamaşırlarınızı. ben benimkilerin tıkanmasından mutlu olurum. Sinir olmam. İç çamaşırımmı mı görmüş. Görsün. Kendisi insan değil mi kendisi çıkarmıyor mu kirli çamaşır? Ya da içince seksi çamaşırlar mı var, o rahatsız olmuyorsa ben neden olayım? Netıcede o camasırları ele güne degıl kocama gıyıyorum. Onu da zerre kadar ılgılendırmez. kendisi benim kirli donlarıma ellemekten, o çamaşırlarıma bakmaktan iğrenmiyor utanmaıyorsa ben hiççç utanmam... Kendi düşünsün. benim işim görülmüş olur:)

buda bir bakış açısı:))) sen yıkamasından, o da yıkamaktan memnunsa oh misss

Back
X