kayınvalidenizi ne sıklıkla arıyorsunuz

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
ben yeni nisanlı bi kızım. bir bucuk ay kadar olacak nisan yapalı. kayınvalidemi seviyorum anlasıyoruz da ama hic aramadım. ziyaretine gidiyorum ama telefonla aramaya cekiniyorum. gecen nisanlım merve beni niye aramıyo bi sorun var demis bende yok ama cekiniyorum dedim ki annemi bile aramam ben babamı falan da... anneannen merveyi cok begenmis kendi kızı gibi seviyo onu da arasın demis ama bu yasıma kadar anneannemi aramıslıgım yok. simdi yeni girdigim bi aileyi telefonla aramaya cekiniyorum. bi hafta arayla sık sık ziyaretine gittim bence ziuaret telefonla aramaktan daha onemli. ama dogru mu dusunuyorum aramamakla iyi mi yapıyorum bilmiyorum. ara derseniz bugun cuma bahanesiyle arayım diyorum siz ne sıklıkla arıyorsunuz nisanlı arkadaslarım falan arama seni merak etsin diyolar ama kararsız kaldım iste

ay ben de neredeyse hiç aramıyorum her defasında telefona beni istio laf söylüo ama sonra ben yine aramıyorum:52::52::52:

ben evliyim bende hiç aramam aradığım bir kaç defadır oğluyla konuşurken konuşurum arada binde birkerede ararım oda aklım eserse hep o arar :) huyum değil aslında bi eşimi ararım oda sık sık değil karakter meselesi biraz zaten konuşmayada çekiniyo insan bazen muhabbet etcek bişey bulamıyom öle susuyoz :) boşver öyle çok sık arama haftada bi ara yeter

kaynanamı görümcemi çok severim. Bazen birşey sormak için falan aradığım oluyor ya da öylesine napıyosunuz diye arıyorum ama bunlar çoook nadir :) evleri de uzak olduğu için çok sık gidip gelemiyorum. Nişanlım sağolsun 5 aydır evime gelmemişken, onun bu yaptığına karşılık kaynanamları ayrı tutarım canım istediğinde ararım. en son dünya kadınlar gününde aramıştım sanırım :27::27:

Nisanliyken hep hafta sonlari ariyodum
Bi hafta sonu unuttum hastaydim
Neyse hemen şikayet etmis beni ogluna beni neden aramiyor arasin diye
Sanki bi kere kendi beni arasa ölür ya
Neyse sonuc o gun bugundur aramiyorum iki sene etti

haftada 1 arıyorum haftada 1 gıdıyoruz ama bence yeterlı degıl

Haftada yada on gunde bir:)))
Ayip mi ediyom acaba zararlari da yok bana ama huy iste

Sabah düşündüm bu konuyu açsam mı diye hislerime tercüman olmuş konun resmen.. Eşim küstü neden annesini aramıyormuşum diye erkekler çocuk gibi valla,, hem zaten düzgün bir kv gelin ilişkimiz hiç olmadı şimdide beni neden aramıyor diye aramızı bozdular bana da akıl verin kızlar ne yapmak lazım:27:

Daha sözlüyüz sevdiğimde askerde,ailesi izmirde ben istanbul mutlaka 2günde bir bir günde bir en fazla 3günde bir konusuruz onlar bana destek oluyor :) çok seviyorum,kendini sevdirmelisim bence bu nişanlınında hoşuna gidecektir,çünkü ailesi gördüğüm kadarıyla değer veriyor sana

iki güne bir ariyorum ben anormalim galiba :26:

yok yok anormal değilsiniz.bende öyle ararım:)

yada ikimizde anormaliz:)

konu sahibi arkadaşım,arkadaşlarınız arama biraz merak etsinler demiş.
ne kadar saçma bir düşünce olduğunu söylememe gerek yok sanırım (bence)
niye durduk yere merak etsinler ya da niye merak ettiresiniz ki.elinize bişey geçmez.
ve bu düşünce yapısı yüzünden genelde insan ilişkilerinin kalitesinin düştüğüne inanırım.
durduk yere yapılan bu hareket hastalıklı bir düşüncedir bence.o kadar planlı hareket etmeyin.
o planlar hiçbir zaman tutmaz çünkü.

ama ben öyle herzaman arayamam.karakterim bu diyorsanız bilemem.

Son düzenleme:
yok yok anormal değilsiniz.bende öyle ararım:)

yada ikimizde anormaliz:)

bi de konu sahibi arkadaşım, arkadaşlarınız arama merak etsinler biraz demişler.
ne kadar saçma bir bakış açısı olduğunu söylememe gerek yok sanırım (bence)
neden durduk yere merak etsinler yada neden merak ettiresiniz ki.elinize hiç birşey geçmez.
söylemeden geçemedim.
ama ben öyle herzaman arayamam.karakterim bu diyorsanız bilemem.

:9: yalniz olmadigima sevindim

simdi arkadasim bence saçma degil, belki kayinvalideleri bunu hakeden bir karakterde insan o yüzden yargilayamayiz kimin ne yasadigini bilmiyoruz :31:

Ben kayınvalidemi her cuma günü ararım. Bu annemin bana vermiş olduğu bir fikirdi. O da sanırım kendi gelininden yani yengemden esinlendi. Yengem de bu şekilde her cuma arar çünkü. Kayınbabamı hiç aramadım. O arar ara sıra. Ama şunu belirteym ki yanlş hatırlamıyorsam nişanlı iken pek aramadım. Sizin yüz yüze görüşme imkanınız varmış ki o daha iyi. Biz 800 km kadr uzağız...

💑💓

Back
X